פורסם 2007 בספטמבר 2118 שנים בחיי יש לי התלבטות קשה! > כבר הייתי סגור על ה DELL - 1520 - לפני שבועיים הייתה בעית הספקהועכשיו ראיתי בשקם אלקטריק את אייסר ( שהשירות עבר לניופאן) דגם אספאייר 5520G עם מעבד AMD למה יש התלבטות ?כי כרטיס מסך 8400G זיכרון 2GHD 160 ומערכת הפעלה פרימיוםגם המחשב ניראה טוב(לטעמי)וגם יש עכשיו במלאי...אני יכול לקנות דרך "חבר" > ואז המחיר יורד ב 600 ש"ח > 5000!!! ש"חוהדל במפרט הזה זה עוד 1500-2000 ש"ח1 שווה תוספת לדעתכם?2. AMD Turion 64 X2 TL-56 Trinidad 800 2x512 1800mhz > לאיזה מעבד פנטיום הוא מקביל ? > 64 סיביות ? > לאיזה מעבד AMD שולחני הוא מקביל בערך ( או אינטל)תודה לכל מי שעוזר כאן בתשובותלא ממש מצאתי מידע על המחשב הזהועל AMD במחשבים ניידיםTHXגמר חתימה טובה
פורסם 2007 בספטמבר 2118 שנים מחבר בגדול השאלה היא איך המחשב הזה...ואיך אייסר עם AMD ובכללהאם שווה להוסיף 1500 לקבל DELL עם אותו מפרט פחות אויותר ? (1520 )THX
פורסם 2007 בספטמבר 2118 שנים בסך הכל בחירת מחשב נייד זה גם עינין של טעם . ועל טעם ועל ריח אין על מה להתווכח . בקשר למעבד - הוא די טוב וחזק , אבל תברר לגבי tl-60 , שהוא שקול ל 2x3800 וכידוע ה 3800 הוא מעבד לא רע acer היא חברה רצינית ואיכותית ולא הייתי חושש לקנות מהם מחשב ניידאז אם הנייד מצא חן בעיניך לך עליו . רק תבדוק את כל האופציות האחרות , אם זה ה1520 או hp6515 או אולי אף נייד עסקי של דל (531)
פורסם 2007 בספטמבר 2118 שנים מחבר אין את ה TL60 ...אני חושב אני אלך על מה שהם מציעים AMD Turion 64 X2 TL-56 Trinidad מעבד ששקול ל3600 כפול הליבה ? ושהוא 64 סיביות ? מעל ומעבר ושאר המרכיבים > גם כן פצצות כרטיס מסך NVIDIA 8400G 2G זיכרון HD160 מצלמת רשת אינטגראלית וכל שאר הדברים שיש בניידים איכותיים כולל מערכת הפעלה ויסטה פרימיום והכל ב 4935 ( הנחת "חבר") אז נינהלתי על דל וגם HP אחלה אבל כולם עוד 1500 עד 2000 יותר > ואני לא מקבל יותר מחשב.... THX על התשובות המפורטות! אין לי הרבה מה להתלבט כאן... רק חבל שמערכת ההפעלה היא לא 64 סיביות ....יש ניידים שנגיעים עם 64 סיביות במערכת ההפעלה ? האם מסובך להחליף ? חוץ מיזה הבנתי ש/מערכת ההפעלה מגיעה בעברית > האם אפשר להחליף לאנגלית ? או צריך להתקין מחדש ? THX!
פורסם 2007 בספטמבר 2118 שנים מחבר לא ....זה המחשבhttp://global.acer.com/products/notebook/as5520.htmעם 2G זיכרוןוזה מיבחן שעשו על המחשב הזה > בתצורה קצת יותר חלשה ( בכרטיס מסך ובגודל הזיכרון)http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=2242&Itemid=40&limit=1&limitstart=1
פורסם 2007 בספטמבר 2218 שנים רק חבל שמערכת ההפעלה היא לא 64 סיביות ....יש ניידים שנגיעים עם 64 סיביות במערכת ההפעלה ?האם מסובך להחליף ?חוץ מיזה הבנתי ש/מערכת ההפעלה מגיעה בעברית > האם אפשר להחליף לאנגלית ? או צריך להתקין מחדש ?ככל שאני יודע באמת החברות של הניידים משווקות אותם עם מע' הפעלה VISTA OEM 32BIT - אולי בגלל שאין להם דרייברים שתומכים כ"כ ב64 ביט וחבל.לגבי הנייד שלי לפחות, HP6515, אני יכול להעיד שקיבלתי אותו עם ויסטה PRELOAD,כלומר אתה צריך להריץ עוד חלק בהתקנת הויסטה ברגע שאתה מפעיל את המחשב בפעם ה1 ושם הייתה אפשרות לבחור בין שפה עברית\אנגלית.לגבי החברות האחרות לא ידוע לי.
פורסם 2007 בספטמבר 2318 שנים מחבר לגבי הנייד שלי לפחות, HP6515, אני יכול להעיד שקיבלתי אותו עם ויסטה PRELOAD,כלומר אתה צריך להריץ עוד חלק בהתקנת הויסטה ברגע שאתה מפעיל את המחשב בפעם ה1 ושם הייתה אפשרות לבחור בין שפה עברית\אנגלית.לגבי החברות האחרות לא ידוע לי. ??? גם אצלי היה משהו כזה...לא ידע אם זה "PRELOAD או לא...אבל מההתחלה הממשק היה בעברית....זה לא נתן לי להחליט מה שפת הממשק האם גורלי נחרץ אני לא יוכל להעביר לאנגלית ? אין איזו תוכנה TOOL אופצייה בויסטה החדשה שעושה את זה?
פורסם 2007 בספטמבר 2418 שנים אוליי כן ואוליי לאתבדוק דרך אתר העדכונים של מיקרוסופט אוליי תוכל להוריד חבילת שפה באנגלית (יש להם רשימה נחמדה של חבילות שפה שאפשר להוריד אז אוליי יהיה לך מזל הפעם)בהצלחה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.