עבור לתוכן

התקנת צורב dvd

Featured Replies

פורסם

שלום חברה,

ראשית, רציתי לדעת אם זה מעשי שאני אתקין בעצמי צורב dvd שאני אקנה, והאם תוכלו לסייע לי?

שתיים, הציעו לי צורב sata, מה זה ה sata, ואיך אני יכול לדעת שזה יתאים למחשב שלי (המוכר אמר שבגלל שהמחשב שלי ישן לא מומלץ sata) ?

תודה רבה לקוראים :cool2:

moshe

פורסם

ראשית אתה יכול לקנות ולהתקין לבד, אם יש לך כונן דיסקים רגיל במחשב פשוט תוציא אותו ותחבר את הצורב DVD בדיוק באותה צורה

דב רשני צריך לדעת אם הלוח שלך תומך SATA אז תרשום את הדגם של הלוח אם ואז נדע אם שווה לך

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה על ההתייחסות :yelclap:

לוח אם ראשי מסוג INTEL BILLINGS 2 D845BGL2 LAN+AUDIO PENTIUM 4 ATX

ורשום גם שזה intel original

פורסם

לפי מה שראיתי אין לך חיבור SATA על הלוח

אז לך על צורב DVD רגיל

פורסם
  • מחבר

אחי, תודה רבה על העזרה, כיף שיש מישהו שאפשר להתייעץ איתו ולסמוך עליו... ;D

לגבי ההתקנה, המוכר אמר שצריך לחבר חיבורים וטעויות עלולות להסב נזק, אז תוכל להדריך אותי איך לעשות זאת ?

פורסם

1.כבה את המחשב ונתק אותו מהחשמל

2.פתח את הדלת הצידית של המארז

3.אתר את הכונן הישן ופתח את הברגים שמחזיקים אותו מהצד ( יכול להיות שהוא מוברג גם מצד שני אז תפתח גם את הצד השני של המארז)

4.מחוברים שני כבלים לכונן, אחד כבל חשמל והשני כבל נתונים נתק את הכבלים ושלוף את הכונן מהצד הקדמי של המארז

5.הכנס את הצורב מהמקום שממנו הוצאת את הישן

6.הברג אותו למקומו (שים לב שאתה יכול לשחק עם המיקום קדימה ואחורה אז תקבע אותו במקום המתאים.

7.חבר את שני הכבלים שהוצאת מהישן (הכבל חשמל צריך להיות מחובר כך שהחוט הצהוב קרוב אליך והאדום מרוחק ממך, ובכבל נתונים יש מגרעת על הראש לו המגרעת צריכה להיות כלפי מעלה)

8.סגור את המארז

9.חבר לחשמל

10.תתחדש

פורסם
  • מחבר

תודהתודהתודה, :hi:

אני אקנה את הצורב ואעכוב אחר ההוראות,

יש מצב שאם יהיו לי שאלות בעת ההתקנה אני אוכל לפנות אליך בפרטי או בmessenger?

פורסם

בעיקרון לא אמורות להיות לך בעיות נתנו לך תאור מושלם של איך לחבר כונן

ובכל שאלה שיש לך יש את הפורום

פורסם

רק הערה קטנה לפני שתחבר את הצורב תיבדוק על הישן אם הוא מגומפר כמסטר או כSLAVE (אולי בכלל CS) ותגמפר את שלך באותה צורה.אחרת יהיו בעיות!

פורסם
  • מחבר

בסדר גמור,

תודה לכולכם :xyxthumbs::yelclap::xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים