פורסם 2007 בספטמבר 2018 שנים מה המשחק שכולם שחקו אצלכם במחשבים בבית הספר? אצלינו זה היה Prehistorik 2 (by Titus Interactive) הינה סרטון של השלב הראשון
פורסם 2007 בספטמבר 2018 שנים זה היה ממש מזמן וזה הלך ככה:Worms world partyduke nukem 3Dfifa 2000והמשחק הגדול ביותרסוחר הים.היינו עושים תחרויות מי מגיע להכי הרבה כסף, הגענו לסכומים כאלה שגרמו לבאגים במשחק.
פורסם 2007 בספטמבר 2018 שנים אני זוכר שכשהייתי בכיתה ב' היו לכל כיתה 3 מחשבים שבהם יכלנו לשחק בהפסקות, אז חרשנו על DOOM I ועל פרה-היסטוריק (או 1 או 2).
פורסם 2007 בספטמבר 2018 שנים מה המשחק שכולם שחקו אצלכם במחשבים בבית הספר? אצלינו זה היה Prehistorik 2 (by Titus Interactive) הינה סרטון של השלב הראשון יוווווו כמה שיחקתי בזה כשהייתי קטן אצלנו שיחקנו Counter Strike Unreal 2004 Battle Realms Soldiers of Fortune 2 וזהו נראה לי
פורסם 2007 בספטמבר 2018 שנים worms world partyליארוקס או משהו כזה..little fighters 2cs 1.6ואיזה פיפא 2000 או משהו בסגנון..
פורסם 2007 בספטמבר 2118 שנים ביסודי- ריימן 1, אייסי טאוור, אלמה(זה עם האופנוע והתפוחים) והיו עוד כמה שבקושי נגעו בהם.בחטיבה- איזו תוכנת לומדות אחת שמשולבת עם ווינדווס 3.11 (כן, המחשבים אצלנו כאלה ישנים) עם כמה משחקים ענתיקות, יש שם איזה משחק עם חלליות שאני די אוהב.
פורסם 2007 בספטמבר 2118 שנים אני לא זוכר משחק שהיינו משחקים במחשבים של בית ספר,כי אף פעם לא נתנו לנו, בכול מקרה, או שזה היה אייסי טאוור,ובגן יש לי סוד אני לומד חחחחחחח
פורסם 2007 בספטמבר 2118 שנים אנחנו היינו משחקים במשחק כמו וורמס אבל עם קופים שזורקים בננות ואני חושב שנכנסים לזה דרך התוכנה קיו בייס אבל זה כל כך מזמן אז אני לא זוכר
פורסם 2007 בספטמבר 2118 שנים *רד הלארט 2 (+נקמת יורי)*Unreal Tournamentאני חושב שהתר'ד נפתח במטרה לדבר על משחקי דוס, ולא על משחקים בבני זמננו...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.