עבור לתוכן

מארז טוב עם ספק - 300 שקלים

Featured Replies

פורסם

שלום,

רציתי להתייעץ איתכם בנושא מארזים וספקים.

אני חושב לרכוש בקרוב מחשב חדש, ואחד הנושאים שאני מתמצא בהם פחות או נושא ספקי הכוח.

ראיתי פה באחד הפורומים, שמישהו ענה על איזו שאלה וכתב שבספקים, נושא הוואט אינו מה שחשוב, אלא היציבות שלהם, משהו כזה. האם מישהו יכול להסביר בשתי שורות מה באמת חשוב ברכישת ספק ( כחלק ממארז או בנפרד ). האם כל הספקים כיום מכילים מספיק "חיבורים", כך שניתן לחבר ללא בעיה דיסק קשיח, כונן דיסקטים מיושן ועוד 2-3 כוננים נוספים ?

בקשר למארזים. אני זקוק להמלצה למארז, לא יקר מדי ( עד 300 שקל ), לפי הדרישות הבאות:

1. מבחינה חיצונית, שיהיה מארז "עבודה", כלומר לא צבעוני, שקוף ומעוצב. מארז סטנדרטי, עם אודיו מקדימה ומאחורה, וכנ"ל USB. כפתור הפעלה טוב שלא נתקע אחרי חודשיים. ( מראה בסגנון של המארזים של COMPUCASE ).

2. מבפנים, שיהיה מרווח, שיהיה נוח לעבוד אם רוצים לעשות משהו, שיהיו מספיק פתחי אוורור.

3. שיהיה נוח לחבר אליו רכיבים, אולי רק אני מיושן קצת, אבל בשנים האחרונות התעסקתי עם לא מעט מחשבים, התקנתי והסרתי אינספור רכיבים. לאחרונה רכשתי מחשב חדש עם מארז של COMPUCASE, ונאבקתי קשות לחבר אליו כונן DVD, כבר אין מסילות כמו פעם, שעליהן הכונן מתלבש באופן "טבעי", אלא יש ברזלים מעצבנים המצורפים למארז שאמורים לתמוך את הכוננים מהצדדים, באופן כזה שמי שאינו טכנאי שמכיר את הטריק, צריך 4 ידיים כדי לחבר כונן, פעולה שפעם היתה מבוצעת בקלות.

בקיצור, אני זקוק להמלצה למארז יפה ( כלומר, לדעת אנשים מסוימים לא יפה ), נוח לעבודה מבפנים ומבחוץ.

תודה רבה וסליחה אם יש לי יותר מדי בקשות ;)

פורסם

שנה בבקשה את הכותרת ככה שתכיל את התקציב בהתאם לחוקי הפורום

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים