פורסם 2007 בספטמבר 1618 שנים מתלבט בין שני אלו כאשר מבחינת משקל ופונקציונאליות היד נוטה לפוג'יסטו אבל מבחינת טכנולוגיה היד נטויה ל LG.האם למישהו יש ניסיון עם שני אלו, אם כן אשמח לשמוע והמלצות בכלל.תודהדניאל
פורסם 2007 בספטמבר 1718 שנים מחבר http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=35&subcatid=57&prodid=237&keySearch=http://www.shalmon-cs.com/shop/Product.aspx?ProductID=252תודה רבה.
פורסם 2007 בספטמבר 1718 שנים אני לא רואה שום יתרון טכנולוגי ל-LG מעבר לתוספת של 512 מגה זכרון שאפשר להוסיף גם לפוג'יטסו.
פורסם 2007 בספטמבר 1818 שנים מחבר פער המחירים בין השניים הוא 200 ש"ח לטובת ה LG מבלי להוסיף זיכרון. מלבד זאת ה LG מגיע עם שנתיים אחריות. חוץ מזה רוב הזמן המחשב יהיה מחובר לתחנת עגינה (במשרד), אך אשתמש בו גם ללא כזו (בבית). שאלותי הם:1. האם יש הבדל מהותי בין מסך 14.1 לבין 12.1 בעבודה מהבית? 2. האם זיכרון סטנדרטי של חצי ג'יגה מספיק לאופיס ואינטרנט או שבשלב מסויים הוא המחשב יתחיל לעלות על העצבים. תוספת של חצי ג'יגה זיכרון עולה 400 ש"ח.3. ה LG מגיע עם ויסטה. אני מעוניין להתקין xp pro (יש לי עותק). כיצד אני מוחק את הויסטה? האם הדרייברים שונים?אשמח (מאוד) לתשובות.תודה רבה
פורסם 2007 בספטמבר 1918 שנים 1. בעבודה מהבית ברור שה-14.1" יותר נוח. אבל אם אתה מסתובב הרבה הפוג'יטסו יהיה הרבה יותר נייד ונוח.2. לא, מינימום ג'יגה. תוספת חצי ג'יגה צריכה לעלות הרבה פחות. מתחת ל-200 ש"ח.3. הדרייברים שונים, אבל אין שם בד"כ רכיבי חומרה בלי תמיכה ב-XP.
פורסם 2007 בספטמבר 2018 שנים אני לא רואה שום יתרון טכנולוגי ל-LG מעבר לתוספת של 512 מגה זכרון שאפשר להוסיף גם לפוג'יטסו.רגע...זאת אומרת שאפשר לשדרג זיכרון לפוג'יטסו?כלומר אם אני ארצה לשדרג ל2 ג'יגה זיכרון או ג'יגה אחת זה אפשרי?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.