עבור לתוכן

מארז שקט ומאוורר עד 900 ש"ח

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות את הHUSH, אבל לכו תדעו מתי הוא יגיע.

בנתיים אני רוצה חלופות. נראה לי אולי האורורוה, הוא מאוורר שקט ולא יותר מידי יקר.

איזה המלצות יש לכם?

חשוב השקט, שיהיה שקט לגמרי, ויהיה מאוורר.

לוח עם P35 של GB

מעבד Q6600

קירור TUNIQ

פורסם

lexa blackline ואו שוציא את המאוורר העליון של המארז או שתחליף אותו לscythe בשביל שיהיה שקט, +- יעלה לך המארז 540 אם אני לא טועה והמאוורר בערך 85 שקל ככה אם אתה מעוניין או שפשוט תסיר את המאוורר של העליון של המארז

פורסם

תקח את ה Lexa של nzxt אחלה מארז מאוורר ושקט מאד שווה כל שקל!! תתחדש:D

פורסם

ממה ששמעתי הוא בהחלט שקט (שמעתי במציאות אני מתכוון)

יותר ממומלץ להעיף את המאורר שבגג כי הוא היחידי שעשה רעש. כשעצרתי אותו עם היד הכל נהיה שקט פתאום :D

פורסם

יותר ממומלץ להעיף את המאורר שבגג כי הוא היחידי שעשה רעש. כשעצרתי אותו עם היד הכל נהיה שקט פתאום :D

:S שמעת שהוא שקט?? זה ממש לא טוב אז אתה לא צריך לשמוע שהוא שקט:D

פורסם

למה להעיף?, יש לבנאדם תקציב עד 900 שקל - מאוורר טוב ושקט במקום המאוורר בגג של הלקסה יעלה לו מקסימום 100 שקל ועם המארז 640

lol msa90 אתה טוב אתה

פורסם

שמעתי שה-P182 גם שקט. זה לא 0DB ככה שאם אתה מספיק קרוב אתה תשמע הכל.

היום היתי אצל חבר וביטלנו לו את המאורר הזה והמארז הזה פשוט שקט באופן מפתיע. גם ממרחק של 20-30 ש"מ בקושי שומעים משהו.

אני חושב שה-P180/182 הם רק למופרעים ותו לא. לכל השאר לקסה יהיה מעל ומעבר מבחינת שקט (אחרי ביטול המאורר העליון או אחרי הוספת מאור איכותי למעלה)

פורסם
  • מחבר

שקט שקט? לא שומעים כלום?

כי כשהאורורה עובד, מרוב שהוא שקט לא ניתן בכלל לדעת אם לא מסתכלים על הנורות.

דווקא בביקרות וידאו הזו שומעים שהוא מאוד רועש יחסית.

http://www.3dgameman.com/content/view/3275/48/

והעיצוב של הLEXA הזה קצת מוזר לא ? :)

פורסם

lol הוא שמע שזה שקט זה לא אומר שאפשר לשמוע דממה, מה פה לא מובן >_<

-אז תחכה לhush (בזבוז כסף בשביל מפרט כמו שלך) הלקסה זמין ולא יותר מדי מצועצע ונותן סבבה ביצועים ונוחות אם אתה רוצה לטחון את הנושא תבדוק ביקורות עליו ותבין, הנושא נטחן

פורסם

הוא יכול לחכות ל-hush,אף אחד אל יגיד לו לא. אבל אין שום טעם בלחכות למארז שלא יגיע בחודש הקרוב ככל הנראה..

ובנינו...זה סה"כ מארז...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים