עבור לתוכן

דיון מרוכז - מבצעים על ציוד אודיו - בואו נעזור אחד לשני לחסוך!

Featured Replies

פורסם

חבר'ה אם תוכלו בבקשה להחזיר את הדיון למטרה המקורית שלו אני מאוד אשמח, הרבה אנשים מקבלים מיילים על כל תגובה פה וזה כבר עבר את גבול הטעם הטוב. במחילה מכם, דיונים על משקל האוזניות ועל זה שהמחיר בארץ יקר תפרסמו כפוסטים נפרדים בפורום. תודה ושבוע טוב!

• תגובות 270
  • צפיות 351.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

"הדיל" של היום הוא 15 קונקטורים 3.5mm שיצא לי להתקל באיביי בפחות מ-4 דולר. אומנם לא "מצופים זהב" ולא ממותגים של חברה ידועה, אבל טוב שיש בבית! :xyxthumbs:

http://www.ebay.com/itm/15p-x-3-5mm-Stereo-Audio-Male-Jack-Adapter-Connector-solder-DIY-Ne-C203-AR-/330765257427?pt=UK_Computing_Other_Computing_Networking&hash=item4d03254ad3

פורסם

זה מהסוג הגרוע ביותר.. לא הייתי קורא לזה דיל.

פורסם

אם יש לך המלצה למשהו אחר ויותר טוב, אשמח לשמוע! :xyxthumbs:

אם יש כאלו בצורת ר', בכלל טוב (מחפש לאטימוטיק שלי).

פורסם

לא בדיוק מבצע, אבל KSP הצטיידו במבחר אוזניות מרשים מאוד במחירים אטרקטיבים למדיי!

בין היתר K81DJ בפחות מ300 ש"ח

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

בוקר טוב לשירשור! :yelclap:

האתר הנהדר הבא מציע הנחה של 25% לסוף שנה- http://www.earphonesolutions.com/

שווה להזמין מעל 100$ (נטו) ואז המשלוח חינם. בכל אופן המבצע משתלם בעיקר על הדגמים היקרים.

הקוד: CELEBRATE2013

תהנו! :xyxthumbs:

פורסם

^

כמה שאלות לך בבקשה.

1. מקובר על אתר אמין ומומלץ?

2. ניתן לשלם בפייפל?

3. מה הסיכוי להתפס במכס?

4. חלק מהאוזניות דשם כבר בהנחה מסויימת [ובחלק במחיר באדום זהה לזה שבשחור ואינו בהנחה] האם הוה ויש הנחה הקופון נותן הנחה כפולה?

עד מתי הקופון?

רשום שם משהו על 20% הנחה. מה עם זה?

תודה

פורסם

תודה יוגב, אבל ישראל לא נמצאת ברשימה למשלוח :(

^^

1. ניראה אמין. תמיד יש PayPal אם יש בעיה כלשהי.

2. כן.

3. אין לי מושג - אני מניח כמו כל משלוח מארה"ב ב USPS.

4. הקופון הוא 25% הנחה נוספת על הכל.

פורסם

מעניין! לא ידעתי את זה לגבי נושא המשלוח. אולי שווה לשלוח להם הודעה ולנסות להסדיר את הנושא.

בכל אופן, אני תכננתי כנראה להזמין את הווסטון 4R וזה מעט מבאס אם אי אפשר להזמין לארץ... :-[

עריכה: איפה ראית שלא שולחים ארצה? בתקנון משלוחים שלהם רשום ששולחים לכל העולם שזה כולל את אירופה/אסיה בה אנחנו יושבים.

ניסית לבצע הזמנה עד הסוף? כשאמרתי לו שאני רוצה לבצע הזמנה בעזרת פייפל הוא איפשר לי ללא בעיה, ושניה לפני ביצוע האישור על ההזמנה עצרתי כדי לא להיות מחויב מכיוון ואני עדיין לא סגור על האוזניה הנ"ל או השור 535.

פורסם

ניסיתי.. אין Israel ב Select Box.

אחרי שאתה לוחץ על Continue ב PayPal זה לא מחייב אותך.. זה לוקח אותך לדף Confirmation ששם אין את ישראל.

פורסם

ניסית ליצור קשר עימם? אולי שווה לנסות....

אגב, איזה אוזניה תכננת להזמין?

פורסם

שלחתי מייל..

מחכה לתשובה...

דרך אגב מה מצאתם שם שמעניין?

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

למי שלא הספיק לקנות (אהמ-אני!) מהאתר שפירסמתי מס' תגובות מעלה, עכשיו יש להם עוד מבצע- הפעם 20 אחוז!

הקוד: GETFIT

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

AKG K518 DJ ב190 ש"ח באייבורי,

22.2-25.2

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים