פורסם 2007 בספטמבר 1018 שנים קבלתי היום משכורת והתברר שאין לי מספיק לEUREKA שתיכננתי לקנות אז אני צריך מארז שיכול להכיל 8800GTX עד 750 ש''ח אבל רק מהחנות זיגזג 2000 כי אני רוצה לקנות הכול שם. תודה. דרך אגב אני נוסע לקנות היום בשעה 5 בערך, אם תוכלו בבקשה לעזור לחבר בצרה?
פורסם 2007 בספטמבר 1018 שנים אה, כן, למה ה 8800GTX נכנס שם ממש "בקלות"סלח לי Xtract, אבל אישית, הייתי מפסיק לתקוע את המארז הזה בכל חור. הוא לא מתאים למי שרוצה כרטיס מסך ארוך (וחם במיוחד) בפנים, נקודה.
פורסם 2007 בספטמבר 1118 שנים מחבר טוב לא משנה כבר... קניתי את הANTEC P180, כי כשיצאתי מהבית הייתי נעול על AURORA 3D 570 אבל לא היה להם למרות שהיה כתוב באתר שיש. בכל מקרה טיפה התאכזבתי מהתיכנון של המארז הזה... המיקום של הספק לא הגיוני לגמרי... בקושי הצלחתי לחבר את הCPU12V שנימצא בפינה הכי צפונית בלוח אם שלי... אומנם הצלחתי לחבר בסוף אבל עם אליטורים רבים והקבל פשוט מתוח על אורך של כל המארז, והGTX לא בידיוק עוזר לעיניין כי הוא פשוט ענק! בכל מקרה אתמול אספתי את הGTX שלי שדרך אגב זה הכרטיס של זיגזג שהוצא במחיר של 2600 שח בגלל משחק תקול, אבל המוכר היה אדיב ונתן לי את היחידה שהגיע עם המלאי זמן קצר לפני שבאתי וקבלתי את הכרטיס בלי שום פגמים לא במשחקים ולא בכלום ב2500 שח (שילמתי מזומן). המארז הזה גם לא ממש גדול.. הייתי צריך להוציא את אחד המגשים של הכוננים הקשיחים כדי להתקין את הכרטיס. ותודה בכל מקרה... בקרוב תמונות.
פורסם 2007 בספטמבר 1118 שנים הP180 עולה שם 900 :-\ ב900 הייתה לוקח מארז הרבה יותר גדול וגם קריר טוב כבר קנית אז תתחדש
פורסם 2007 בספטמבר 1118 שנים מחבר האמת שלא קניתי את המארז משם.. קניתי אותו מגיבור מחשבים ב830... דרך אגב הP180 עם כמה מאוורים צריך להגיע? כי מקדימה אין לי מאוורים בכלל, יש אחד בגג אחד בגב ואחד שמקרר את הספק. מה שכן הוא שקט מאוד וגם בולע רעש... יש לי מאוור סטוק של אינטל (נגמר התקציב לטייפון) והוא מרעיש בצורה מטורפת ועכשיו אני כמעט ולא שומע אותו.. וגם המאווררים שלו מאוד שקטים.
פורסם 2007 בספטמבר 1118 שנים סלח לי שאני מיתערב אבל בחתימה יש את המפרט של המערכת שלך....עם כול הכבוד קנית GTX השקעת בהכול ולא חשבת אוליי להחליף מסך בהיזדמנות? אתה עוד עם 17 אינץ' CRT?! אתה לא מנצל ניראה לי חצי מהכרטיס מסך שלך
פורסם 2007 בספטמבר 1118 שנים אה, כן, למה ה 8800GTX נכנס שם ממש "בקלות"סלח לי Xtract, אבל אישית, הייתי מפסיק לתקוע את המארז הזה בכל חור. הוא לא מתאים למי שרוצה כרטיס מסך ארוך (וחם במיוחד) בפנים, נקודה.מסכים איתך...אבל אין אף אופציה בתקציב שהוא נתן ואני מניח שזו הסיבה..
פורסם 2007 בספטמבר 1118 שנים מחבר סלח לי שאני מיתערב אבל בחתימה יש את המפרט של המערכת שלך....עם כול הכבוד קנית GTX השקעת בהכול ולא חשבת אוליי להחליף מסך בהיזדמנות? אתה עוד עם 17 אינץ' CRT?! אתה לא מנצל ניראה לי חצי מהכרטיס מסך שלךשים לב לרזולוציה שלו..
פורסם 2007 בספטמבר 1118 שנים זה לא קשור לנושא ואני מבקש להפסיק..בכל מקרה תתחדש,אי הרבה אופציות שם ובטח ובטח שבתקציב שלך...הלקסה לא אידיאלי אבל לפעמים אין ברירה כי סה"כ יש לו מחיר טוב.
פורסם 2007 בספטמבר 1118 שנים לתת לך רשימת מארזים שה GTX נכנס בהם בקלות ונכנסים בתקציב?נתחיל מהארמור jr. רוצה עוד? בכיף, יש המון.אפילו ב T40 שכל כך קטלתם, לא רק שנכנס 8800GTX- אפילו 8800Ultra נכנס בכזו קלות שזה מצחיק. (המארז הזה באורך של רכבת, יש מקום ל 8800Ultra ועוד בערך 7 ס"מ מרווח עד לכונן האופטי. ואם שמים את הכונן האופטי בסלוט אחד מתחת- יש עוד 15-20 ס"מ בכיף)וכמה הוא עולה? 350 שקל בערך. LOL.עוד מארז נחמד זה הג'יגבייט פוסידון, גם שם נכנס בצורה יפה.בקיצור, לא חסרים.
פורסם 2007 בספטמבר 1118 שנים מחבר בכל מקרה קניתי כבר ואין מה לעשות חוץ מלנצל את המארז עד הסוף ואת הכרטיס כמובן אחרי הכול מארז אני מאמין שהוא ישאר איתי לעוד הרבה זמן, לפחות שתי תקופות מחשבים. תודה לכולם
פורסם 2007 בספטמבר 1118 שנים Armor Jr לא מכיל GTX מניסיון אבל לא חשוב..אני לא מתכוון להתווכח.פותח הדיון - תתחדש ותהנה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.