פורסם 2007 בספטמבר 1418 שנים עוד שאלה מבית iakovlיש לי כרגע SanDisk Cruzer Micro 1GB נחמד שקניתי בזמנו ב140~ ש"ח (יקר לעומת היום)הזיכרון מעולה לדעתי בנושא של נוחות (בחיים אני לא קונה DOK עם פקק רק נשלף)אבל בגלל שאני משתמש בDOK בתור אולר שוויצרי משומן היטב (אני אכין מתישהו מדריך בנושא) גיגה אחד זה לא זה....אני רוצה תחליף. 4G נראה לי מספיק טוב בנושא נפחאני חשבתי ללכת על האח הגדול של הCruzer Micro ה Cruzer Titaniumאבל עדיין בא לי לשמוע דעות נוספות, אולי יש עוד זכרונות שמתאימים לצרכים שלי שהם:נפח: 4GUSB: נשלף בלבד, שום פקקU3: אופציה נחמדה שלא תזיק למרות שאני משתמש בתוכנות אחרות בנושאמחיר: לא להשתגע 200~ אמור להספיק
פורסם 2007 בספטמבר 1418 שנים גם מחיפוש שלי לדבר זהה לפני כחודש הגעתי לאותה מסקנה.איני רואה מדוע לשלם 45 ש"ח יותר על Titanium אלא אם אתה מחבר אותו למחזיק מפתחות שלך ליופי. בפנדה למשל המיקרו ב-183 ש"ח והטיטניום ב-227 ש"ח.
פורסם 2007 בספטמבר 1418 שנים מחבר אתה לא מבין את ההבדל בין הCruzer Micro ו- Cruzer Titanium?יש לך בעית הבנהזה שני דגמים שונים לגמרי מהרבה בחינות מלבד העיצוב החיצוניהטיטניום עמיד יותר להתעללות (כבד יותר אבל לא נורא) ומהיר יותר מהמיקרו
פורסם 2007 בספטמבר 1418 שנים ממלחיץ אך ורק על הדגם החדש והמדהים SANDISK CONTOURעולם אחר של עיצובhttp://zap.co.il/model.asp?model_id=589656
פורסם 2007 בספטמבר 1418 שנים גם אני הייתי לוקח את הטיטניום.עריכה:אלכס הCONTOUR לא נכנס בתקציב(גם הדגם של 4 גיגה).חוץ מזה אני אישית לא משתגע על העיצוב שלו.
פורסם 2007 בספטמבר 1418 שנים מחבר שכחו מהתקציב, לא צריך להיות מקובעContour = יקר מדי, עיצוב יפה אבל לא הטעם שליאבל הנה הברירות שיש לי שאני חושב עליהן, האמת... אין הרבה כאלוCruzer Micro 4GBCruzer Titanium 4GBOCZ VBoost 4GB
פורסם 2007 בספטמבר 1418 שנים מחבר מצטרף לשאלה (וגם שיקפוץ לי בהראה הודעות חדשות ;D). איזו מחמאה בשבילי קיצר, בגלל שאני רואה שאין הרבה אופציות Titanium הנה אני בא. היחיד שעונה לדרישות עם עלות/תועלת נכונה לעומת הContour שהוא "יפה" ומהיר אבל יקר קיצר, הגיע הזמן להפעיל קשרים בשביל להוריד את המחיר לחרא הקטן הזה
פורסם 2007 בספטמבר 1418 שנים מחבר אני אנסה לראות מה אני יכול לעשותאם יש עוד מישהו תודיעו ליאני אראה מה אני יכול לעשות, אולי החברים שלי יהיו נחמדים מאוד הפעם (מה לעשות חנויות עדיין צריכות לעשות רווח בלי קשר לידידות, זונות!!! צודקים אבל זונות)
פורסם 2007 בספטמבר 1518 שנים במחיר המתאים גם אני יקנה.דרך אגב, ה Contour מהיר ונחמד, קצת יקר אבל זו לא הבעיה בשבילי. איפה לעזאזל החיבור לחוט / מחזיק מפתחות ?!? איך Sandisk שכחו / התעלמו מזה ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.