פורסם 2007 בנובמבר 1818 שנים יודעים מה אני שיחקתי בבית הספר??שיחקתי עם מכונת כתיבה...חחח..כי בתקופה שלי לא היו מחשבים.לזה שמעליי, יצא כבר מוד של DUKE3D עם גרפיקה משופרת, עד לפני חצי שנה אני וחבר שלי היינו חורשים עליו ברשת.זה אחד המשחקים(סינגל\רשת) המהנים ביותר. פשוט תענוג!
פורסם 2007 בנובמבר 1818 שנים המוד הוא חינמי נכון?אם אני זוכר נכון DUKE3D שוחרר באופן רשמי ברשת כמשחק חינמי, או שאני טועה?
פורסם 2007 בנובמבר 1818 שנים המוד הוא חינמי נכון?אם אני זוכר נכון DUKE3D שוחרר באופן רשמי ברשת כמשחק חינמי, או שאני טועה?המוד עצמו הוא חינם, המשחק עצמו אין לי מושג.
פורסם 2007 בנובמבר 1818 שנים אני זוכער את המשחק , שיחקתי בו עוד שהיה לי דוס . יותר ישן אם מישהו זוכר זה :GOLDEN AXEDAVE וכל אלה .
פורסם 2007 בנובמבר 1818 שנים לוותיקים שמאיתנו. אני עוד זוכר את הפנטיום 1 שהיה עם הMS-DOS והמערכת הפעלה שהייתה לנו בבית ספר הלא היא NC נורטון קומנדר . הייתי מכור לשני משחקים. 1 מכות SANGO והשני DAVE כמובן!(הייתי מתפלח בהפסקות) :
פורסם 2007 בנובמבר 1818 שנים [br]פורסם בתאריך: 23.09.2007 בשעה 13:37:47 SKYROADSאני וחבר שלי הצלחנו לסיים את כל השלבים חוץ משניים יש גם גרסת "חג מולד" למשחק, ניתן למצוא אותן באינטרנט והן עובדות מצויין.
פורסם 2007 בנובמבר 1818 שנים היה גם עוד איזה משחק ממש ממש ישן, נדמה לי שהוא נקרא RAPTOR, משו מטורף גיליתי שם איזה שיטה, אם אני מתחיל שלב, לוקח משהו שאני יכול למקור ביוקר (למשל טילי האוור-קרקע הירוקים מהשלב השלישי), ואז יוצא ממנו, אני עם השדרוג הזה בחנות, מוכר אותו, ואז עושה המון כסף ויכול לקנות את הדברים הממש שווים, למשל הדבר ההוא שעולה איזה 7,000,000 דולר... פאק מדהים כמה אני זוכר מהמשחק הזה
פורסם 2007 בנובמבר 1818 שנים [br]פורסם בתאריך: 23.09.2007 בשעה 13:37:47 SKYROADSאני וחבר שלי הצלחנו לסיים את כל השלבים חוץ משניים יש גם גרסת "חג מולד" למשחק, ניתן למצוא אותן באינטרנט והן עובדות מצויין. חחח גם אני, רק שעברתי את כל השלבים, כולל גרסת חג מולד, חרשתי על זה פול.
פורסם 2007 בנובמבר 1818 שנים גם אני כשהייתי ביסודי, הייתי נוסע לאשדוד ללמוד בבית ספר ערב [אממ פיזיקה מתמטיקה אנגלית מחשבים ולוגיקה] אז במחשבים שם היינו משחקים LionKing וSkyRoads בלי סוף. נוסטלגיה :'( :'(
פורסם 2007 בנובמבר 1918 שנים SOF2 ברשת....אבל בקושי נותנים לשחק , אז כל שניה היינו צריכים למזער ולכבות מסך...
פורסם 2008 במרץ 2917 שנים מחבר האים ידעתם שמשחק המחשב הישן Prehistorik 2 יצא ל SNES (קונסולת סופר-נינטנדו הישנה) תחת השם Prehistorik Man?שחקתי איזה שעתיים ומסתבר שהוא הרבה יותר טוב ממה שהיה במחשב.יש מגוון של נשקים, מגוון נוסף של תנועות, פלטפורמינג מדליק, משימות חמודות וגם היה קטע עם דאון...מפתיע מאוד שהמשחק הזה לא קיבל תשומת לב כמו SUPER MARIO WORLD, הוא לא פחות טוב ממנו!!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.