עבור לתוכן

Stranglehold Demo is out!

Featured Replies

פורסם

זה חמור???

רק לפני חודשים קניתי ARTIC SILVER 5 ושמתי

מה היה?

[attachment deleted by admin]

• תגובות 96
  • צפיות 9.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

המפטרטורות דווקא בסדר...אין לך מה להתרגש

עריכה : מה הטמפרטורות במאמץ?

פורסם

יעביר קצת את הזמן בהמתנה הארוכה למקס פיין 3.

מקס פיין 3 בוטל מזמן.

פורסם

איך אני בודק במאמץ ?

זה מאמץ לא (במהלך התקנה)

אחרי כמה ניסיונות זה מה שאני מקבל

[attachment deleted by admin]

פורסם

למישהו יש לינק מהיר וטוב להורדה? מהאתר WORTHPLAY זה מוריד לי די לאט.

פורסם

הדמו דווקא רץ בצורה טובה להחריד. אבל מצד שני, גם אין לך אפשרות לשלוט על הגדרות התצוגה, כך שלא נדע עד כמה הוא באמת כבד עד לשחרורו של המשחק המלא.

מבחינת משחקיות, הוא מעאפן - מעאפן ברמות. לא צריך יותר מ 30 שניות כדי להבין את זה.

פורסם

לא מצאתי שום מקום נורמלי להוריד ממנו - הכל יורד נורא לאט. מאיפה אתם הורדתם?

פורסם

אני הורדתי מ-gamershell בלילה וירד במהירות סבירה.

אחלה משחק שבעולם מרגיש באמת כמו איזה סרט של ג'ון וו למי שמכיר.

לא יודע למה אתם קוטלים אותו יש אקשן מהיר והשליטה דווקא לא רעה, למרות שהייתי רוצה לשחק אותו עם בקר של XBOX אבל בדמו אי אפשר.

קיצר אני דווקא מחכה למלא! :lol:

פורסם
  • מחבר

רק עכשיו התעוררתי ויצא לי לשחק,בכל מקרה אני לא מבין איך מוציאים דמו כזה לא גמור, תנו קצת שליטה באפשרויות הגרפיקה, למה אני עם המסך שלי אמור להריץ את המשחק ברזולוציה כזאת נמוכה שהוא נראה כמו איזה Heretic משנת 97.

בכל הנוגע למשחקיות אז הוא ארקיידי להחריד, לא צריך לעשות משהו מיוחד פשוט לירות במבול אחרי מבול של אויבים שבאים בגלים גלים,שליטה רגילה בלי בעיות מיוחדות, את הגרפיקה אני לא יכול לאמוד ע"פ הדמו הזה.

לפי הדמו נראה לי שזה פשוט משחק להעביר את הזמן בכיף, להוריד איזה דמו של זמן קליע בלתי מוגבל ופשוט לרסס עד שנמאס.

עריכה: ראיתי באחד הפורומים שבכל זאת אפשר להפעיל את המשחק באיזה רזולוציה שרוצים, לפחות ככה הוא נראה טוב בכל מקרה מה שצריך לעשות:

Here is the ONLY solution. Make a shortcut and like this :

"C:\Program Files\Midway Games\Stranglehold Demo\Binaries\MCELauncher.exe" Retail-Stranglehold.exe -language=eng -ResX=1600 -ResY=1200

In the official forum they said that it works that way

strangleholdlm0.th.jpg

פורסם

כשאני מנסה להפעיל את המשחק, אני מקבל מסך שחור והמסך נכבה ונדלק לסירוגין, עד שאני מכבה את המחשב ידנית. אחלה דמו.

גם ביושוק, אחלה משחק. אני עובר שלב, ואז המשחק קורס. חוויה שאין כמוה.

אין לחברות האלו אנשים שבודקים את המשחקים שלהם לפני שהם שולחים גירסאות עם אלפי באגים לעולם?

פורסם

טוב סיימתי להוריד ושיחקתי בדמו ואני חייב להגיד....

WTF,המשחק עובד לי על 100-200FPS לפעמים יורד לאיזה 60-70 במיקרים מיוחדים.

כניראה התמיכה בCF היא טובה במשחק הזה.

פורסם

דמו עם גראפיקה מסורסת.

לא חיכיתי הרבה למשחק הזה בכלל.לאדע לא ריגש אותי..

אבל המשחק ארקיידי כזה כיף לא כבד..נורא פשוט..רק לרוץ ולירות.

זהו..

פורסם
  • מחבר

כשאני מנסה להפעיל את המשחק, אני מקבל מסך שחור והמסך נכבה ונדלק לסירוגין, עד שאני מכבה את המחשב ידנית. אחלה דמו.

גם ביושוק, אחלה משחק. אני עובר שלב, ואז המשחק קורס. חוויה שאין כמוה.

אין לחברות האלו אנשים שבודקים את המשחקים שלהם לפני שהם שולחים גירסאות עם אלפי באגים לעולם?

דרייברים?

טמפרטורות?

עדכונים לווינדוס?

פורסם

דרייברים?

טמפרטורות?

עדכונים לווינדוס?

דרייברים .163.44

טמפרטורות בסדר גמור.

מה הקשר עדכונים לווינדוס?

הבעיות בביושוק (ומתברר שגם בדמו של סטרנגלהולד) הן ידועות ונפוצות: קריסות, מסכים שחורים, בעיות עם זיכרון וירטואלי, טקסטורות מטושטשטות. המפתחים משקיעים אפס זמן בתכנות עבור ה-PC.

אני לא יכול לשחק בביושוק עד שיוציאו פאטץ'. פאטץ' ל360 כבר יצא, בגלל שהם כנראה יותר חשובים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים