עבור לתוכן

זקוק לעזרה בבחירת מארז שיצאים ל8800GTX במחיר עד 750 ש''ח מהחנות זיגזג.

Featured Replies

פורסם

קבלתי היום משכורת והתברר שאין לי מספיק לEUREKA שתיכננתי לקנות אז אני צריך מארז שיכול להכיל 8800GTX עד 750 ש''ח אבל רק מהחנות זיגזג 2000 כי אני רוצה לקנות הכול שם.

תודה.

דרך אגב אני נוסע לקנות היום בשעה 5 בערך, אם תוכלו בבקשה לעזור לחבר בצרה? :P

פורסם

חבל שאין להם Nzxt Lexa Blackline

פורסם

אה, כן, למה ה 8800GTX נכנס שם ממש "בקלות"

סלח לי Xtract, אבל אישית, הייתי מפסיק לתקוע את המארז הזה בכל חור. הוא לא מתאים למי שרוצה כרטיס מסך ארוך (וחם במיוחד) בפנים, נקודה.

פורסם
  • מחבר

טוב לא משנה כבר... קניתי את הANTEC P180, כי כשיצאתי מהבית הייתי נעול על AURORA 3D 570 אבל לא היה להם למרות שהיה כתוב באתר שיש.

בכל מקרה טיפה התאכזבתי מהתיכנון של המארז הזה... המיקום של הספק לא הגיוני לגמרי... בקושי הצלחתי לחבר את הCPU12V שנימצא בפינה הכי צפונית בלוח אם שלי... אומנם הצלחתי לחבר בסוף אבל עם אליטורים רבים והקבל פשוט מתוח על אורך של כל המארז, והGTX לא בידיוק עוזר לעיניין כי הוא פשוט ענק!

בכל מקרה אתמול אספתי את הGTX שלי שדרך אגב זה הכרטיס של זיגזג שהוצא במחיר של 2600 שח בגלל משחק תקול, אבל המוכר היה אדיב ונתן לי את היחידה שהגיע עם המלאי זמן קצר לפני שבאתי וקבלתי את הכרטיס בלי שום פגמים לא במשחקים ולא בכלום ב2500 שח (שילמתי מזומן).

המארז הזה גם לא ממש גדול.. הייתי צריך להוציא את אחד המגשים של הכוננים הקשיחים כדי להתקין את הכרטיס.

ותודה בכל מקרה... בקרוב תמונות. :P

פורסם

הP180 עולה שם 900 :-\

ב900 הייתה לוקח מארז הרבה יותר גדול וגם קריר

טוב כבר קנית אז תתחדש :)

פורסם
  • מחבר

האמת שלא קניתי את המארז משם.. קניתי אותו מגיבור מחשבים ב830... :nixweiss: דרך אגב הP180 עם כמה מאוורים צריך להגיע? כי מקדימה אין לי מאוורים בכלל, יש אחד בגג אחד בגב ואחד שמקרר את הספק.

מה שכן הוא שקט מאוד וגם בולע רעש... יש לי מאוור סטוק של אינטל (נגמר התקציב לטייפון) והוא מרעיש בצורה מטורפת ועכשיו אני כמעט ולא שומע אותו.. וגם המאווררים שלו מאוד שקטים.

פורסם

סלח לי שאני מיתערב אבל בחתימה יש את המפרט של המערכת שלך....עם כול הכבוד קנית GTX השקעת בהכול ולא חשבת אוליי להחליף מסך בהיזדמנות? אתה עוד עם 17 אינץ' CRT?! אתה לא מנצל ניראה לי חצי מהכרטיס מסך שלך

פורסם

אה, כן, למה ה 8800GTX נכנס שם ממש "בקלות"

סלח לי Xtract, אבל אישית, הייתי מפסיק לתקוע את המארז הזה בכל חור. הוא לא מתאים למי שרוצה כרטיס מסך ארוך (וחם במיוחד) בפנים, נקודה.

מסכים איתך...אבל אין אף אופציה בתקציב שהוא נתן ואני מניח שזו הסיבה..

פורסם
  • מחבר
סלח לי שאני מיתערב אבל בחתימה יש את המפרט של המערכת שלך....עם כול הכבוד קנית GTX השקעת בהכול ולא חשבת אוליי להחליף מסך בהיזדמנות? אתה עוד עם 17 אינץ' CRT?! אתה לא מנצל ניראה לי חצי מהכרטיס מסך שלך

שים לב לרזולוציה שלו..

פורסם

זה לא קשור לנושא ואני מבקש להפסיק..בכל מקרה תתחדש,אי הרבה אופציות שם ובטח ובטח שבתקציב שלך...הלקסה לא אידיאלי אבל לפעמים אין ברירה כי סה"כ יש לו מחיר טוב.

פורסם

לתת לך רשימת מארזים שה GTX נכנס בהם בקלות ונכנסים בתקציב?

נתחיל מהארמור jr. רוצה עוד? בכיף, יש המון.

אפילו ב T40 שכל כך קטלתם, לא רק שנכנס 8800GTX- אפילו 8800Ultra נכנס בכזו קלות שזה מצחיק. (המארז הזה באורך של רכבת, יש מקום ל 8800Ultra ועוד בערך 7 ס"מ מרווח עד לכונן האופטי. ואם שמים את הכונן האופטי בסלוט אחד מתחת- יש עוד 15-20 ס"מ בכיף)

וכמה הוא עולה? 350 שקל בערך. LOL.

עוד מארז נחמד זה הג'יגבייט פוסידון, גם שם נכנס בצורה יפה.

בקיצור, לא חסרים.

פורסם
  • מחבר

בכל מקרה קניתי כבר ואין מה לעשות חוץ מלנצל את המארז עד הסוף ואת הכרטיס כמובן :P אחרי הכול מארז אני מאמין שהוא ישאר איתי לעוד הרבה זמן, לפחות שתי תקופות מחשבים.

תודה לכולם :xyxthumbs:

פורסם

Armor Jr לא מכיל GTX מניסיון אבל לא חשוב..אני לא מתכוון להתווכח.

פותח הדיון - תתחדש ותהנה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים