עבור לתוכן

ספק כח ששולט על כוננים קשיחים.

Featured Replies

פורסם

אז כמו שזה נשמע.

לי יש ספק כח שעובד בלי מחשב.

אני רוצה לחבר את הדיסק קשיח לIDE של הmother board ואת החשמל (מלוקס) לספק כח שלא במחשב!

אני יודע שזה אפשרי מבחינה פיזית! אבל אני רוצה לדעת עם זה יכול להיות מסוכן לחומרה באיזה שהיא צורה.

תודה לעוזרים.

פורסם

ואז מה? איך תגרום לספק הראשי להפעיל את הספק המשני בשביל שההרדיסק יפעל ויכבה עם כל המחשב?

פורסם
  • מחבר

הספק השני מחובר ישר לחשמל....

ומה הבעיה להוצי את הספק כח מהחשמל אחרי שאתה מכבה את המחשב?

פורסם

אתה צריך לתזמן את הכיבוי / הדלקה ביחד עם המערכת שלך.. אתה לא יכול לכבות ולהדליק מדי שבא לך.

פורסם

אתה יכול רק לענות על השאלה למה בכלל להתעסק עם זה? מה הבעיה לחבר את ה-HDD ישירות לספק של המחשב?

פורסם
  • מחבר

כרגע יש לי שלושה הארדיסקים במחשב.

אני רוצה עוד אחד.

אני רק שואל עם זה אפשרי?

וגם עם אני ידליק קודם את ההארדיסק ואז את המחשב זה לא אמור לצור בעיה... (אני חושב)

פורסם

זה אפשרי, אבל למה להסתבך? אם הבעיה שלך היא שאין מספיק חיבורים מספק הכוח שלך אז תקנה מפצל ב20 שקל.

פורסם

זה אפשרי, אבל למה להסתבך? אם הבעיה שלך היא שאין מספיק חיבורים מספק הכוח שלך אז תקנה מפצל ב20 שקל.

פתרון מעולה אם הספק שלו יכול לסחוב עוד HD (הכל תלוי בשאר החומרה, לא?)

אבל מידה ולא אז.... אולי הוא לא רוצה להשקיע בספק חדש ורוצה לנצל את ישן!

או בכלל בגלל סיבה אחרת לגמרי (קומבינה כלשהי הוא מנסה).

בקיצור מעניין אותי גם כל העניין הזה כי הרבה פעמים אני רוצה לחבר HD שכבר במארז אחד למחשב אחר (דרך IDE או USB) בלי לנתק אותו.

(לדעתי כנראה שאפשר כי אם בכבל USB-IDE מחברים חשמל ואז USB ומנתקים USB ואז חשמל זה אמור להיות זהה למה שהוא מנסה לעשות? לא?)

בכל מקרה הייתי שמח לשמוע גם תשובה מקצועית!

פורסם

USB-IDE לא מספק חשמל להרדיסק.

פורסם

אז כמו שזה נשמע.

לי יש ספק כח שעובד בלי מחשב.

אני רוצה לחבר את הדיסק קשיח לIDE של הmother board ואת החשמל (מלוקס) לספק כח שלא במחשב!

אני יודע שזה אפשרי מבחינה פיזית! אבל אני רוצה לדעת עם זה יכול להיות מסוכן לחומרה באיזה שהיא צורה.

תודה לעוזרים.

לא מסוכן. מה שחשוב הוא להדליק את הספק כוח השני רגע לפני שמדליקים את המחשב, ולכבות אותו לאחר שמכבים את המחשב.

עשיתי את זה עשרות, אולי מאות פעמים.

בנוסף, מתאמי IDE TO USB מגיעים עם ספק כוח קטן עבור ה HD. עושה את אותה עבודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים