פורסם 2007 בספטמבר 1018 שנים שלום. יש לי כונן של 40G שאני מאוד רוצה להפעיל, הוא פעל מצוין עד לא מזמן,שניסיתי לחבר אותו למחשב כלשהוא. אני לא יודע מה הסיבה לבעיה, אני רק יודע שזה קשור אך ורק לכונן עצמו (לא לכבל/לוח אם/ביוס) שהדלקתי את המחשב והכונן בפנים הוא עשה רעש, מן ביפים כל חצי שניה בסדר עקבי.... שמתי לב שהוא לא מחובר טוב אז חיברתי טוב יותר והוא כבר לא עושה את הביפים, אלא רק מן רעש כאילו הוא נוגע במשהו... לא יודע ממש איך להסביר את זה, אבל יכול להיות שהוא עשה את זה תמיד פשוט לא שמתי לב. בכל מקרה, שמתי לב שהפינים קצת עקומים ויש שבירה מסויימת, אולי זאת הסיבה? אה ולא אמרתי מה הבעיה חחח, המחשב לא מזהה אותו, לא הביוס ולא הווינדאוס,ולא הלינוקס... ולא שום דבר קיצר. מה יכולה להיות הסיבה? תודה!
פורסם 2007 בספטמבר 1018 שנים אם החיבור IDE נכנס והכול טוב העיקום של הפינים לא הכי קשור..כמו שזה נראה הכונן מת..
פורסם 2007 בספטמבר 1118 שנים מחבר דאמטזה כונן כזה מגניב, הוא דק ורציתי להשתמש בו בתור כונן גיבויים.זה המחשב של סבא שלי, הוא הרס לי כבר 2 כוננים =\
פורסם 2007 בספטמבר 1118 שנים כנראה הוא מזיז את המחשב בזמן עבודה, או בועט בו עם הרגליים (המחשב מתחת לשולחן?) וכו'... קרה לי גם עם סבא שלי כמה פעמים עד שהסברתי לו שאסור לגעת במחשב בזמן שהוא דלוק.
פורסם 2007 בספטמבר 1118 שנים מחבר לא זה לא קשור... אבל זה נהרס אצלו, והשני נהרס אצלי, זה המחשב הורס תכוננים... דוד שלי אמר שהלוח אם "חולני"
פורסם 2007 בספטמבר 1318 שנים לא זה לא קשור... אבל זה נהרס אצלו, והשני נהרס אצלי, זה המחשב הורס תכוננים... דוד שלי אמר שהלוח אם "חולני" חולני :lol:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.