עבור לתוכן

סוגרים את הפרצה בחוק השבות

Featured Replies

פורסם

מזל שזו רק דעתך ושהיא לא מזיזה אפילו חלקיק אבק, אחרת המדינה הזאת תחדל מלהתקיים. הרדיפה היא לא מילת מפתח. תעלה לכאן נוצרים לכל דבר שחוגגים חגים נוצריים ותוך מאה שנה להתראות ארץ היהודים ושלום אירופה של תחילת המאה ה-19.

לא מזיזה?

עובדה שאני פה.

אני פשוט מנסה לשכנע בורים פה, שהחוק הזה הוא נכון, בדיוק מהסיבה הזאת:

נכון שהיהודים שייכת לגזע השמי, אבל היהדות זו דת, לא גזע. מי שנרדף כיהודי והוא עצמו נוצרי צריך להבין בשכלו שמקומו הוא במדינת היהודים כאדם יהודי. אם לאדם אין מספיק שכל כדי להבין שהוא צריך לשמר את המדינה הזאת כמדינת היהודים ולחיות בה כיהודי, על מנת שיהיה מקום שבו ילדיו יוכלו לחיות בשלום בלי שירדפו אותם, אז שילך לפסיכיאטר.
  • תגובות 180
  • צפיות 11.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מזל שזו רק דעתך ושהיא לא מזיזה אפילו חלקיק אבק, אחרת המדינה הזאת תחדל מלהתקיים. הרדיפה היא לא מילת מפתח. תעלה לכאן נוצרים לכל דבר שחוגגים חגים נוצריים ותוך מאה שנה להתראות ארץ היהודים ושלום אירופה של תחילת המאה ה-19.

נכון שהיהודים שייכת לגזע השמי, אבל היהדות זו דת, לא גזע. מי שנרדף כיהודי והוא עצמו נוצרי צריך להבין בשכלו שמקומו הוא במדינת היהודים כאדם יהודי. אם לאדם אין מספיק שכל כדי להבין שהוא צריך לשמר את המדינה הזאת כמדינת היהודים ולחיות בה כיהודי, על מנת שיהיה מקום שבו ילדיו יוכלו לחיות בשלום בלי שירדפו אותם, אז שילך לפסיכיאטר.

מזל שאתה טועה.

החוק הזה חוקק, וזה כתוב בו - אתה מוזמן לחפש בבמקום להיות בור טיפש, כדי להתמודד עם הרדיפות - לא בשביל שום רוב דמוגרפי מטומטם שאתה וגזענים כמוך חושבים שהוא יכול להשיג.

מדינת ישראל חרטה על דגלה שלא יהיה מצב שמישהו נרדף בעולם בגלל שיש לו קשר לעם היהודי - ואין לו לאן לברוח. זו מהות החוק. טמבל.

LEV, כן, אולי באמת לא נוח לי עם חלק מהדעות והבורות שמושמעת פה, אבל לחלק באנים ולסתום פיות... פה עדיין לא ROTTER....

פורסם

you just don't get it, do you?

חוק השבות כפי שהוא בנוי כרגע מאפשר ותומך בעלייה של כל מי שיש לו סבא אחד יהודי - מה שאומר למעשה שהוא מאפשר עלייה לאדם נוצרי, שאביו נוצרי, אמו נוצריה, הסבתות שלו נוצריות, ועוד סבא אחד שלו נוצרי. בקיצור: מאפשר ותומך בעלייה לנוצרים. מה רע בזה? נוצרים שחיים במדינות עולם שלישי באים לכאן רק במטרה לשפר את החיים שלהם. מה התוצאה לטווח הקצר? כלום. אולי הרעה באיכות האוכלוסיה. מה התוצאה לטווח הארוך? טשטוש אופי המדינה כמדינת היהודים יותר ויותר, עד למצב שיהודים יהפכו כאן למיעוט והנוצרים לרוב.

מקווה שהצלחת להבין את השתלשלות האירועים.

מזל שאתה טועה.

החוק הזה חוקק, וזה כתוב בו - אתה מוזמן לחפש בבמקום להיות בור טיפש, כדי להתמודד עם הרדיפות - לא בשביל שום רוב דמוגרפי מטומטם שאתה וגזענים כמוך חושבים שהוא יכול להשיג.

