עבור לתוכן

מחפש נייד לפיתוח תכנה בתקציב של 5-6K

Featured Replies

פורסם

שים לב שהדגם העסקי של HP בעל כרטיס מובנה,אני לא חושב שהוא כ"כ יועיל לך לאפליקציות הפיתוח שלך....

מה שכן הדגם של דל והדגם העסקי של HP ה670S הם בעלי אופ' להרחבה עד ל4 ג'יגה מה שלא יהיה כ"כ רלוונטי אם אתה לא משתמש במע' הפעלה של 64 ביט שרק היא יכולה לזהות 4 ג'יגה זכרון פנימי ולא מערכת של 32 ביט.

ודבר חשוב מאוד,אם אתה מתכוון להשאר עם הויסטה - חובה 2 ג'יגה זכרון!!!!

אני הייתי הולך על הHP(כי יש לי אחד כזה............. :xyxthumbs:).

פורסם

tamir245,

אין צורך בשום דבר מעבר לכרטיס מובנה לפיתוח אפליקציות סטנדרטיות.

v_g_t,

אין ספק כי הייתי בוחר את ה-6710s מהרשימה שלך.

אולי תוכל להרחיב את האחריות ל-3 שנים.

פורסם
  • מחבר

:screwy:

ננעלתי את עצמי לשלישיה זות. כל המחירים קרובים. הבדלים יותר באיכות ולא בכמות.

3 שנות אחריות של DELL או כ. מסך משופר של HP Pavilion כ NVIDIA® Geforce Go 8400M 128MB או כיוון עסקי של HP6710s ללא קורא קרטיסים וללא SVideo? ???

אחריות לשלוש שנים ל-HP באותו אתר עולה כ-650 ש"ח.

מה תגידו לאחד מבולבל ומנג'ס?

פורסם

לפיתוח תוכנה לא רלוונטי כרטיס המסך, הייתי מוריד לגמרי את האופצייה השנייה.

כפי שאמרתי, עקרונית ה-HP טוב יותר, אבל את התוספת ל-3 שנות האחריות בהחלט הייתי משלם.

כמעט כל תיקון יעלה יותר מזה.

בנוגע ל-S-Video או קורא כרטיסים, אם אתה צריך אותם, סבבה - קח את ה-Dell. אם לא, מה אכפת לך?

פורסם
  • מחבר

כפי שאמרתי, עקרונית ה-HP טוב יותר, אבל את התוספת ל-3 שנות האחריות בהחלט הייתי משלם.

כמעט כל תיקון יעלה יותר מזה.

בנוגע ל-S-Video או קורא כרטיסים, אם אתה צריך אותם, סבבה - קח את ה-Dell. אם לא, מה אכפת לך?

עזרת לי מאוד. תודה.

אני ראיתי עוד דגם של HP - Nx7300. http://www.netshops.co.il/product.asp?productid=2340

הוא מאוד דומה ל HP6710S - http://www.netshops.co.il/product.asp?productid=2410&CatCode=164.

האם יש דעה מה יותר טוב?

BTW, התקשרתי ל-CTM ול-Netshops לגבי שדרוגים. הבדל מחירים - פי2. הרחבת זכרון מ1G ל2 בCTM עולה 950ש"ח ובשני 500. אותו Kingston.

הרחבת אחריות ל3 שנים בCTM עולה 1050ש"ח, ובשני - 690ש"ח

אחרי תוכנית של אמנון לוי על זיוף IPodים רוצה להיות שקט ובטוח. האם Netshops הם "חברה טובים"?

פורסם

ככה,לגבי 2 הניידים האחרים של HP הם שייכים לקו העסקי שלהם ומצויידים בכרטיס מסך מובנה שהוא חלש משמעותית מג'פורס אבל אמור לספק אותך לצרכי הפיתוח שלך עפ"י NEMESIS

לגבי זכרון אני גם זוכר את השיחה עם CTM שהיא אמרה לי שעולה 200$ לשדרג ל2 ג'יגה ואמרתי לא תודה.

אתה תמיד יכול לקנות 2 סטיקים של ג'יגה כל אחד ולהתקין לבד,אני מאמין שאם תמכור את הסטיקים באינטרנט או במקום אחר תקבל יותר עליהם מאשר החנות תסכים לזכות אותך.

עכשיו לגבי החבילת אחריות זה באמת נראה לי תמוה שכל אחד מוכר במחיר אחר,לא נראה לי שתוכל למצוא במחיר נמוך יותר מהקישור שהבאתי לך ל6515 = שזה 649 ש"ח,אבל שתהיה רגוע אתה יכול לקנות את ההרחבת אחריות עד ליום האחרון של פקיעת השנה הראשונה,עפ"י מה שנאמר לי בשיחה עם CTM אבל שווה לבדוק בחנות שאתה קונה את המחשב.

דבר נוסף ששמתי לב ב2 מחשבים העסקיים שהבאת יש אפשרות להרחבת זכרון עד 4 GB מה שלא קיים ב6515 וגם שהם באים כבר עם סלוט אחד פנוי לכן כל מה שצריך זה לקנות סטיק אחד של ג'יגה אבל שווה לבדוק זאת שוב בחנות כי תמוה שהם מציעים הרחבת זכרו ל2 ג'יגהן ב500 ש"ח.

ד"א תבדוק פה שוב המחירים ממה שאני רואה יותר זולים מהחנות שהבאת בקישור הקודםhttp://www.computerland.co.il/sg_products~2.html

:xyxthumbs:

פורסם

עזרת לי מאוד. תודה.

אני ראיתי עוד דגם של HP - Nx7300. http://www.netshops.co.il/product.asp?productid=2340

הוא מאוד דומה ל HP6710S - http://www.netshops.co.il/product.asp?productid=2410&CatCode=164.

האם יש דעה מה יותר טוב?

BTW, התקשרתי ל-CTM ול-Netshops לגבי שדרוגים. הבדל מחירים - פי2. הרחבת זכרון מ1G ל2 בCTM עולה 950ש"ח ובשני 500. אותו Kingston.

הרחבת אחריות ל3 שנים בCTM עולה 1050ש"ח, ובשני - 690ש"ח

אחרי תוכנית של אמנון לוי על זיוף IPodים רוצה להיות שקט ובטוח. האם Netshops הם "חברה טובים"?

את ה-6710S לא החזקתי ביד. אני מניח שהוא מקביל ל-NX ומעט פחות טוב מה-NC המצויין.

שדרוג ל-2 ג'יגה זכרון בהנחה שסלוט אחד פנוי צריך לעלות לא יותר מ-300 ש"ח.

את החנויות עצמן אני לא מכיר, אז מעט קשה לי לענות לך. בכל מקרה, קצת קשה לזייף מחשבים ניידים, אז אם אתה מקבל את המחשב הנכון, ותעודת אחריות מורחבת של HP, לדעתי לא צריכה להיות בעיה.

פורסם
  • מחבר

ככה,לגבי 2 הניידים האחרים של HP הם שייכים לקו העסקי שלהם ומצויידים בכרטיס מסך מובנה שהוא חלש משמעותית מג'פורס אבל אמור לספק אותך לצרכי הפיתוח שלך עפ"י NEMESIS

לגבי זכרון אני גם זוכר את השיחה עם CTM שהיא אמרה לי שעולה 200$ לשדרג ל2 ג'יגה ואמרתי לא תודה.

אתה תמיד יכול לקנות 2 סטיקים של ג'יגה כל אחד ולהתקין לבד,אני מאמין שאם תמכור את הסטיקים באינטרנט או במקום אחר תקבל יותר עליהם מאשר החנות תסכים לזכות אותך.

עכשיו לגבי החבילת אחריות זה באמת נראה לי תמוה שכל אחד מוכר במחיר אחר,לא נראה לי שתוכל למצוא במחיר נמוך יותר מהקישור שהבאתי לך ל6515 = שזה 649 ש"ח,אבל שתהיה רגוע אתה יכול לקנות את ההרחבת אחריות עד ליום האחרון של פקיעת השנה הראשונה,עפ"י מה שנאמר לי בשיחה עם CTM אבל שווה לבדוק בחנות שאתה קונה את המחשב.

דבר נוסף ששמתי לב ב2 מחשבים העסקיים שהבאת יש אפשרות להרחבת זכרון עד 4 GB מה שלא קיים ב6515 וגם שהם באים כבר עם סלוט אחד פנוי לכן כל מה שצריך זה לקנות סטיק אחד של ג'יגה אבל שווה לבדוק זאת שוב בחנות כי תמוה שהם מציעים הרחבת זכרו ל2 ג'יגהן ב500 ש"ח.

ד"א תבדוק פה שוב המחירים ממה שאני רואה יותר זולים מהחנות שהבאת בקישור הקודםhttp://www.computerland.co.il/sg_products~2.html

:xyxthumbs:

אצל Computerland דגם nx7300 לא קיים :nixweiss:

מבחינת אחריות של HP אני יכול לפתוח נייד ולהחליף זכרונות?

פורסם

בהחלט.

בהנחה כמובן שאתה לא עושה נזק כלשהו שם.

שים לב שלא כל הניידים אוהבים את כל הזכרונות, אז הייתי מציע לקנות רק במקום שמוכן לתת לך לתקוע במקום את הזכרון במחשב, להריץ memtest86 קצר ולוודא שהכל בסדר.

פורסם

שאלה טובה...לא נראה לי שהיא מכסה את הפתיחה של הנייד....אבל באמת אם יש לך את הקיט המתאים,ואין יותר מדי אפשרויות בנייד לסוגי זכרונות,זה פשוט לפתוח 2 ברגים בתחתית המחשב ובמקרה של הנייד העסקי לתקוע סטיק אחד או במקרה של ניידים אחרים לשלוף 2 ולתקוע 2...גם אני פחדתי מזה בהתחלה עד שראיתי איך עושים את זה...וזה מאפשר לך למצוא זכרון במחיר זול יותר בחנות אחרת...כמובן שאם אתה מבצע שדרוג דרך החנות תשים לב איזה סוג שמים ומה המהירות שלו(DDR2,MHZ...)

ד"א הNX בעל כרטיס גרפי חלש יותר מ670.

אתה די נעול על המחשב העסקי?

פורסם
  • מחבר

שאלה טובה...לא נראה לי שהיא מכסה את הפתיחה של הנייד....אבל באמת אם יש לך את הקיט המתאים,ואין יותר מדי אפשרויות בנייד לסוגי זכרונות,זה פשוט לפתוח 2 ברגים בתחתית המחשב ובמקרה של הנייד העסקי לתקוע סטיק אחד או במקרה של ניידים אחרים לשלוף 2 ולתקוע 2...גם אני פחדתי מזה בהתחלה עד שראיתי איך עושים את זה...וזה מאפשר לך למצוא זכרון במחיר זול יותר בחנות אחרת...כמובן שאם אתה מבצע שדרוג דרך החנות תשים לב איזה סוג שמים ומה המהירות שלו(DDR2,MHZ...)

ד"א הNX בעל כרטיס גרפי חלש יותר מ670.

אתה די נעול על המחשב העסקי?

אופן השימיש של הנייד הוא תוכנה+אופיס+הורדות בזמן פנוי. אני לא גאימר. גרפיקה יותר כבדה תהיה במחשב ביתי (נייח).

BTW. גרבה חומר על ה-HP ראיתי ב http://h18000.www1.hp.com/products/quickspecs/Division/Division.html#intro

פורסם

קודם כל מחשבה טובה לגבי כך שיש להשאיר את המשחקים למחשב הנייח :xyxthumbs:

דבר שני אם אתה מעוניין בעסקי תבדוק אפשרויות אחרות גם כמו לנובו ודל שהם מצויינים בקווים העסקיים שלהם לגבי HP אני לא כ"כ מכיר בקו העסקי שלהם..אולי יש פה כמה מלומדים יותר שיכולים להמליץ על מחשב עסקי בתקציב שלך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים