עבור לתוכן

מפרט למחשב משחקים ללא ציוד היקפי | תקציב 4K | מזמין על הבוקר!!

Featured Replies

פורסם

שלום חבר'ה,

עיינתי רבות בפורום ולמדתי רבות אז קודם כול תודה על העשרת הידע,

עכשיו, אני מתכוון להזמין על הבוקר מחשב,

התקציב שלי הוא מקס' 4K ואני צריך אך ורק את הקופסא,ציוד היקפי כבר יש לי.

אני רוצה מחשב שיחזיק לי לדי הרבה זמן,

(הרי ידוע שבשניות אלו שאני כותב כבר ייוצאים מעבדים חזקים יותר :} )

בכל מקרה המטרה של המחשב היא משחקים לא הכי כבדים אבל משחק ב-FIFA ו-NFS וכל מיני כאלה החדשים,אבל העיקר שירוצו טוב.

בניתי מפרט מהאתר SKYPC רציתי לדעת מה דעתכם עליו:

84291875ii4.jpg

יש הצעות לשינויים כלשהם אולי?

תודה חבר'ה

פורסם

תחליף צורב ל S183L של סמסונג,

וקח את הלוח P35-DS3L.

הזיכרון דיי יקר, 2GB 667MHZ צריך לעלות כ 400-440 ש"ח.

חוץ מזה, תתחדש :D

פורסם
  • מחבר

למה עדיף את ה-P35-DS3L? כי הוא זול יותר?

אני מעדיף לוח עם מגעים ורכיבים חזקים ועמידים יותר, ומעדיף להוסיף את ה-30 שקל בשביל זה,

אלא אם כן הלוח שאמרת טוב יותר מבחינת טכנולוגיה ויכולות.

בקשר לזכורונות G.SKILL לפי מה שהבנתי חברה טובה, לא פחות מ-CORSAIR ו-OCZ, וההפרש ביניהם הוא 10-20 ש"ח,

אז לא קריטי.

עכשיו בקשר לצורב שהוא רכיב די חשוב בשבילי כי יש לי צורב DVD של NEC במחשב הישן והוא פשוט עלוב,

ולא רוצה להיכוות שוב פעם על צורב לא טוב, ה-ASUS הוא בחיבור SATA בגלל זה לקחתי אותו,

אני לא כל מכיר את ה-SAMSUNG אבל על ה-ASUS שמעתי רק דברים טובים.

תודה רבה גבר

פורסם

הDS3L זול יותר מכיוון שיש לו פחות חיבורי SATA חיצוניים.

זה לא משנה אם הזיכרונות של G.skill, OCZ, או Corsair. כל עוד הזיכרון של חברה מובילה, הוא בסדר. אם אתה מתעקש על חברה מסוימת אז גם זה בסדר.

הצורב של סמסונג בחיבור SATA גם כן. הוא מהיר וגם דיי שקט.

פורסם

http://hwzone.co.il/articles/specs_sep07/

בתקציב כזה למשחקים, רק AMD, רק 8800GTS.

קח בחשבון שאם תרצה לשחק במשחקים חדשים יותרף קרוב לוודאי שבטווח של שנה וחצי גג שנתיים תצטרך להחליף את הX1950PRO. ה8800 חזק משמעותית ממנו, ואם אתה לא דורש משחקים כבדים גראפית, יחזיק בכיף את ה-3 שנים.

כמובן שאף אחד לא נביא.

המעבד שלקחת חזק מאוד. מצד שני, מעבד אף פעם לא מהווה צוואר בקבוק במשחקים, וכמעט כל המעבדים היום חזקים מדי בשביל גיימרים וחזקים בכלל לכל שימוש שוטף, אפילו המעבדים הבסיסיים של AMD.

פורסם
  • מחבר

קח בחשבון שאם תרצה לשחק במשחקים חדשים יותרף קרוב לוודאי שבטווח של שנה וחצי גג שנתיים תצטרך להחליף את הX1950PRO. ה8800 חזק משמעותית ממנו, ואם אתה לא דורש משחקים כבדים גראפית, יחזיק בכיף את ה-3 שנים.

כמובן שאף אחד לא נביא.

המעבד שלקחת חזק מאוד. מצד שני, מעבד אף פעם לא מהווה צוואר בקבוק במשחקים, וכמעט כל המעבדים היום חזקים מדי בשביל גיימרים וחזקים בכלל לכל שימוש שוטף, אפילו המעבדים הבסיסיים של AMD.

אני מסכים איתך אחי בכל מילה, קניתי את המעבד בשביל שיחזיק לי לדי הרבה זמן, כרטיס מסך אני יודע שהוא לא הכי חזק בשוק, אבל יחסית למחיר שלו הוא סבבה (וכמובן גם יחסית לתקציב שלי).

תודה רבה על התגובות הזמנתי את המחשב עם צורב ה-SAMSUNG בסוף והוא אמור להגיע יום חמישי הביתה!!

שיהיה לכולנו גמר חתימה טובה!!

פורסם

כמובן שאף אחד לא נביא.

אפשר לדעת מדוע ההתעקשות על AMD?

פורסם

חח הוא הסכים איתו "על כל מילה" והזמין משהו אחר

בכל מקרה אני מסכים עם הד"ר כדי להריץ משחקים לתווך הרחוק זה רק 8800 ולא x1950

הייתי גם יורד במעבד למעבדי amd ומכניס 8800

אבל הוא כבר הזמין אז זה לא משנה כבר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים