עבור לתוכן

יש כזה דבר DiskOnKey מ100% פלסטיק? הכוונה אם מעבירים אותו בגלאי מתכות הוא לא מצפ

Featured Replies

פורסם

מצפצף ?

יש כזה דבר ? דיסקאוןקי שאפשר להעביר אותו בגלאי מתכות מבלי שיצפצף .

פורסם

ואיך הוא יקבל חשמל כשתחבר אותו? :smile1:

פורסם

1. האם יש DOK העשוי מ100% פלסטיק - לא

2. האם יש DOK שיעבור בגלאי מתכות מבלי לצפצף - רובם.

גלאי מתכות לא מצפצץ בנוכחות כל מתכת (משבש קווי שדה מגנטי). אלא בהתאם להגדרת הרגישות שבו הוא הוגדר.

ולכן DOK שהינו רכיב בעל כמות יחסית קטנה מאד של מתכת לא יצפצף ברוב ,אם לא בכל, גלאי המתכות הקיימים כיום.

ניסוי טוב לבדיקת הרגישות של גלאי הוא כמות המטבעות שניתן לצבור עד שהוא מצפצץ.

פורסם
  • מחבר

איך אתה מסביר ש DOK שלי ציפצץ בטרוף בגלאי מתכות בכניסה לבית המשפט למרות שכל ה DOK מצופה בפלסטיק חוץ מהכניסה שלו כמובן .

פורסם

מתי שנכנסת לקניון הגלאי שם צפצף ? בבנינים ממשלתיים הרגישות גבוהה פי כמה

פורסם
  • מחבר
:) בקניון לא בדקת אבל בבתי משפט ובביקורים בבתי כלא זה מצפצץ בטרוף .
פורסם

פעם הבאה שאתה הולך לשם.. תקח כבל usb קטן ותבדוק אם הוא מצפצף.. אם כן, בוודאות לא תמצא dok שלא יצפצף..

ואם לא צפצף אז יש סיכוי שתמצא

פורסם

לי יש U3 טיטניום שאף פעם לא מצפצף...

פורסם

לציפוי פלסטיק אין משמעות.

כמות המתכת היא שקובעת.

קח בחשבון שהרבה פעמים מפעילים את הגלאים הללו בכוונה על רמה גבוהה כך שכולם מצפצפים ואז ישנו תירוץ לעכב ולבדוק ידנית

פורסם

אתה רוצה לפרוץ לבונקר שרתים של מייקרוסופט והכניס לשם DOK עם ווירוס? :silly:

וזה מצפצץ לפי כמות המתכת, בלי קשר אם יש עליה פלסטיק.

תנסה לעטוף בנייר אלומיניום

פורסם

תגידו... אם כבר אתם מדברים על זה ואני רואה שיש כאן כמה אנשים שמבינים בזה קצת, טיטניום מצפצף בגלאי מתכות ? כי פשוט יש לי ברגל :smile1: ובגלאי מתכות של הקניונים הוא לא מצפצף אבל השאלה היא אם הוא יצפצף בגלאי מתכות מתקדמים יותר ורגישים יותר? שעדיין לא יצא לי לבדוק

פורסם

אם אני לא טועה אז הוא לא יצפצף...

אופנוע שטח נכון?

:smile1:

פורסם

טוב בתור עובד בית משפט נענה על כמה שאלות:

פלאטינות מצפצפות אבל מכיוון שהן מן הסתם בעומק יחסית גדול זה תלוי ברגישות של המכשיר הספציפי

מי שאמר לעטוף בנייר אלומיניום זה אחד הרעיונות היותר מטומטמים ששמעתי כי זה רק יגביר את כמות המתכת והמגנו ישתולל בהחלט

אף אחד לא מכוון נמוך כדי לעכב ולבדוק ידנית אפשר לעשות את זה גם בלי שהמכשיר יצפצף אף אחד לא צריך תירוץ

הדרך הכי טובה להכניס אותו זה פשוט בכיס רק להקפיד שחוץ מזה אין לך כלום ממתכת כולל חגורה ועדיף מעלי ספורט ללא פסים מתכתיים ותוספות

*והשוס הגדול לאף אחד לא אכפת שאתה מכניס אותו בדרך כלל אז מה הבעייה? אם אין שיקוף זרוק אותו בתיק בארנק וזהו

פורסם

אם אני לא טועה אז הוא לא יצפצף...

אופנוע שטח נכון?

:smile1:

דווקא לא... בתור אחד שעשה טוטל-לוס לאופניים שבוע אחרי הקנייה ועוד עם כל השריטות שיש לי הייתי לפחות מספיק חכם לא לעלות על אופנוע

פורסם

אני יודע שאם אתה שם את הפלאפון על הריבוע המגנטי ההוא... אין ציפצוף..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים