פורסם 2007 בספטמבר 1618 שנים מחבר לא, היא לומדת סוציאולוגיה. אולי תהיה עובדת סוציאלית של עצמה. ...אמרה שוחטת המוסלמים הסדרתית אמר פותח משתמשים פיקטיביים וכותב הודעות פוגעניות בפרטי. :
פורסם 2007 בספטמבר 1618 שנים מחבר למי עוד לאחרונה הערתי על אי ציות לחוקי פורום? לך, אחרי שקראת למישהו אידיוט. מי עוד יכל היה לפתוח משתמש רק בשביל להגיד לי לאן לדחוף את חוקי הפורום? עכשיו, will you be kind and tell me, כמה מוסלמים שחטתי לאחרונה ובאיזה צד של הגינה קברתי אותם?
פורסם 2007 בספטמבר 1618 שנים אותה כמות כמו מספר הרוסים שrikus הרג- תנסי להבין את ההשוואה -לא משנה...אני באמת לא יודע על איזה "הודעות פוגעניות" את מדברתכנראה שחלק מאווירת הפרנויה בעבודה נדבק גם אלייך
פורסם 2007 בספטמבר 1618 שנים מחבר אתה ילד מסכן :'( אני אלך היום לתת צדקה בבית כנסת ולבקש ממישהו שיתפלל בשבילך ובשבילה. שומדבר אחר לא עוזר...
פורסם 2007 בספטמבר 1618 שנים אמר פותח משתמשים פיקטיביים וכותב הודעות פוגעניות בפרטי. : אה, זה היה הוא? איזה בנאדם מעופש חסר חיים
פורסם 2007 בספטמבר 1618 שנים לא משנה...אני באמת לא יודע על איזה "הודעות פוגעניות" את מדברתכנראה שחלק מאווירת הפרנויה בעבודה נדבק גם אלייך למי עוד לאחרונה הערתי על אי ציות לחוקי פורום? לך, מי עוד יכל היה לפתוח משתמש רק בשביל להגיד לי לאן לדחוף את חוקי הפורום? נתפסת..איזה חובבן.. !!ROFL אה, זה היה הוא?איזה בנאדם מעופש חסר חיים *worship vitnir*
פורסם 2007 בספטמבר 1618 שנים כן, ובורקס פיצה. יש לך שבועיים במיוט כדי שתחשוב למה להעליב משתמשים אחרים ולדרדר טרדים זה לא מתאים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.