פורסם 2007 בספטמבר 1018 שנים האם ניתן לבצע פעולה כזאת?הכונן כבר מפורמט על NTFS. יש אפשרות להתקין עליו, לדוגמא, לינוקס? שירוץ לי בנפרד לווינדוס?
פורסם 2007 בספטמבר 1518 שנים מחבר ok thx,וזה רגיל דרך הBIOS נכון?[br]פורסם בתאריך: 10.09.2007 בשעה 21:28:07עזרה.. אני מנסה להתקין וזה אומר שיש קבצים שאי אפשר למחוק. זה קבצים בSystem Volume Information וב-RECYCLE.הכונן מפורמט לNTFS. שמתי אותו לאתחול במערכת WINDOWS בנתיים, זה יעזור או לא?
פורסם 2007 בספטמבר 1518 שנים כן. כדאי גם למחוק את ה partition דרך ה Disk Managment, ולתת לתוכנית ההתקנה (רק דרך התקנה ב BOOT מהתקליטור) לבצע את ההתקנה.אם יש לך דיסק קשיח נוסף עם מערכת הפעלה, תנתק אותו לפני אם אתה לא רוצה שהדיסק השני יהיה תלוי בו. - עריכה: תשאיר אם אתה רוצה שיהיה לך תפריט DUAL BOOTמדובר בחיצוני eSata ?
פורסם 2007 בספטמבר 1518 שנים מחבר תודה רבה, ההתקנה עובדת.מדובר בדיסק USB2, והמטרה הייתה DUAL BOOT - היה לי כונן נוסף, ורובו פנוי, אז רציתי להתקין לינוקס לניסיון - אין שום דבר להפסיד.שוב תודה.
פורסם 2007 בספטמבר 1518 שנים הלא דבר.דרך אגב, כדי לנסות מערכת הפעלה חדשה עדיף כבר עם תוכנת וירטואליזציה, כגון VMware Workstation (במידה ויש לך ג'יגה ומעלה של זכרון)ככה אתה יכול לנסות כל דבר, תוך כדי עבודה בוינדוס, ומבלי למחוק שום דיסק ונתונים.http://vmware.com/download/ws
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.