עבור לתוכן

bf2142 vs quake wars

איזה משחק יותר טוב 1,821 הצבעות

1. 1. איזה משחק יותר טוב

• battlefield 2142
    • enemy territory: quake wars

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

איזה שטויות' date='

אין מה להשוות בין BF2142 ל-QW מבחינת משחקיות, BF2142 לוקח ובגדול!

ET:QW זה אחד המשחקים המכוערים והפחות מושקעים שראיתי בחיים שלי.

ועוד שלא נדבר שהוא היה בפיתוח עוד לפני שייצא באטלפילד 2, ממש עלוב.

[/quote']

BF2142 הוא פשוט בושה לסדרת Battlefield. שים לב שכמעט כל שחקן BF2 עם 50 שעות פלוס יצדיק אותי. וזה לא כי כולנו פנאטים. ואני עוד מעדיף SciFi על Modern.

• תגובות 32
  • צפיות 1.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

BF2142 הוא פשוט בושה לסדרת Battlefield. שים לב שכמעט כל שחקן BF2 עם 50 שעות פלוס יצדיק אותי. וזה לא כי כולנו פנאטים. ואני עוד מעדיף SciFi על Modern.

מה שמעצבן אותי בBF2 זה

1.הבאגים

2.חוסר הפאצ'ים המעיק....

רצחו אותו כמו שרצחו את הXBOX

פורסם

ולמרות הכל BF2 הוא המשחק הכי טוב ברשת ששיחקתי מאז ומעולם

עם הבאגים ועם חוסר הפאצ'ים ועם כל מה שנכתב ועוד ייכתב.

אקשן זה שם המשחק :cool2:

פורסם

מה שמעצבן אותי בBF2 זה

1.הבאגים

2.חוסר הפאצ'ים המעיק....

רצחו אותו כמו שרצחו את הXBOX

כן, הזכרתי את החסרון הזה במלוא משקלו ]פה

פורסם

אני מדבר על QUAKE WARS לעומת BATTLEFIELD 2142

וBF2142 זה העתק עלוב של BF2 ::)

פורסם

ראסמי זה העתק רק של המנוע הגראפי, אבל עדיין זה משחק.

פורסם

bf2142 הוא כמו MOD ל BF2.

לי לא יצא לשחק בגרסאות החדשות של BF אבל אני יכול להגיד לכם ש QW משחק מצויין וכל מי שאומר משהו אחר זה רק בגלל שהוא לא הבין איך משחקים :screwy:

פורסם

איזה שטויות' date='

אין מה להשוות בין BF2142 ל-QW מבחינת משחקיות, BF2142 לוקח ובגדול!

ET:QW זה אחד המשחקים המכוערים והפחות מושקעים שראיתי בחיים שלי.

ועוד שלא נדבר שהוא היה בפיתוח עוד לפני שייצא באטלפילד 2, ממש עלוב.

[/quote']

חחחחחחחחחחחח..

ETQW מפותח 4 שנים של עבודה קשה. (ורק לידעתך המנוע של ETQW זה מנוע idTech4 שבנוי ע"י OpenGL והרבה מאוד מברכים את ID בגלל זה )

BF2142 אני לא חושב שהתאמצו עליו בכלל.

פורסם

מה אני אגיד... עם כל האהבה שלי למנועים של ID... ו-Quake בפרט, המשחק הזה -ETQW פשוט לא עשה לי את זה, הן מבחינת משחקיות והן מבחינת גראפיקה. שלא נדבר על הפיצוצים... פשוט זוועה.

אני לא יגיד שלא היה נחמד להלחם בסטייל quake פה ושם... אבל זהו - "פה ושם" זה לא מספיק.

בכלל הם דחפו כל כך הרבה שטויות למשחק שזה מוציא את החשק בכלל לנסות להבין לעומק מה הולך בדיוק.

אני מאוכזב, אבל זה רק אני. מבחינתי BF2142 לוקח בגדול (ואפילו ממנו לא כל כך התלהבתי)

כרגע Idtech4 נראה כמו הרס טוטאלי למנוע doom3 (במיוחד כל הטריקים האילו עם ה-FPS והנסיון להפוך אותו למנוע מפות "פתוחות").

תכלס doom3/q4 נראה וזז יותר טוב\משכנע... במפות הסגורות..

נקווה ש-Idtech5 יעשה את העבודה, וכמו שזה נראה בינתיים יש למה לצפות.

פורסם

מה לדעתך מיותר במשחק?

אתה יודע, אם אתה אומר את דעתך בפורומים הרשמיים של המשחק ,זה משפיע לא כמו אצל EA ו DICE

פורסם

מה לדעתך מיותר במשחק?

אתה יודע, אם אתה אומר את דעתך בפורומים הרשמיים של המשחק ,זה משפיע לא כמו אצל EA ו DICE

ששם פשוט התעלמו ממך... ממך ומכל קהילת ה BF2, שצעקה לתיקון חוסר האיזון במשחק, אבל DICE החליטה לפעול לפי היועץ שלהם ולא לפי פידבק אמיתי :kopfpatsch:

פורסם

bf2142 הוא כמו MOD ל BF2.

לי לא יצא לשחק בגרסאות החדשות של BF אבל אני יכול להגיד לכם ש QW משחק מצויין וכל מי שאומר משהו אחר זה רק בגלל שהוא לא הבין איך משחקים :screwy:

:xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

פורסם

שיחקתי עוד קצת עכשיו... אני חוזר בי מבחינת הגראפיקה... מלבד הפיצוצים יש אחלה גראפיקה... כנראה המשחקיות גרמה לי להתעלם לרגע ממה שיש לו להציע.

אבל...

אני משחק על 60FPS רוב הזמן (1600x1200 הכל הכי גבוה, AAx4). משום מה, כשאני נכנס לרכב (כל כלי שהוא) פתאום הכל זז מלוגג כזה, כאילו אני על 30FPS ומטה , למרות ש-FRAPS עדיין מראה 60 (50-60 לא עקרוני). אני לא יודע מה הם עשו שם ולמה זה זז כלכך מעפן רק על רכבים\מעופפים אבל אני יודע שזה הורס לי את כל הכיף. (נבדק בפינג 80 ד"א) . איך שאני יורד מרכב פתאום זז חלק ויפה (וגם זה אחרי tweaks)..

מלבד זה, פשוט קשה לי לאהוב את המשחק, כמה שאני לא מנסה... לא יודע איך להסביר, אני פשוט לא נהנה מספיק בשביל להמשיך :nixweiss:

הנה כמה טוויקים ממש לא ידידותיים ל-FPS (חבל שצריכים להיות קיימים בכלל):

http://forum.battle.no/index.php?showtopic=17636

פורסם

אתה לא חייב לאהוב את המשחק, אבל אם יש לך משהו שאתה חושב שהורס את ההנאה במשחק, משהו שיכול להוסיף

http://community.enemyterritory.com/

השמחו לשמוע :)

פורסם

חחחחחחחחחחחח..

ETQW מפותח 4 שנים של עבודה קשה. (ורק לידעתך המנוע של ETQW זה מנוע idTech4 שבנוי ע"י OpenGL והרבה מאוד מברכים את ID בגלל זה )

BF2142 אני לא חושב שהתאמצו עליו בכלל.

משחק שהתאמצו בשבילו והגרפיקה לא משהו+ המשחקיות לא קלה ללמידה (יותר מידיי כתוביות במסך)+ התפריט מיושן לגמרה ולא מסודר כמו שצריך= משחק על הפנים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים