עבור לתוכן

מבקש המלצה למפרט ב-4000 למטרות משחקים, ועבודה משרדית קלילה

Featured Replies

פורסם

היי!

אני לא ממש מבין במפרטים אבל הסתכלתי במפרטים שיש באתר שלכם, נכנסתי למפרט ב-4000 למשחקים, ממה שהבנתי הוא טוב למשחקים

האם הוא טוב גם לעבודה משרדית ועריכה גרפית? (שניהם דיי קלילים ולא מקצועיים)

המחשב בעיקרו הוא לצפייה בסרטים, משחקים, העיקר שיהיה מהיר וחזק.

המפרט:

מעבד Amd Athlon64X2 (AM2) 4000 Dual Core Energy efficient 65Watt- Box - 3Y Warranty

לוח אם SocketAM2 - NVIDIA nForce® 570 Ultra- ASUS M2N-E - Heatpipes - 3Y Warranty

זיכרון פנימי 2X DDR-2 - 1024mb PC5300 - PQI/Twinmos/Samsung/Kingston/Corsair/Geil etc... 667mhz - CL5-5-5 - 3Y Warranty

דיסק קשיח 250GB - SATA-II - 7200RPM - 16MB - Western Digital WD2500AAKS - 3Y Warranty

צורב DVDRW BLACK LG H62N OEM DVD-RAM 2 YEAR WARRANTY

כרטיס מסך PCX - GeForce 8800 GTS 320MB 320bit ALBATRON/LEADTEK/GIGABYTE/BFG ETC...- 3 Year Warranty

כרטיס קול Onboard - מובנה על לוח האם

כרטיס רשת Onboard - מובנה על הלוח אם

מארז Compucase CI-6A19 BLACK + Heroichi 400TR-T ATX 2.0 - 24pin - Black+ 120mm Fan

ספק כח כלול במארז 0

סה"כ 4015¤

האם אתם ממליצים לי? 4000 שקל זה מעט חורג מהתקציב ואני רוצה להבטיח שהמחשב הזה ימלא אחר הציפיות שלי, ויחזיק להמון זמן

יש פה מישהו שבאמת יכול להגיד לי בוודאות שהמפרט הזה יספק את הצרכים שלי? [משחקים, סרטים, והכי חשוב - מהיר וחזק]

תודה רבה למגיבים

וחג שמח :-)

פורסם

קטגוריות מוצרים מחיר כמות

מעבדים Athlon 64Bit AM2 5200 DualCore BOX AM252DCB ¤ 782 1

לוחות אם Gigabyte M55S-S3 AM2 GM55SS3 ¤ 447 1

מארזים Compucase HEC 6A19 400TRT White ¤ 415 1

זיכרונות Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 ¤ 399 1

קשיחים למחשבים שולחניים WD 250GB SATA II 16MB WD2500AAKS ¤ 390 1

כרטיסי מסך Sparkle 8800GTS 320MB Retail - אחריות 3 שנים ¤ 1576 1

הרכבת מערכת הרכבה ובדיקות, מחשב חדש 3000שח ומעלה ¤ 5 1

סה"כ : 4014

:xyxthumbs:

פורסם

אתה מתכנן OC?

אם לא, הייתי לוקח את המפרט של PCall רק יורד במעבד ל 2X4400 ולוקח את הספק ליברטי 400. בשביל השקט שלך ;)

פורסם

אכן מפרט מעולה PCcall ואפשר לרדת אפילו מעט במעבד...(הערותיו של "גיא הגדול" נכונות מאוד)

פורסם
  • מחבר

אז מה אתם ממליצים לי לקחת?

מה רע במפרט שיש כאן באתר (זה שכתבתי בהודעה) ??

ומה ז"א "לרדת במעבד"?

כמו שהזכרתי אני לא מבין בזה, וקצת קשה לי כשזורקים לי מפרט משום מקום בלי כלום.. אפשר קצת יותר להרחיב?

תודה PCall אבל הייתי רוצה שתרחיב מעט, ומה אמרתם בקשר למעבד?

תודה

פורסם

טוב אני ינסה "להרכיב" בשבילך קצת למרות שלא אני בניתי את המפרט..

א- amd/intel העליונות של Intel במעבדים באה לידי ביטוי בעיקר בOC [המהרבה של הערכה] ובמידה ואת לא מתכנן לעשות ואתה לא רוצה לבקש מהחנות שיעשו לך את זה אז עדיף לקחת את המעבדים של AMD שזולים יותר מהעבדים של Intel

ב- אתה לא תרגיש שינוי בביצועים בין המעבד 4400 ל4000 ולכן הם הציעו לך לרדת במעבד ולהשקיע קצת יותר בספק כח --> שישפיע על "השקט שלך" גם מבחינת רעש וגם מבחינת ביטחון שיחזיק את המערכת כמו שצריך ושיוכל לשרוד הפסקות חשמל...

ג-זכורונות -2G נחשבים היום הסטנדרת במה שמגיע לזכורונת ואם אתהלא עושה OC אז אתה לא צריך יותר מהזכורונת האלה וחבל להשקיע יותר בזכורונות מהירים יותר [800mh] שלא יורגשו בביצועים

ד-כרטיס מסך - הכרטיס שהוא שם לך של חברת ספארקל חברה מובילה ומוכרת בתחום כרטיסי המסך והדגם הנ"ל הוא החד הדגים המעולים שקיימים היום והוא יספק אותך מעל ומעבר .. שלא תחשבו שמדובר פה בכרטיס בינוני זהו כרטיס מסדרת ה8800 שתומך בdx10 ומציג ביצועים מעולים במשחקים

ה-דיסק קשיח - אין פה יותר מדי מה להרכיב -250 ג'יגה מהירים גם הם הסטנדרט כיום

מקבל שעזרתי

junior_mg ליאור,

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על הפירוט ליאור! :-)

אוקיי, אקח את המפרט הזה

תודה על העזרה כולם..!

פורסם

שמחתי לעזור :)

בכל שאלה נוספת אתה מוזמן לשלוח לי הודעה פרטית

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים