עבור לתוכן

שאלה|בקשר למארז שלי שקיבלתי עם המחשב מ-KSP

Featured Replies

פורסם

תראו קניתי מחשב לפני שנה בזמנו היה מחשב באמת לא רע היום די מעפן תראו את המיפרט

P4 3.066GHZ

1024MB RAM

9600XT 256MB AGP8X

P5VDC - MX

ומארז ג'נרי מסריח ש-KSP רשמת עליו את השם שלה..........השאלה אם אני יכל להוציא את הלוח אם ולהשים במארז חדש....כי יש לי כמעט 1500 ש"ח ואני קונה סוני ב-900 (יד שניה אין מה לעשות....) ומארז עכשיו חשבתי על APOLLO או SMILDON של RAIDMAX אבל אני לא יודע במה לבחור למרות שסמילדון הרבה יותר טוב האפולו יותר יפה.....חח.....בקיצור אחרי הקניה של הסוני נשאר לי בערך 500 ש"ח ואני רוצה לקנות מארז.....השאלה אם אני יכל להוציא אותו מהמארז הקודם

פורסם

אני לא רואה סיבה למה לא תוכל. בעיקר אם שנת האחריות כבר עברה. אם KSP הרכיבו לך את המחשב, כשאתה פותח את המארז אז האחריות פגה.

פורסם
  • מחבר

כנראה לא הבנת אותי.......לא אכפת לי מ-KSP הם מענינים לי את ה***ה.....חח.....אבל השאלה אם אני יכל להוציא את הלוח אם מהמארז כי ראיתי כמה סרטוני סקירה על מארזים ובכולם לא היה אפשר להוציא את הלוח אם.......איך אני יכל להוציא את שלי ואיך להרכיב על מארז אחר?

נערך אחי!

פורסם

הלוח מחובר בסה"כ בכמה ברגים. תוציא אותם והלוח יצא.

פורסם
  • מחבר

תראה אני לא מבין בזה אולי תגיד לי איך שאני לא אשבור משהו

פורסם

אם אתה לא מבין עדיף שתוותר ותיתן\תשלם למי שכן עדיף לשלם כמה שקלים עכשיו מאשר לשלם ביוקר בהמשך

פורסם

עדיף שתשלם קצת, אבל לידע כללי ולמקרה הצורך:

- אל תיגע בהלחמות בזמן הוצאת הלוח או הכרטיס

-הלוח מחובר ב6 ברגים בערך

- תוציא את הכרטיס מסך לפני הוצאת הלוח

פורסם

אביתר תערוך את ההודעה שלך בבקשה (אני בטוח שאתה יודע באיזו מדובר) אחרת אתה צפוי לקבל אזהרה על שפה לא נאותה.

להבא דע לך ששפה כזו בהחלט לא מקובלת לא כלפי חנות ולא כלפי אדם.

פורסם

אם אתה מירושלים דבר איתי אני יכול לנסות להרכיב לך אם אתה רוצה, ואם לא סע ל KSP הם ירכיבו לך בשמחה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים