עבור לתוכן

World In Conflict - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

אני ממש תפוס על המשחק,מקווה שההגדרות יהיו נורמליות ב1024X768

קצת "נלחצתי" מהעובדה שצריך מחשב כ"כ חזק בשביל משחק כזה,איך אפשר להסביר את הנתונים שGS נותנים אל מול הנתונים שאתם מציגים על מחשבים "חלשים" יותר שנותנים ביצועים "גבוהים" יותר מהכתוב בביקורת של GS?

אל תהייה מודאג, במיוחד בנאדם כמוך שמבין פה בכרטיסי מסך כמעט יותר מכל אחד פה. ;)

• תגובות 275
  • צפיות 45k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

משחק פשוט מדהים והסינגל פלייר גם מושקע רצח ואי אפשר להגיד שהוא קצר (הוא אפילו דיי ארוך), עלילה טובה וסרטוני מעבר מושקעים

אני עובר אותו לאט לאט כדי להנות כמה שיותר

כולם חייבים לנסות את המשחק (לפחות את הדמו) ואני בתור אחד שלא מת על אסטרטגיה כל כך

פורסם

אל תהייה מודאג' date=' במיוחד בנאדם כמוך שמבין פה בכרטיסי מסך כמעט יותר מכל אחד פה. ;)

[/quote']

במשחק הזה יש דגש גדול על המעבד

פורסם

הדמו רץ מצויין על הגדרות גבוהות בלי בעיות.

בהתחלה לא כ"כ התחברתי למשחק,עכשיו אני באמת משחק (בדמו) וגם נהנה.

אולי זה המשחק שיביא קהל חדש למשחקי האסטרטגיה?

יכול מאוד להיות שכן ;D

פורסם

יש לי שאלה קטנה אליכם, מישהו משחק את המשחק עם הדרייברים האחרונים של NVIDIA, 163.71 כי נראה לי שהם גורמים לי לCTD אבל אני לא נעול על זה ככה שקצת עזרה לא תזיק כאן.

פורסם

אני, רק תחדד מה זה CTD

פורסם

crash to desktop

עובד לך טוב? האמת אני יותר חושד שהכרטיס שלי פשוט מתחמם יותר מדי ומכבה את עצמו כדי לא לגרום נזק כי לפעמים המשחק עושה CTD ולפעמים פשוט המסך נכבה וכאילו נכנס להמתנה אבל עדין יש סאונד.

האמת זה הגיוני כי הטמפרטורה של הכרטיס היא 80 במאמץ אבל אני רוצה להיות בטוח שזאת הסיבה כי חבל סתם עכשיו להתחיל להשקיע בקירור אחר.

פורסם

crash to desktop

עובד לך טוב? האמת אני יותר חושד שהכרטיס שלי פשוט מתחמם יותר מדי ומכבה את עצמו כדי לא לגרום נזק כי לפעמים המשחק עושה CTD ולפעמים פשוט המסך נכבה וכאילו נכנס להמתנה אבל עדין יש סאונד.

האמת זה הגיוני כי הטמפרטורה של הכרטיס היא 80 במאמץ אבל אני רוצה להיות בטוח שזאת הסיבה כי חבל סתם עכשיו להתחיל להשקיע בקירור אחר.

גם לי יש את זה, זה ממש מעצבן המשחק קופא לי ממש בתחילת השלב הראשון..

והורדתי את ההגדרות בשביל הבדיקה.. וזה נתקע קצת בשלב מאוחר יותר.. אבל עדין נתקע..

7600GT .. עם דרייברים כמו שלך..

פורסם

יש את הבעיה הזאת להרבה אנשים, הרוב עם כרטיסים מסדרה 8, לפי הפורומים הרשמיים המפתחים עובדים על פאץ כרגע אז צריך לחכות ולראות מה יהיה.

בינתיים הפתרון היחידי שיש לאנשים הוא להוריד את הרמה הגרפית של המשחק וכנראה גם את הרזולוציה.

פורסם

מוכרים את המשחק בבאג כבר?

פורסם

מתישהו בשבוע הבא זה כבר ייגיע לחנויות....

פורסם

הם חייבים להוציא פאץ דחוף.

פורסם

פאק משימה 10 ממש קשה.. בהתחלה זה מתחיל קל אבל הקטע האחרון נותנים לי 7 דקות שאני צריך לנקות אי שלם שמפוצץ בטנקים

ויש לי רק מסוקים ואפילו עם ה tactical aid אי אפשר לנקות את כל השטח..

פורסם

^^

גם אני תקוע בזה, הצלחתי לנקות את כל השטח בדקה האחרונה אבל הוא עדיין אומר לי שנכשלתי :nixweiss:

פורסם

אהבתי את המשחק..

רק חבל שאין בו Skirimish

אגב מישהו התנסה במשחק ברשת?

עריכה: מישהו יודע איך אני יכול הלמיר את קבצי התמונות לJPEG??

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים