פורסם 2007 בספטמבר 2218 שנים אזז ככה אם אני כל פעם קולט מספר מסוג אינטגר(int)איך אני יכול לבדוק אם בכלל מתי המשתמש בעצם משאיר אותו ריקמבלי להעביר לסטרינג או הפוך?תודה מראשדור
פורסם 2007 בספטמבר 2218 שנים אין כזה דבר int ריק. הוא תמיד מכיל מספר (0 כברירת מחדל).איך אתה קולט מהמשתמש?
פורסם 2007 בספטמבר 2218 שנים מחבר אני בעצם עושה תוכנה ללימוד חשבון, פחות או יותר..עכשיו אני מבצע קליטה כל פעם של התשובה מהמשתמש ע"יint.parse(consol.readline());ואני רוצה בעצם שתנאי הקצה של הלולאה יהיה כאשר המשתמש בעצם לא מקליד כלום ופשוט לוחץ על אנטר
פורסם 2007 בספטמבר 2218 שנים אתה יכול להשתמש ב tryparse. אם לא ניתן להפוך, זה יחזיר FALSE, אם ניתן להפוך, זה יחזיר TRUE ובפרמטר הOUT(הפרמטר השני) זה יתן את המספר עצמו.
פורסם 2007 בספטמבר 2218 שנים int x;if (int.TryParse(Console.ReadLine(), out x){ // the user entered a number, x contains it}else{ // the user didn't enter a number, x == 0}
פורסם 2007 בספטמבר 2218 שנים אין כזה דבר int ריק. הוא תמיד מכיל מספר (0 כברירת מחדל).אלא אם כן הוא משתמש ב Nullable Type.
פורסם 2007 בספטמבר 2318 שנים מחבר int x;if (int.TryParse(Console.ReadLine(), out x){ // the user entered a number, x contains it}else{ // the user didn't enter a number, x == 0}סבבה זה עובד רק רציתי לדעת מה בעצם הפעולה ההפוכה מזהint.TryParse(Console.ReadLine(), out xבמקרה ואיננני רוצה להתמש בelse אלא ישר לשאול..
פורסם 2007 בספטמבר 2318 שנים זה עובד רק רציתי לדעת מה בעצם הפעולה ההפוכה מזהint.TryParse(Console.ReadLine(), out xבמקרה ואיננני רוצה להתמש בelse אלא ישר לשאול..לא הבנתי מה הבקשה. מה זאת אומרת "הפעולה ההפוכה"?Very simple:if (int != null){}else{}לא יעבוד, int לא יכול להיות null, אלא אם הוא nullable.והינה הדרך הכי פשוטהתעשה בתנאי - אם הקלט הוא 'r\' (אנטר) אז...ירידת שורה זה 'n\', וזה לא בהכרח יהיה נכון (זה יכול להיות גם "r\n\").
פורסם 2007 בספטמבר 2318 שנים לגבי הירידת שורה אתה יכול להשוות ל System.Environment.NewLine אבל לא הבנתי מה הבעיה בלהשתמש ב TryParse.
פורסם 2007 בספטמבר 2318 שנים כל מה שנכתב כאן שגוי או מציע פתרונות עוקפיםk-o-b-y היה הכי קרוב לפתרון רק לא ציין איך : אפשר להגדיר nullable types על משתנים פרימיטיבים על ידי הסימון ? (סימן שאלה)int? x1=null;if(x1 == null){}else{}
פורסם 2007 בספטמבר 2318 שנים nullable זה אחד הפאצ'ים הגדולים ביותר שמיקרוסופט המציאו. אני נגד השימוש בו.הפתרון הזה פשוט לא מתאים לשאלה, מכיוון שהשאלה היא איך אפשר לדעת אם המשתמש לא הכניס מספר, לא אם המתכנת לא הכניס ערך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.