עבור לתוכן

מעונין בנייד למחשקים כבדים עד כ 18k

Featured Replies

פורסם

מעונין בנייד למחשקים כבדים עד כ 18k (יש אפשרות חריגה).

רצוי מה ארץ בשבלי אחריות

פורסם
  • מחבר

XPS M1710 7950GTX

וXPS M1710 7950GTX 160GB

אבל אם יש תמיכה ב direct x 10?

אם 8600 יותר חזק ?

ואם כדאי לי לחכות לדברים מסוימים(משמעותים)

פורסם

7950GTX יותר חזק מה 8600 בלא מעט

אבל ה 7950GTX לא תומך ב d10

פורסם

קודם כל, נייד גיימרים תמיד יהיה XPS של דל, או AREA 51 של AlienWare (למעשה, דל קנו אותם לפני... כמה חודשים אני חושב...), תראה איזה הכי חזק נכנס בסביבות ה-18,000, ופשוט תקנה אותו ;) איכות מובטח :smile1:

פורסם
  • מחבר

אוקי הבנתי אבל

שווה לי לחכות לה שהוא משמעותי מאוד או לנות את המחשב הזה??????(בעיה 1 בגלל שאין תמיכה ב direct x 10 היו לי בעיות בעתיד הקרוב)

פורסם

תשמע מה נעשה , 18 אלף ש"ח לא הולך ברגל ...

אני אברר על נייידים של דל בחו"ל עם כרטיסי מסך היי אנד d10 ואביא לך כמה דגמים לפה

ותצור קשר עם notebookclub ותשאל אם הם יוכלו להזמין לך אחד מהם .

פורסם
  • מחבר

תודה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

פורסם

גם נייד במליון שקל לא יהיה שווה למחשב שולחני במישחקים שעולה 18 אלף

פורסם
  • מחבר

שמע אני יודע שנייד לא משתווה ל ניח אבל אני הרבה זמן לא בבית אני בחול או במחנה אימונים אז מחשב ניח יקר פשוט לא משתלם בשבילי תבין כמעט כול סוף שבוע במטולה כ 4 שעות מהבית ו רוב השבוע אני לומד עד 4 ויש לי גם אימונים וגם חברה :D :D :D :D אז אני הרבה זמן לא בבית(אולי רק בערב) אז לקנות מחשב ניח פשוט לא שווה לי עם אני ישחק איתו רק איזה פעמים בשבוע

פורסם

http://www.dell.com/content/products/category.aspx/xpsnb?c=us&cs=04&l=en&s=bsd&~ck=mn

עברתי על כל הדגמי ה xps והכרטיס מסך הכי חזק שאפשר להשיג הוא ה7950GTX

אבל אני משער שזה עינין של זמן קצר מאוד עד שנראה ניידים עם 8800 או hd2900

דרך אגב אני ממליץ לך לשאול בפורום תצוגה וגרפיקה לגבי הכרטיס מסך 7950gtx כי נראה לי שהוא יספק את רוב המשתמשים

פורסם
  • מחבר

תודה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

דרך אגב יצא עכשיו דגם XPS 1730 DELLשתומך ב-d10

המחיר שלו בארץ כרגע מנופח מעבר לכל פרופורציה אבל להערכתי יהיה ניתן להשיג אותו בסכום שנקבת ופחות אם תדרוש את זה בחנויות בייבוא אישי

www.dell.com

פורסם

שמע אני יודע שנייד לא משתווה ל ניח אבל אני הרבה זמן לא בבית אני בחול או במחנה אימונים אז מחשב ניח יקר פשוט לא משתלם בשבילי תבין כמעט כול סוף שבוע במטולה כ 4 שעות מהבית ו רוב השבוע אני לומד עד 4 ויש לי גם אימונים וגם חברה :D :D :D :D אז אני הרבה זמן לא בבית(אולי רק בערב) אז לקנות מחשב ניח פשוט לא שווה לי עם אני ישחק איתו רק איזה פעמים בשבוע

מבין אותך לחלוטין. רק קח בחשבון, שתצטרך לסחוב עם המחשב גם עכבר ואוזניות (במינימום), ולמשחקים מסוימים עדיף מקלדת חיצונית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים