עבור לתוכן

Stranglehold - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

כל המשחקים שמבוססים על המנוע unreal3 אין להם AA בכלל.. הם פשוט לא תומכים בזה (שפתאום כל המשחקים המצליחים משתמשים במנוע הזה.. נחכה ל CRYSIS שיביא מנוע חדש סופסוף)

למרות שב STRANGLEHOLD זה בכלל לא מורגש בזמן משחק, וזה גם לא חסר אז זה לא ממש מפריע

הבנתי. אבל זה דפוק בכל זאת שזה לא תמוך.

• תגובות 138
  • צפיות 13.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא יודע על איזה באגים אתם מדברים, מאז שהפעלתי אותו ועד עכשיו (4 שעות משחק) שום קריסה ושום בעיה. התפריט בהתחלה דפוק כזה, הפסים השחורים שאמורים לתחום את התמונה מלמעלה ומלמטה מופיעים באמצע המסך כזה, משו מוזר, אבל מלבד זה הכל פועל פיצוץ. משחק מעולה, חבל ששחררו אותו ככה כי הוא מצריך עוד ליטושים - לקפוץ על מעקים וכו' מזכיר לי את טוני הוק, שזה לפעמים מחליט לא לעשות "גריינד" כזה. המשחקיות שמוגבלת לקפיצות למרחק ולא לגובה.. אבל כל כך הרבה רעננות וחידוש.. משחק בנזונה, גם אם רחוק ממושלם. אגב, מה הקטע שאי אפשר לשחק עם ההגדרות הגרפיות? מה הם דפוקים?

פורסם

איזה מזל שיצא RIP למשחק :lol: "רק" 5.83 ג'יגה :

Notes:

Full Game (English Only)

Recompressed Videos to 640x352

Removed Non-English languages

Removed advertisement videos & trailers

אז אם רכשתם את המשחק וחסר מקום על הקשיח... ::)

רק אל תבקשו קישורים אה? :screwy:

פורסם

לא יודע על איזה באגים אתם מדברים, מאז שהפעלתי אותו ועד עכשיו (4 שעות משחק) שום קריסה ושום בעיה. התפריט בהתחלה דפוק כזה, הפסים השחורים שאמורים לתחום את התמונה מלמעלה ומלמטה מופיעים באמצע המסך כזה, משו מוזר, אבל מלבד זה הכל פועל פיצוץ. משחק מעולה, חבל ששחררו אותו ככה כי הוא מצריך עוד ליטושים - לקפוץ על מעקים וכו' מזכיר לי את טוני הוק, שזה לפעמים מחליט לא לעשות "גריינד" כזה. המשחקיות שמוגבלת לקפיצות למרחק ולא לגובה.. אבל כל כך הרבה רעננות וחידוש.. משחק בנזונה, גם אם רחוק ממושלם. אגב, מה הקטע שאי אפשר לשחק עם ההגדרות הגרפיות? מה הם דפוקים?

רגע לא הבנתי גם במשחק המלא איאפשר לשחק בהגדרות של הגרפיקה? זה לא יתכן

פורסם

רגע לא הבנתי גם במשחק המלא איאפשר לשחק בהגדרות של הגרפיקה? זה לא יתכן

אפשר אבל יש רק שניי הגדרות מסכנות,והרזולוציה הכי גבוהה שהוא נותן לי זה 1024.

קיבינימט זה לא מנצל את המחשב אי אפשר לשים AA ואי אפשר לשים 1280 זה עובד לי על 100-200FPS.

גם זה משחק ממש ממש קצר,נהנתי ממנו מאוד.

פורסם

מתישהו המשחק יעבוד אצל אלו שהוא לא עולה??(זה הרוב לסדרת ה 7..)

פורסם

אפשר אבל יש רק שניי הגדרות מסכנות,והרזולוציה הכי גבוהה שהוא נותן לי זה 1024.

קיבינימט זה לא מנצל את המחשב אי אפשר לשים AA ואי אפשר לשים 1280 זה עובד לי על 100-200FPS.

גם זה משחק ממש ממש קצר,נהנתי ממנו מאוד.

המשחק לא תומך בAA זה כמו Medal Of Honor Airborne . וBioShock . אבל עם שני ההגדרות האלה רואים גרפיקה יפה?

פורסם
  • מחבר

אחרי שמגיעים לשלבים 4-6 זה מתחיל לחזור על עצמו ולי אישית נמאס מהמשחק, זה לא כיף שדופקים לאוייבים 10 יריות שאטגאן בראש ורק אז הם מתים

רק השלב האחרון היה כיף, השלב עם הבזוקות ועם ה heavy machine gun.. חוץ מהשלב הזה וחוץ מההתחלה של המשחק, כל השאר דיי מעצבן

פורסם

איך אני מעלה את הגרפיקה במשחק ? באפשרויות במשחק יש רק לשנות רזולוציה ועוד איזה משהוא אחד או 2?

פורסם

מישהו?

פורסם

אתה לא.

פורסם

האם אני יכול להפעיל את המשחק עם המפרט הבא !

מעבד AMD +3000

ראם 1.5 גיגה

כרטיס מסך 6600 ! האם זה אפשרי !?

ומערכת הפעלה XP

פורסם

כן אתה יכול

פורסם

למה אי אפשר?

פורסם

זאת שאלה שצריך להפנות למפתחי המשחק, לא לנו(=זה משהו שהמפתחים עשו - וחבל).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים