פורסם 2007 בספטמבר 1618 שנים קני לאחרונה מחשב עם הספק Thermaltake TR2 420w 12CM Fan 1) רציתי לדעת הייכן הספק הזה עומד מול ספקים חזקים יותר נגיד כמו הליברטי 500 2)והאם הוא יחזיק לי את המערכת בביצועים אופטימלים3)רציתי לדעת מה המגבלות שלו בשדרוג\הוספת חלקים כמו הארד דיסקים כרטיסי מסך וכיוצא בזה
פורסם 2007 בספטמבר 1618 שנים פשש מגניב שהמחשב שלך עובד בכלל ....... הספק הזה ברמה אחת מעל ג'נרי , הוא סבבה... יש יותר טובים ברמת המחיר שלו ואפילו במחיר נמוך ממנו
פורסם 2007 בספטמבר 1718 שנים דבר ראשון אתם מגזימים, הם 2 רמות מעל ג'נריים פשוטים, רמה מעל JSP-TEC שגם נחמדים.זה שהם לא ברמה של ספקים כמו אנרמקס\HEC\FSP או דברים אחרים לא עושה אותם ג'נריים לחלוטים.כמובן במחיר של הTR2 כדי לקנות איזה HEC נחמד
פורסם 2007 בספטמבר 1718 שנים מחבר אבל מה הספק הזה לא יחזיק לי את המחשב ככה ובאוברקלוק??למה עשיתי למעבד 3.2לכרטיס מסך600 ליבה920 זכרונותולא קרס ב-3 שעות bioshckוהסיבה היחידה שהחזרתי לסטוק זה עד שאני יקנה קירור חדש
פורסם 2007 בספטמבר 1718 שנים אף אחד לא מגזים..הספק הזה רמה אחת מעל הג'נריים וכמה רמות מתחת לכל הספקים האיכותיים. חבל שקנית אותו בלי להתייעץ קודם לכן.בכל מקרה,יחזיק לא יחזיק או איך הוא מול ספקים אחרים - זה לא רלוונטי כי הספק כבר אצלך.אם הוא מחזיק לך אז מעולה בישבילך..
פורסם 2007 בספטמבר 1818 שנים כולכם מגזימים.עשיתם מהספק הזה פיסת זבל, מה שהוא לא.הנקודה היא שהוא לא שקט במיוחד, המתחים שלו לא מדויקים ויציבים כמו של ספקים טובים יותר, והוא עולה הרבה ביחס לתמורה. זה לא שהוא נוראי ומתפוצץ כל יומיים ויקח איתו את כל המחשב או משהו כזה.
פורסם 2007 בספטמבר 1818 שנים אני קניתי גם אותו אבל 500W חרא של ספק באמת אני עד עכישו מתטצר שלא הכרתי תפורום הזה לפני.. במקום 12 לכרטיס מסך הוא מביא לי 11:90 פעם 11:78 פעם 11:85 קיצר משתגע.! לא לקנות אותו!!..יש באוו מחיר ספקים מעולים!..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.