פורסם 2007 בספטמבר 2418 שנים בוודאות אין כמעט מישהו שיכול להבין בין שני אלו מבחינת שקט. מניסיון אישי שלי גם 400TRT שקט כשהוא במארז איכותי יחסית וממוקם 1-1.5 מטר ממך
פורסם 2007 בספטמבר 2418 שנים מחבר עזוב את האמת לא אכפת לי - אם הרשע סביל אז זה בסדר.המחשב נמצא 1.5 מטר מהמיטה שלי כשהספק מופנה לצד שני.סבלתי במשך שנה את המאוווררים של המארז טרנספורמר אז המניח שזה לא יהיה עד כדי כך רועש.אני לא מוצא את ליברטי בזיגזאג. ומשם אני קונה.
פורסם 2007 בספטמבר 2418 שנים כי אין ליברטי שם. קח 400TRT וסגור עניין. הרעש רחוק מלהיות נורא ובעיני רבים הוא יהיה גם בהחלט שקט - זה רחוק שנות אור מהרעש של הטרנספורמר
פורסם 2007 בספטמבר 2418 שנים בוודאות אין כמעט מישהו שיכול להבין בין שני אלו מבחינת שקט. מניסיון אישי שלי גם 400TRT שקט כשהוא במארז איכותי יחסית וממוקם 1-1.5 מטר ממךבאמת?תבדוק שוב.http://www.silentpcreview.com/article699-page1.htmlזה מבחינת שקט.אם יש מישהו שמומחה בשקט זה SPCR.
פורסם 2007 בספטמבר 2418 שנים מחבר 400TRT - 400 W ?מה ההבדל בינו לבין הסיסוניק? חוץ מרעש ואחריות?ומה ההבדל בינו לבין הליברטי - שמודלריות זה מאוד חשוב לפי מה שהבנתי.
פורסם 2007 בספטמבר 2418 שנים ה-SEASONIC טוב יותר מה-TRT בהכול,איכות בניה,שקט,5 שנות אחריותוממוניטין טוב יותר משל ה-TRT.לגבי ההשוואה בינו הסיסוניק לליברטיאז כמו שרשמתי לפני ההבדל בינהם הוא10 ש"ח לטובת הסיסוניק,5 שנות אחריותבסיסוניק לעומת 2 או 3 בליברטי (לא זוכר כמה )ומודולריות בליברטי שזה פיצ'ר נחמד וטוב אבל לאקריטי,סה"כ אם אתה יודע לסדר כבלים אז תוכל להתמודדעם הכבלים של הסיסוניק (הוא לא מודולרי).החלטה שלך.
פורסם 2007 בספטמבר 2418 שנים של מה של הכבלים שלו ?של נתונים ?תריץ חיפוש בגוגל תמצא כול מה שתצטרך.בהצלחה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.