פורסם 2007 בספטמבר 1518 שנים כדאי ללכת על ARMOR JUNIOR? איך הוא מבחינת שקט, איוורור, גודל פנימי..? אישית, נדלקתי על המראה שלו ועל זה שאפשר להזיז בפנים דברים אם לא, איזה מארז כדאי לי לקחת בתקציב הזה? (600) ולמה כמובן..
פורסם 2007 בספטמבר 1518 שנים מארז בגודל סטנדרטי,לא מכיל GTX אבל חוץ מזה לא תהיה לך בעיה עם כלום.בהחלט קרירשקט יחסיתאיכותי יחסיתמחיר טוב יחסית לתמורה היתי אומר (לאנשים שאוהבים את המראה שלו)
פורסם 2007 בספטמבר 1618 שנים מחבר הGTX זה של NVIDIA נכון?אם כן אין בעיה אני עם ATI..ומה עדיף לקחת עם חלון או בלי?
פורסם 2007 בספטמבר 1618 שנים הGTX זה של NVIDIA נכון?אם כן אין בעיה אני עם ATI..ומה עדיף לקחת עם חלון או בלי?הדור החדש של כרטיסי מסך של ATI לא יותר גדול מזה של NVIDIA?
פורסם 2007 בספטמבר 1618 שנים שלום אני גם מתכנן לקנות את הארמור ג'וניורלמרות שכמעט בטו שאני לא יקנה GTX מה האורך שלו בסנטימטרים?ואם אני מוציא את הכלוב של הארדיסקים הוא עדיין לא יכנס?
פורסם 2007 בספטמבר 1618 שנים מחבר כרגע אני עם ה x1950 ואני לא מתכוון להחליף בקרוב..אולי אני יבנה מערכת קירור מים ביתית (נראה מה יותר יקרר)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.