מדינת ישראל חרטה על דגלה שלא יהיה מצב שמישהו נרדף בעולם בגלל שיש לו קשר לעם היהודי - ואין לו לאן לברוח. זו מהות החוק. טמבל.

LEV, כן, אולי באמת לא נוח לי עם חלק מהדעות והבורות שמושמעת פה, אבל לחלק באנים ולסתום פיות... פה עדיין לא ROTTER....

תפעיל את הגלגלים קצת ותחשוב טיפה יותר קדימה. זה יפה מאוד שמדינת ישראל חרטה את זה, חכם מימון, אבל מדינת ישראל גם מתחילה להבין שהחריטה הזאת פוגעת בעצמה, כי אלה שנרדפים בעולם בתור יהודים, חלקם כלל לא יהודים. אז מה קורה? הם באים לפה כנוצרים ומשנים את אופי המדינה.

פורסם

אלו לא סתם עוד דעות.

אלו דעות גזעניות ומסוכנות לציבור שלם שחי פה מכל הבחינות.

חלק מהדברים שנאמרו פה, גובלים בהסתה.

אני עומד מנגד הדעות האלה מזועזע ותמיד אומרים

שכאן זה לא דמוקרטיה, אבל כנראה שאתם מפעילים

את הארגומנט הזה רק כשזה נוח(שזה בעצם מובן, כי זאת לא דמוקרטיה).

פורסם

הוא לא קיבל באן כי זה לא שהוא צריך לקבל.

הוא הציא לתקן חוק, לא בצורה רטרואקטיבית, כי הוא חושב שזה לא בסדר.

אתה יכול להסכים ויכול לא.

פורסם

אם החוק היה נאכף כראוי לא היית גר בארץ הזאת בכלל.

you were saying?

פורסם

" חוק השבות כפי שהוא בנוי כרגע מאפשר ותומך בעלייה של כל מי שיש לו סבא אחד יהודי - מה שאומר למעשה שהוא מאפשר עלייה לאדם נוצרי, שאביו נוצרי, אמו נוצריה, הסבתות שלו נוצריות, ועוד סבא אחד שלו נוצרי. בקיצור: מאפשר ותומך בעלייה לנוצרים. מה רע בזה? נוצרים שחיים במדינות עולם שלישי באים לכאן רק במטרה לשפר את החיים שלהם. מה התוצאה לטווח הקצר? כלום. אולי הרעה באיכות האוכלוסיה. מה התוצאה לטווח הארוך? טשטוש אופי המדינה כמדינת היהודים יותר ויותר, עד למצב שיהודים יהפכו כאן למיעוט והנוצרים לרוב.

"

מסכים עם כל מילה , ולמה כל פעם שיש אשכול כזה אתה רוצה שיסגרו אותו ? בסך הכל דנים פה על נושא רציני , ולכל אחד יש זכות להביע דיעה בפורום דמוקרטי.

וזה בדיוק מה שקרה עם המקרה של הנאצים בפתח תקווה , כולם עצמו עניים , כל המדינה ידעה שיש פה מלא עולים ששונאים יהודים , וצעירים אלימים שהגיעו משם ,

ואת זה שהם לומדים בבתי ספר משלהם , גני ילדים משלהם , וגרים בגאטות משלהם , וחלקם אפילו לא לומדים את השפה העברית , ומקבלים חינוך רוסי נוצרי.

וכולם עצמו עניים , כי כל אחד אומר אוקיי , פתחו מול הבית שלי חנות של חזיר ? אוקיי שיאכלו מה שהם רוצים ..זה לא ענייני , רוסים רבים מכות אחד עם השני ? אוקיי שיריבו. רציחות , זנות ? שיכורים , מאפיה ? אוקיי זה לא ענייני , ככה שרק התושבים של פתח תקווה ובת ים בעיקר סובלים מזה ,

אבל כולם העלימו עניים מכל הגוייים שעלו לפה , וכולם חשבו שאוקיי 5 - 10 שנים והם כבר יהיו בסדר וישתלבו בישראליות ,

אבל עובדה זה התפוצץ לנו בפרצוף , והתא הניאו נאצי הזה זה רק קצה הקרחון , לכן צריך לתקן את חוק השבות כמה שיותר מהר.

