עבור לתוכן

Stranglehold - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

לי לא היתה אפשרות להגדיר אותו על 1600x1200 מתוך המשחק, נאלצתי להוסיף את הדגלים לקיצור הדרך:

-ResX=1600 -ResY=1200

מבחינת ההגדרות במשחק, אני יכול להבין אם משהו מחפש להוריד הגדרות, אבל להתבאס כי אי אפשר להעלות הגדרות ?? אם אין אופציה ז"א שהם על המקסימום שתוכנן ממילא.

• תגובות 138
  • צפיות 13.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בכל אופן המשחק הזה מרגיש ממש כמו מקס פיין וגם אותה גרפיקה כמעט שיפור מאוד קטן והסביבה כולה מתפרקת אבל ראסמי מאוד מרגיש כמו פליסטישן 2 כזה

פורסם

אני מפעיל אותו ובטעינה המחשב נכבה..יש מלאה ילדים שיש להם גם 760GT אם אותה הבעיה..

יצא פאץ או דריברים שאיתם המשחק יעבוד צלי?

פורסם

ניסית לבחור\להוסיף רזולוציה דרך הקיצור דרך ? נשמע לי כמו בעייה של רזולוציה\קצב רענון.

אם זה לא עובד, נסה להתאים את הרזולוציה של שולחן העבודה לרזולוציה שאתה דוחף לקיצור הדרך.

דוגמא:

Stranglehold.exe -language=eng -ResX=1280 -ResY=1024

אולי זה יעזור:

Customer Support - Black or Blue Screen at launch

פורסם

אחרי שאני לוחץ על NEW GAME אחרי כמה שניות של טעינה קופץ לי המסך הכחול הזה:

95563761zx3.jpg

פורסם

nv4_disp ... קשור לדריבר של כרטיס מסך. איזה דריבר יש לך ?

תתקין את האחרון הרשמי הוא - 163.71. נסה אולי קודם להסיר את הדריבר הקיים.

פורסם

מותקן אצלי 163.71..

פורסם

כמה זיכרון פנימי יש לך ?

פורסם

1 GB

פורסם

Midway אומרים שצריך מינימום 2GB כדי להריץ את המשחק ...

בנתיים זה התשובה שלהם לגבי הבעיה הזאת .

פורסם

Midway אומרים שצריך מינימום 2GB כדי להריץ את המשחק ...

בנתיים זה התשובה שלהם לגבי הבעיה הזאת .

יש בזה משהו ... קראתי כבר על מס' אנשים שדחפו עוד ג'יגה למחשב והבעייה נפתרה.

את האמת ? היה נראה לי מיותר להכנס לזה (לא שמתי לב ש-2GB זה מינימום) אבל כנראה שזה לא סתם מקריות...

פורסם

הבעיה שגם אנשים עם 2-4GB זכרון לא מריצים את זה...

פורסם

עכשיו כשה התקנתי דרברים 83.משהו אני עושה NEW GAME ואז זה עושה LOADING מלאהמלאה זמן ולא מפעיל והמחשב לא נכבה אז אני מסים תתהליך של המחשק..

פורסם

הייתה לי גם תבעיה הזאת אבל לא במשחק הזה פשוט כל הזמן זה היה קורה ואותו קוד של הבעיה לקחתי את זה לטכנאי, והוא החליף לי איזשהו חלק במחשב ששכחתי איך קוראים לו אבל ה לא היה קשור לכרטיס מסך זה היה קשור נדמה לי למדרבורד או להארד דיסק...

פורסם

ה PATCH צריך לסדר כימעט את כל הבעיות שבמישחק הזה.. הסירטונים שבמישחק הם כמו המישחק עצמו והם על איכות HD לדעתי עשו טעות וכל המישחק עצמו מבוסס על איכות HD מפה באה הבעייה לדעתי

המישחק הוא קצר סיימתי אותו תוך 5 שעות ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים