פורסם 2007 בספטמבר 918 שנים שלום המפרט של המחשב שלי הוא:מעבד: amd x2 +4800לוח אם : asus m2n -sli deluxeספק :ENERMAX LIBERTY 400זיכרון : 1g x2 של corsairולכל המחשב הזה יש לי כונן קשיח של סמסונג SATA 80 gb במהירות 5400, עכשיו אני רוצה לקנות כונן חדש .האם לקנות כונן SATA2 160gbבמהירות 7400 ושם לאחסן את הכול או לקנות כונן במהירות 10,000 36gb ועליו להתקין את הווינדוס והכונן הישן שלי יאחסן את שאר הקבצים?האם זה ישפר את הביצועים של המחשב שהכונן במהירות 10,000 RPM?תודה, רותם
פורסם 2007 בספטמבר 918 שנים זה ישפר את הביצועים, השאלה היא אם אתה לא מעדיף לקנות דיסק עם 400GB באותו מחיר
פורסם 2007 בספטמבר 918 שנים מחבר עד עכשיו ה80 גיגה הספיקו לי מעולה.. ככה שהכמות היא לא מה שחשוב לי. הסיבה שאני קונה חדש זה בגלל שהדיסק קשיח הנוכחי הוא מהמחשב הישן שלי והוא איטי ומה שאני רוצה זה דיסק עם ביצועים גבוהים.. .השאלה שלי היא האם זה ישפר את הביצועים של המחשב רפטור של 36 gb או כונן קשיח אחר במהירות 7200.ואין מצב שאני קונה רפטור של יותר מ36 המחירים האלה קורעים!תודה,רותם.
פורסם 2007 בספטמבר 918 שנים כיום ה7200 החדשים הם כמעט בעלי אותם ביצועים של הרפטור 36, מלבד זמן חיפוש.אין לך צורך ברפטור, תקנה דיסק קשיח שיש לו perpenicular storage (מהחדשים) וזהו
פורסם 2007 בספטמבר 918 שנים מחבר מצטער אבל מה זה parallel storage?ולפי מה נקבע עוד איכות הדיסק חוץ מהמהירות?
פורסם 2007 בספטמבר 918 שנים סליחה התכוונתי perpendicular magnetic recording PMRאיכות של דיסק נמדדת לפי:מהירות סיבובזמן חיפושמקסימום רוחב פסזכרון מטמוןחוםרעש
פורסם 2007 בספטמבר 918 שנים אכן כן.אפילו, הייתי אומר, בצורה עצבנית ומגוכחת.באתר הזה יש השוואה בין דיסקים שונים:http://www23.tomshardware.com/storage.htmlהסיבה שאתה מחפש pmr היא שהצפיפות הגדולה יותר של הנתונים אומרת שהחיפוש יהיה יותר מהיר.הסיבה השנייה היא שיש להם פחות פלטות שזה אומר פחות רעש, חום, צריכת חשמלקנה דיסק עם לפחות 3 שנות אחריות
פורסם 2007 בספטמבר 918 שנים אכן כן.אפילו, הייתי אומר, בצורה עצבנית ומגוכחת.באתר הזה יש השוואה בין דיסקים שונים:http://www23.tomshardware.com/storage.htmlהסיבה שאתה מחפש pmr היא שהצפיפות הגדולה יותר של הנתונים אומרת שהחיפוש יהיה יותר מהיר.הסיבה השנייה היא שיש להם פחות פלטות שזה אומר פחות רעש, חום, צריכת חשמלקנה דיסק עם לפחות 3 שנות אחריותאת זה לא ידעתי. חשבתי שה-PMR עוזר רק להגדיל את נפח הכוננים, וכך הצליחו להגדיל את נפח הכוננים ל-750GB ו-1TB.השכלתי.
פורסם 2007 בספטמבר 918 שנים ולכן זמן החיפוש יהיה דומה (מהירות סיבוב זהה), אולם דווקא קצב העברה יהיה גבוה יותר.
פורסם 2007 בספטמבר 918 שנים צודק! בכל מקרה בדגמים החדשים יש שיפור בseek time לעומת דגמים ישנים כל מיני שיפורים לfirmware שעושים חיפושים חכמים למיניהם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.