עבור לתוכן

האר דיסק לא מזוהה בבקשה עזרהה

Featured Replies

פורסם

קניתי מחשב לפני יומיים עם לוח של gigabyte ga-p35s3l שהוא לוח מצויין..

יש לי כונן קשיח של חברת סמסונג 320 ג'יגה sata 16 mb

הסמסונג הוא הראשי שלי, והוספתי עוד כונן של היטאצ'י 160 ג'יגה 8 mb

השאלה שלי היא כזו שניהם מחוברים ב sata הבעיה היא שאת ההיטאצ'י הוא מזהה בלוח ככונן משני וגם בהפעלה הוא נמצא בתצוגה של חוממרת המחשב

אבל פיזית, הכוננים עצמם, אני לא רואה.

אני צריך לציין שאין לסמסונג ג'מפרים אבל להיטאצ'י יש ולא מחובר כלום אלי.

יש לי שם הרבה חומר בבקשה איך לזהות אותו??

מחכה גיא

פורסם

אז בסופו של דבר את מתוככן שההיטאצ'י לא מחובר והסמסונג כן מחובר?

פורסם
  • מחבר

שניהם מחוברים אחי ואת שניהם רואים מזוהים אבל את הכוננים של ההיטאצ'י c d e אני לא רואה ויש שם הרבה חומר מה עושים אחי??

פורסם

תפתח את המארז ותראה מה כתוב על ההיטאצ'י, איך הג'מפר צריך להיות ( בדרך כלל הוא בכלל לא אמור להיות ). יתכן שזה מה שגורם.

פורסם
  • מחבר

הוא לא מג'ומפר אחי.. הכוונה שיש לו מקום לג'מפר אותו,

אבל אין את חתיכת הפלסטיק הקטנה... הוא ריק. מה עושים?

פורסם

הוא לא מג'ומפר אחי.. הכוונה שיש לו מקום לג'מפר אותו,

אבל אין את חתיכת הפלסטיק הקטנה... הוא ריק. מה עושים?

כוכותוב בתרשים שהוא צריך להיות מג'ומפר?

יש לך דיסקים קשיחים נוספים שהם לא בשימוש?

פורסם

אין צורך לגמפר בSATA במיוחד אם המחשב מזהה את הדיסק. תנסה לחבר למחשב אחר ולראות מה קורה.

פורסם

האם הוינדוס מזהה את ה hitachi ב Disk managment ? אם מזהה, האם הוא כותב שיש מחיצות, או שהוא מראה את כל המקום כפנוי ?

פורסם

בן אדם, אם הביוס מזהה את שני הדיסקים, הבעייה לא קשורה לג'ימפור.

קליק ימני על המחשב שלי> ניהול> אחסון> ניהול דיסקים> פרמוט וחלוקת הדיסק החדש למחיצות.

פורסם

בהמשך לת'רד..יש לי הרדיסק פנימי 320 ג'יגה של WD מחובר במארז חיצוני דרך USB2.

הלכתי עפ"י ההוראות של bezangeloo וכרגע הוא שואל אותי האם אני רוצה מחיצה ראשית או מורחבת,מה שאני צריך זה את כל הנפח אחסון פנוי בלי כל מיני שטויות ומחיצות נוספות של חלוקת הנפח...כל ה320 ברוטו פנויים....באיזה סוג לבחור בבקשה ראשית או מורחבת?

פורסם

מצטער על ההקפצה - אבל זה דחוף!

ההרדיסק שלי עוד שנייה מתמלא מהורדות ואני חייב לפרמט את ה320 ג'יגה ואין לי אפשרות כרגע לעשות זאת דרך הBOOT אלא רק דרך הניהול דיסקים.

אז בבקשה,האם לבחור בראשית או מורחבת?

ההרדיסק משמש כאחסון חיצוני שמחובר בעצם במארז חיצוני,אני לא מעוניין במחיצות אלא כל השטח פרוס ופנוי למילוי.

בבקשה צריך עזרה.

פורסם

א.אסור להקפיץ.

ב.למה לא פתחת ת'רד משלך?

ג. תעשה מחיצה ראשית ותשאיר את הגודל על ברירת המחדל שזה בעצם מקסימום גודל ההרדיסק.

פורסם

תודה רבה.

סליחה על ההקפצה.

פורסם

מצטער על ההקפצה - אבל זה דחוף!

ההרדיסק שלי עוד שנייה מתמלא מהורדות ואני חייב לפרמט את ה320 ג'יגה ואין לי אפשרות כרגע לעשות זאת דרך הBOOT אלא רק דרך הניהול דיסקים.

אז בבקשה,האם לבחור בראשית או מורחבת?

ההרדיסק משמש כאחסון חיצוני שמחובר בעצם במארז חיצוני,אני לא מעוניין במחיצות אלא כל השטח פרוס ופנוי למילוי.

בבקשה צריך עזרה.

ההקפצה אסורה, זוהי אזהרה ראשונה שלך מתוך שלוש, שבשלישית אתה תושתק\תורחק מהפורום.

תקרא בבקשה את חוקי הפורום

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים