עבור לתוכן

צריך מפרט עד 4000ש"ח + מסך וללא ציוד היקפי

Featured Replies

פורסם

לדעתי לקחת מארז טוב וספק טוב יחסית לכסף שהשקעת..הרי תמיד בעתיד אפשר להחליף ספק...

לגבי הH.D למה לא לקחת כבר את הדגמים החדשים AAKS 16 MB BUFFER ההפרשים ממש לא גדולים...

כמה דברים חשובים וקטנים כל אחד אומר את דעתו וTIGER בסופו של דבר מה שטוב לך ונראה לך סביר בסכום ההשקעה שלך זה טוב מאוד לדעתי...

כל מי שאומר פה שהוא מבין גדול אז קח בחשבון שלא הרבה מבינים פה ויותר נכון חושבים שהם מבינים והמבין יבין..

תתחדש על המחשב ויש לך אחלה מחשב לשנים הקרובות...

• תגובות 46
  • צפיות 4.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אני בספק אם הספק יחזיק את הכ.מסך

פורסם

^^

בדיוק מה שבאתי לרשום :D

פחות או יותר מפרט נחמד..

למרות שהייתי מנסה להחליף את המארז והספק...

פורסם

יחזיק ועוד איזה יחזיק...מניסיון אישי..

אין סיבה בעולם שלא יחזיק...

לא חייבים לכ.מסך הזה ספק בעוצמה גדולה יותר.

פורסם

עוצמה? מי מדבר על עוצמה? אני מדבר על הספק הספציפי הזה ולא על כמות ה-W הכוללת (שאם להגיד ת'אמת היא לא משנה כלל וכלל)

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם! לגבי ה HD, כמעט על כל חלק במחשב הזה היה קטע מעצבן של להוסיף עוד 50-100 ש"ח על החלק (סכום נמוך לכאורה) ולקבל חלק יותר טוב. אבל בסופו של דבר זה מצתבר. לא רציתי לחרוג עוד למרות שבהתחלה לקחתי את ה COMPUCASE + הספק וזה יצא עוד 150 ש"ח יותר וברגע האחרון לקחתי את המארז וספק הנוכחיים.

אפילו עם ה HD תכננתי ללכת על 80GB והוספתי 50 ש"ח בשביל 160 אבל אני לא חושב שאני צריך יותר מזה.

אז מה אתם אומרים ההבדל בין ה 8MB ל-16MB הוא באמת משמעותי?

פורסם

אף אחד לא יגיד את זה כי זה לא נכון וכמעט ואין הבדל

פורסם
  • מחבר

סבבה אז הכל בסדר איתי :) חוץ מספק ואולי מארז

פורסם

נכון כמות הW לא משמעותית כל כך ויש דברים פנימים שכן ישפיעו.

למפרט ולמה שאתה צריך מספיק והותר מה שבחרת.

במחשבים כל תוספת משמעותית וההתאמה היא לפי הצורך.

לגבי הBUFFER ההבדל לא גדול ותלוי בהרבה גורמים.

והכל בסדר איתך ...תהיה מרוצה מהקניה זה מה שחשוב.

לדעתי אין לך שום בעיה עם הספק והמארז...

תתחדש

פורסם

זה לא ממש עניין של דעה...אין מצב שיש ב-220 ש"ח מארז וספק איכותיים. בדר"כ זה בא על חשבון הספק..ומגניב שהוא 400W אבל הוא לא יותר מג'נרי+-..

פורסם
  • מחבר

כן אני יודע את זה. אבל זה מה שאני מוכן להשקיע כרגע. ובהמשך אני יחליף למשהו איכותי.

פורסם

אתה טועה שאתה אומר שהוא גנרי כי הוא לא...אין ספק שהוא לא ליברטי או HEC או OCZ או THERMALTAKE

אבל הוא מספיק למטרה הנ"ל.

יש לו אחריות 3 שנים וזה מספיק מה שבגנרי נותנים שנה אחריות וזה חשוב לא פחות.

פורסם

400TRT מגיע עם שנה אחריות והוא לא ג'נרי...מה הנקודה שלך בדיוק?

פורסם

הספק של EZCOOL שמגיע עם המארז של JSP הוא לא פחות מספק ג'נרי לכל דבר ונחמד לחשוב שאתה חושב שאתה יכול למצוא מארז+ספק איכותי ב220 ש"ח.

פורסם
  • מחבר

טוב בסוף אני לוקח את ה GA-P35-DS3 ולא את ה GA-P35DS3L.

לגבי הספק, שניכם צודקים, אולי הוא שורד אבל הוא בהחלט ספק זול ומסוכן. פשוט התקציב לא מאפשר כרגע משהו יותר איכותי.

אתם רק טועים בהגדרה שלכם לג'נרי.

ג'נרי=ללא שם.

ה EZCOOL הוא ספק של חברה שנקראת jsp-tech ולכן הוא לא ג'נרי, אבל בגלל שהוא זול מאוד יכול ליהיות שהוא ברמה של ספק ג'נרי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים