פורסם 2007 בספטמבר 818 שנים יש לי לוח אם ABIT BD7IIhttp://www.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=BD7II&fMTYPE=Socket%20478&pPRODINFO=Specifications&fSEARCHTEXT=BD7IIמעבד P4-2.4GBא. איזה נפח של HD אני יכול לשים בו (מהארדיסקים החדשים)ב. ברור לי שהלוח תומך רק ב ATA100 אבל הבנתי שזה לא כזה הבדל, לא תהיה בעית תמיכה בהארדיסק חדש, נכון?ג. כדאי להשקיע בבקר SATA (כלומר כרטיס PCI)?תודה לעוזרים,טל
פורסם 2007 בספטמבר 818 שנים מחבר א. פשוט ראיתי ש.... בוואדי.. התקן ATA133 מלבד להיותו תומך בהעברת נתונים קצת יותר מהירה תומך גם בדיסקים קשיחים גדולים יותר מ120G, וכמובן שתובך בכל התקני הATA הישנים יותר כמו ATA100, ATA66 וכו'.. THE REAPER תודה על תשובה אבל אשמח להבהרה עדיין ממתין לתגובות גם על ב. ברור לי שהלוח תומך רק ב ATA100 אבל הבנתי שזה לא כזה הבדל, לא תהיה בעית תמיכה בהארדיסק חדש, נכון? ג. כדאי להשקיע בבקר SATA (כלומר כרטיס PCI)? אם זה משנה קיימים לי על מחשב כרטיס ה-PCI הבאים : כרטיס FW1394 , כרטיס הרחבה של USB2 ואני מתכוון להוסיף גם כרטיס טלויזיה (דרך PCI או אולי בסוף USB) וגם כנראה מודם-פקס 56K.
פורסם 2007 בספטמבר 818 שנים אני דיי בטוח שגודל הכונן לא מושפעת מהתקן של הכבל... לכבל לא ממש משנה כמה מקום יש על הדיסק הוא מעביר באותה מהירות...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.