פורסם 2007 בספטמבר 918 שנים חברה יש לי כונן קשיח sata2 של wd והוא נמצא על slave איך אני מעביר אותו לmaster?
פורסם 2007 בספטמבר 918 שנים כדי להפוך אותו למאסטר אתה צריך שיהיה מותקן עליו מערכת הפעלה ולאחר מכן את משנה הג'מפרים (אם יש) ובסוף משנה את סדר הכוננים בביוס....
פורסם 2007 בספטמבר 918 שנים כדי להפוך אותו למאסטר אתה צריך שיהיה מותקן עליו מערכת הפעלה ולאחר מכן את משנה הג'מפרים (אם יש) ובסוף משנה את סדר הכוננים בביוס....מה שכתבת הוא לגבי כונני IDE וגם בהם החלק המודגש לא קשור. לפותח התרד -א. איך ראית שהוא SLAVE? לכונני SATA איןאפשרות כזו. ב. מה אכפת לך? זה לא משנה כלום לביצועים.
פורסם 2007 בספטמבר 918 שנים בעיקרון זה לא משנה על איזה חיבור הכונן נימצאאבל אתה יכול לשנות את החיבור של הכבל על הלוח יכול להיות שזה יעזורלמרות שאני לא רואה סיבה לעשות את זה
פורסם 2007 בספטמבר 918 שנים אמנם אין SLAVE/MASTER בSATA אבל לפעמים יש על הלוח חיבורים מיוחדים של דיסקים שנחשבים PRIMARY.
פורסם 2007 בספטמבר 918 שנים הוא מזהה לי ב bios כ slave ונראה לי שזה כן משנה ביצועים..!תשנה את זה בביוס כך שהוא יהיה המסטאר ותראה...
פורסם 2007 בספטמבר 918 שנים תחפש בביוס אפשרות לסדר את סדר הBOOT של ההארדיסק תבחר את זה שאתה רוצה שיהיה ראשוןזה אמור להיות תחת BOOT
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.