ולבו , אני מצטער אבל מדינת ישראל היא מדינת היהודים , ולא מדינת הרדופים , מי שאימו אינה יהודיה נחשב לנוצרי לכל דבר , ואם אתם כל הזמן אומרים באשכול הזה שברוסיה בכלל לא מתעסקים עם דתות , וכולם שם אתאיסטים ? אז מה הבעיה ? הרי זה לא שעברתם גיור ? ברית מילה ?

הרי בתעודת זהות שלהם ברוסיה היה רשום נוצרים לא ? אז למה רדפו אתכם שם ? מי בכלל צריך לדעת שאתה חצי יהודי ?

אתה הרי טוען , שכל העליות של עולי המזרח נבעו מזה שרדפו אותם בגלל יהדותם ולכן הם עלו לארץ ישראל ,

למרות שהסיבה האמיתית היא אהבתם לציון ואיך שמדינת ישראל קמה על רגליה הם עשו כל מאמץ להגיע לפה.

אבל מה שאני בעצם שואל זה , שאתה אומר שהרוסים ברוסיה היו נרדפים ? אז למה הם המתינו עד שנות ה90 לעלות לפה ?

למה הם לא עלו ישר אחרי פרעות קישינב וכל הפרוגרומים שהיו שם ? בגלל נפילת המשטר ?

גם המשטר הערבי במרוקו ועיראק וכל המקומות האלה לא כל כך איפשר את עליית היהודים , הם פשוט ברחו לגבולות המדינה ועלו בכל דרך שהיא.

פורסם

וואו - אתה צריך ללמוד היסטוריה לפני שאתה פותח את הפה...

פורסם

VAZ הוא ללא ספק אחד המקרים הקשים ביותר של לשלשת הפה שנתקלתי בהם בכל ימי חיי. ::)

וכן, אני מעדיפה "נוצרים" עם זיקה לישראל, מאשר דוסים פראזיטים עם זיקה לכסף כמו סטריאוטיפים מהלכים.

פורסם

לדעתי הרדיפה היא מילת המפתח.

מי שנרדף כיהודי, אמור להחשב

ליהודי על פי כל אמות המידה.

וואלה..

אז מעכשיו אני רודף אותך בשל היותך מקסיקני

אתה לא מקסיקני? למי איכפת, ככה החלטתי וזהו

ואם עדיין לא קלטת את הרמז,

זהות יהודית לא באמת נקבעת לפי דיעות של עמים אחרים

אין לי בעיה שנוצרי/בודהיסט וכו' יגיע לישראל עקב רדיפות במדינה אחרת. אבל על תקן פליט, לא עולה חדש

וכן, צריך לשנות מספר סעיפים בחוק השבות. חסרי הדת שכבר נמצאים בארץ (כ300,000 במספר) ראויים לכל הזכויות האזרחיות. אבל מעבר להם - להעלות לארץ רק בני אמא יהודיה

פורסם

הנה עוד חוצפן.

שכחת שלפני 60 שנה השמידו את העם הזה בתאי גזים?

ופיצלו אותנו לקטגוריות של יהודים, חצי יהודים וכו'?

במה אתה שונה?

עוד אפס מאופס קפץ, אתה פשוט מסכן.

פורסם

מצטער, הרב הראשי האשכנזי היטלר כבר לא נותן החלטות בנושא

פורסם

וכן, אני מעדיפה "נוצרים" עם זיקה לישראל, מאשר דוסים פראזיטים עם זיקה לכסף כמו סטריאוטיפים מהלכים.

אז חבל, כי את ההשלכות של זה את כנראה תביני רק כשמקרי האנטישמיות האלו יתרחבו.

פורסם

מצטער, הרב הראשי האשכנזי היטלר כבר לא נותן החלטות בנושא

הרב הזה הוא אתה.

פורסם

הרב הזה הוא אתה.

RK, בזמנך החופשי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים