עבור לתוכן

מחשב למשחקים עם OC כולל מסך 7000. עצות ווידוא הריגה!!!

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

אחרי בדיקות ומחשבות החלטתי לקנות את המחשב הנ"ל ותודה לkaki356 שהביאני עד הלום

המחשב הוא למשחקים לא כבדים וזהו בערך אז אם למישו יש הערה או עצה בקשר לאם אפשר להוריד פה ושם דברים שלא באמת צריך אם אני לא רוצה לשחק

BIOSHOCK ודומיו אבל גם לא להחליף עוד שנה כי SUPER SUPER SUPER TETRIS לא עולה לי...

כמה שאלות

יש הבדל בכרטיס מסך בין SPARKLE ל SAPHIRRE?

המארז הזה עדיף על ה NZXT Apollo ו COMPUCASE CI-6A19B-NPS ATX SUPER MIDI TOWER ?

אני מניח שהקירור הזה טוב גם לOC אבל לא מספיק Arctic Cooling Freezer 7 Pro? ולא צריך קירור למארז?

אני יודע שזה לא הפורום המתאים אבל אם למישו יש מידע על המסך ואם הוא מתאים למפרט הזה אני אשמח

והשאלה הכי חשובה, אני רואה שעכשיו ובמהלך החודשיים הקרובים יוצאים QUAD חדשים עם טכנולוגיות חדשות וכל מיני שטויות כאלה... אז מעבר להאם כדאי לחכות קצת שהמחירים ירדו, האם לא כדאי לחכות קצת (אני יודע שתמיד אפשר לחכות קצת ויהיה יותר זול וטוב) עד שנראה מה יש לכל החברות להציע? או שעדיף כבר לקנות וזה לא כזה משנה?

זהו

תודה מראש על הקריאה והתשובות, שיגיעו נכון?!?!?!

מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1450 1

לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 598 1

מארזים NZXT Lexa BlackLine No PSU ¤ 539 1

קירור למעבד Thermaltake V1 CL-P0401 ¤ 288 1

ספקי כוח Enermax Liberty 400W 30A @ 12V ¤ 406 1

זיכרונות Corsair 1GB Kit Value Select DDR2-667 (2x512MB) C1GG667KB ¤ 229 2

קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS ¤ 448 1

כרטיסי מסך Sparkle 8800GTS 320MB Retail - אחריות 3 שנים ¤ 1576 1

מסכים ViewSonic 19" LCD VX922 ¤ 1234

ובאמת תודה לכולם על העזרה

יונתן

פורסם

המפרט שלך מעולה יונתן רק עדיף לקחת זכרונות במהירות 800 של קורסאיר כי מחירם ל-2GB הוא 458 ש"ח

בכל מקרה עדיף לקחת את המסך 931B של סמסונג שהבנתי שעדיף..

חוץ מזה מעולה ותתחדש

פורסם

יש הבדל בכרטיס מסך בין SPARKLE ל SAPHIRRE? עד כמה שידוע לי, ספייר זה לכרטיסי ATI ולא ל Nvidia. בכל מקרה, ספרקל מצוינים.

המארז הזה עדיף על ה NZXT Apollo ו COMPUCASE CI-6A19B-NPS ATX SUPER MIDI TOWER ? על ה 6A19 כמובן. בקשר לאפולו - הלקסה מקורר טוב יותר, אבל זה בעיקר עניין של טעם.

אני מניח שהקירור הזה טוב גם לOC אבל לא מספיק Arctic Cooling Freezer 7 Pro? ולא צריך קירור למארז? אין צורך להוסיף קירור למארז כי הוא מגיע עם מאווררים, ואם אתה מתכנן OC כמו שציינת, אני מאמין שכדאי לך לקחת את ה V1.

אני יודע שזה לא הפורום המתאים אבל אם למישו יש מידע על המסך ואם הוא מתאים למפרט הזה אני אשמח. כמו שסנה אמר, אני גם חושב שה 931B יהיה עדיף, אבל מומלץ לבדוק את זה בפורום המתאים.

והשאלה הכי חשובה, אני רואה שעכשיו ובמהלך החודשיים הקרובים יוצאים QUAD חדשים עם טכנולוגיות חדשות וכל מיני שטויות כאלה... אז מעבר להאם כדאי לחכות קצת שהמחירים ירדו, האם לא כדאי לחכות קצת (אני יודע שתמיד אפשר לחכות קצת ויהיה יותר זול וטוב) עד שנראה מה יש לכל החברות להציע? או שעדיף כבר לקנות וזה לא כזה משנה? אני חושב שכדאי לך לקנות עכשיו, אני משער שכשהמעבדים החדשים יכנסו הם לא יהיו זולים, דבר שבגללו תצטרך לחכות עם הקנייה עוד מספר חודשים.

פורסם

המסך נחשב טוב?

פורסם

איזה מהם?

פורסם

931B ? מעולה עד כמה שהבנתי. הוא גם עולה אותו הדבר אם אני לא טועה

פורסם

התכוונתי לזה במפרט המקורי, אבל כל אחד מהם

פורסם

זה שבמפרט המקורי פחות טוב

פורסם

הוא פשוט ונותן תמורה טובה לכסף בתור מסך 22 "

אבל בשביל מסך איכותי יותר אני הייתי הולך על הvp930b של viewsonic שנחשב למסך האיכותי ביותר בתקציב הזה

בכל מקרה מפרט נהדר

פורסם

איפה אתה רואה מסך 22''? :screwy:

פורסם

פחח טעות שלי

עזוב אותך אני לא מתפקד בשעות האלה .. :P

חיית לילה :D

פורסם

שכחת כונן אופטי...

פורסם

כנראה שאין לו צורך בו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים