עבור לתוכן

Stranglehold - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

נכון הדמו עובד פשוט נהדר ברזולוציה 1600x1200 על 8800gts

מעניין... יש המון פיזיקה של Havok במשחק והגראפיקה בכלל לא רעה. לא יודע למה אבל הוא נותן הרגשה של משחק "קליל" על המערכת שלי.

ד"א, מבוסס על המנוע של Unreal3, עדיין לא ניסיתי AA, אבל אם לומר את האמת, הפעם ממש לא הרגשתי צורך (שאני לא ירגיש "צורך"? :screwy: )

אה, בקשר לדריבר BETA... אתם יודעים בכלל מה זה אומר הבטא? זה אומר שמקרוסופט עדיין לא אישרו אותו כ-WHQL...

האמת היא ש Nvidia קובעים איזה דריבר להוציא "רשמית". בד"כ יוצאים מספר דריברים בטא עד שיוצא אחד רשמי שמכיל את כל העדכונים יחד.

אז למה אני חופר לכם בראש? כי עדכוני הבטא זה לא כזה אסון כמו שחושבים... בסך הכל אוספים את העדכונים "ידנית" במקום להמתין

לחבילה של כולם יחד. מבחינתי BETA = תיקונים\תוספות\אופטימיזציה. במקרה הכי גרוע - Rollback

גם ככה זה ש"אין תמיכה" לדריבר beta זה שטויות, כאילו שאי פעם קיבלתם מאנוידיה תמיכה על דריבר רשמי :D

אם כבר אז הBETA הוא התמיכה עצמה לדריבר הרשמי... (תחשבו על זה)

אני אף פעם לא מסיר דריבר לפני שאני מתקין חדש (חוץ ממקרים נדירים שיש שינוי משמעותי בדריבר). יכולים להמליץ בתיאוריה עד מחר...

מה יותר פשוט מלהציץ פה מדי פעם, בעיקר כשאתה נתקל בבעיה:

http://www.nzone.com/object/nzone_downloads_rel70betadriver.html

• תגובות 138
  • צפיות 13.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני רואה את הלוגואים של החבורת ה"מספנסרות", את סרטון הפתיחה והMenu גם הוא עובד בשיא תפארתו.

ואז, אני, ברוב חוצפתי לוחץ על New Game ואז המסך "נכבה", ושום דבר דבר לא מגיב והפיתרון היחיד הוא ריסטרט... איזה כיף... אין פיתרון, הא? ::)

אחי הסתכלתה לתוך המחשב שלך לאחרונה? אם לא אז בוא אני יעזור לך.

יש לך 512MB זיכרון DDR1 ואתה מפתפלא עוד שהמשחק לא עובד אצלך?!

אנשים , מה לעשות להיות גיימר זה דבר יקר ואם אתם לא יכולים להרשות לעצמכם אז תתרחקו מזה...

פורסם

אנשים , מה לעשות להיות גיימר זה דבר יקר ואם אתם לא יכולים להרשות לעצמכם אז תתרחקו מזה...

כפול 2... :-*

פורסם

עם כל ההייפ שנוצר מסביב למשחק הזה.. מסתבר שזה סתם משחק...

אחרי 123010240123 פעמים שאתה קופץ וזה עושה לך את הסלו מושן הזה (טקילה טיימ) אתה ניזכר שראית את זה איפשהו כבר וזה נימאס

ואין במשחק הזה שום דבר רוולוציונלי שיגרום לי להגיד ואו... או להגיד כן... זה היה שווה את ה12 גיגה של ההתקנה..

משחק די חלש

פורסם

בסך הכל מדובר בפורט גרוע (לצערנו) ללא אופטימיזציה או מתן דגש לתאימות עם מחשבים והסיבה כמובן כלכלית, מישהו פה קנה את המשחק? התשובה רטורית, ולכן אין לחברות הפיתוח סיבה להשקיע בפורטים שווים למחשב. חבל מאד אבל זה מה יש.

בנוגע לאורך - המשחק קצר ולפי הביקורות השונות מסתיים לאחר כ5-6 שעות. מבחינת השוואה למקס פיין, בואו לא נשכח שמקס פיין מבוסס על סרטים של ג'ון וו (מי שאחראי להרבה דברים במשחק הזה) ולכן מבחינה מסויימת מקס פיין מבוסס על המשחק הזה :xyxthumbs:

פורסם

לעוד מישהו הוא קורס עם ויסטה כאן? (ולא, אני לא רוצה לשמוע את ההערות החכמות של "תחזור לXP")

פורסם

גם בXP לא עובד...

פורסם

אם כל אחד היה פועל כמו שאתה אומר, לא היו גיימרים או מה אתה חושב שכל הגיימרים קונים 8800GTS וE6750\Q6600? אני מכיר המון אנשים שכל רצונם זה לשחק במחשב ובקושי 8500GT הם רוצים לקנות, להיות גיימר זה יקר וזה לא שווה את זה בשיט.

פורסם

שלום,

ראיתי שמישהו כתב שצריכים 20 ג'יגה בדיסק הראשי בזמן ההתקנה. יש לי 150 ג'יגה פנויים בדיסק אחר אבל אין לי 20 פנויים בראשי - זה אומר שאני לא אוכל להתקין את המשחק?

פורסם
  • מחבר

שלום,

ראיתי שמישהו כתב שצריכים 20 ג'יגה בדיסק הראשי בזמן ההתקנה. יש לי 150 ג'יגה פנויים בדיסק אחר אבל אין לי 20 פנויים בראשי - זה אומר שאני לא אוכל להתקין את המשחק?

ההתקנה כמו כל משחק אחר..

אתה צריך לפחות 20 ג'יגה פנויים לא משנה באיזה כונן קשיח או באיזה מחיצה (C,D,E וכ'ו)

סתם ניפחו את הקטע של הגודל של התיקיה של המשחק בגלל שהקובץ התקנה הוא בגודל של 4 משחקים

פורסם

זה בכלל לא מדויק, אבל זה עדין מאוד בעייתי לחלק מהאנשים.

Stranglehold Recommended System Requirements :

* Windows XP SP2, Windows Vista

* Dual Core Processor

* 2.0 GB RAM

* 15.0 GB free hard disk space (Stranglehold requires 50GB of free hard disk space during the installation process but, once installed, the setup files can be removed or stored elsewhere. If installing to a secondary drive, your system's primary drive requires 20GB of free hard disk space during the installation process.)

* NVIDIA GeForce 7800 or higher, ATI X1300 or higher

* DirectX 9.0c compatible sound card

* DirectX 9.0c (included)

* Broadband Internet connection required for online play

לזה התכוונתי. אם אני מבין נכון אני צריך 20 ג'יגה בכונן הראשי?

פורסם

נראה לי שהבעיות שיש פה מצריכות איזה פאצ' ולא רק עדכון דרייברים.... :bash:

פורסם
  • מחבר

לא צריך שום פאצ' צריך מחשב חזק..

אצלי זה עובד על מקסימום והמשחק כן תומך ב 1280X1024 אז אנשים אל תתבלבלו עם הדמו

התיקיה של המשחק שוקלת 12.5GB בידיוק כמו ההתקנה

ונכון לעכשיו זה המשחק הכי מהנה ששחקתי בחיים שלי

לא צריך לפחד על תחמושת כי יש בכל מקום

וגם יש HEALTH BUSTER והמד חיים בכלל יורד לאט ככה שלא צריך לפחד למות צריך פשוט לרסס ולהנות

שלא נדבר על ה slow motion ועל זה שאפשר לתפוס מחסה מאחורי דברים.. יש גם הרבה דרכים להרוג את האוייבים זה פשוט משחק סוס

אבל שוב פעם זה מנוע unreal3 וה AA על הפנים (למרות שבמשחק כזה מהיר לא מסתכלים על זה ממש)

פורסם

עכשיו סיימתי את המשחק והוא פשוט שוללללט!

יש למשחק הזה כל כך הרבה סטייל שזה פשוט מדהים!

ואיך שהדברים מתפוצצים לרסיסים וההילוכים האיטיים....

רק חבל שהוא קצר מדי!

פורסם

מתרסק להרבה אנשים חוץ ממני?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים