פורסם 2008 במרץ 2917 שנים ביסודי סתם משחקי פלאש כאלה עלוביםבחטיבה גם לא משו מיוחדעכשיו - Unreal RA2AAשלושת אלה בלאן כמובן
פורסם 2008 במרץ 2917 שנים לא יודע מי כן שיחק בזה ,זה היה ממשששש מזמן חחח היתי בערך בן 6 ,עברו 17 שנים מאז חחחח Titus the Fox: To Marrakech and Back טיטוס השועל הזה שזורק פחים ,חביות ובקבוקי בירה על שיכורים ועל בריונים חחחח מישהו מכיר או זוכר? :'( (זה מרגש :)
פורסם 2008 במרץ 2917 שנים Icy Tower CS 1.6 ועוד משחקים קטנים שמוצאים ברשת. וואו חחחחח איזה משחקים חדשים... כשהיתי בחטיבה היה את המומיה שנחשב לעילוי מבחינה גראפית חח, והיה מחשב אחד בבית ספר שהיה בו כרטיס מסך voodoo banshee 16mb וזה היה מטורף חחח, צרבתי אותו והתקנתי ,וגם קיבלתי הרחקה מבית הספר לשלושה ימים איזה עבריין
פורסם 2008 במרץ 3017 שנים לכל חובבי ELMA נסו את TRIALS 2 *זהירות, זה ממכר* נכוןןן זה משחק גדול, ELMA המשופץ. יותר יפה בהרבה, אבל יותר קשה.
פורסם 2008 במרץ 3017 שנים בונה חברה אתם למדתם ליפני 20 שנה מה זה המישחקים האלה אצלנו המחשבים הכי איטים בבית ספר מריצים sof ו קאנטר סטריק קונדישן זירו מה אתם מדברים לי על דום 1.
פורסם 2008 במרץ 3017 שנים מחבר בונה חברה אתם למדתם ליפני 20 שנה מה זה המישחקים האלה אצלנו המחשבים הכי איטים בבית ספר מריצים sof ו קאנטר סטריק קונדישן זירו מה אתם מדברים לי על דום 1.לפני 20 שנה הייתי בכיתה א. שם היו מחשבי XT והיינו מריצים עליהם בקושי את לוגו, התוכנה ההיא עם הצב. זוכרים?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.