עבור לתוכן

הולך שבוע הבא לקנות צריך אישור סופי תקציב 4.5 - 5

Featured Replies

פורסם

אחרי ששבוע שעבר הרכבתם לי מפרט למחשב שישמש כ -htpc ואחרי שביררתי עוד טיפה על מארזים שוכבים, על רכיבים שקטים, ועל כרטיס מסך שמומלץ לשידור תכני hd הרכבתי את המפרט הבא:

לקחתי כרטיס 2600xt ולא 8600 כמו שהמליצו, שכן בשידורי מדיה יש לכרטיס הזה יתרון מובהק על פני nvidia.

הבנתי שהספק שלקחתי שקט

יוצא סה"כ 4659 ש"ח

למחשב יתווסף כרטיס לכידת וידאו, כרטיס קול של קריאטיב וומקלדת מדיה אלחוטית שירכשו בנפרד

אשמח לשמוע הערות לשיפור

[attachment deleted by admin]

פורסם

מעולה

פורסם
  • מחבר

תודה, ותודה רבה על ההכוונה והיעוץ.

יש המלצה על מאוורר אחר למעבד?

האוורור סטוק שמגיע עם המארז מספיק או שיש צורך לשדרג?

חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה שקט לגמרי.

פורסם

אם תרצה שקט תצטרך להשקיע יותר על קירור למעבד משהו דוגמת ה-V1 ה-AC 7 FREEZER למשל ישמור על המעבד דיי קריר אבל יהיה גבולי בכל הנוגע לרעש.

פורסם

לקחת במפרט שלך פעמיים קירור (גם BOX במעבד וגם ALPHINE 7 בקירור מעבד בנפרד)

V1 אין מצב שיכנס במארז DUET, אני מניח ש FREEZER יכול להכנס, אין לי נסיון עם המארז, כדאי לבדוק את זה בחנות שמזמינים.

בגדול המעבד עצמו יחסית קריר ככה שגם קירור סטוק יעשה את העבודה אם לא מדובר בOC ולא ראיתי איזכור לנושא.

פורסם

יכול להיות שה-Max Orb יכנס..הוא "נמוך" עד כמה שזכור לי

פורסם
  • מחבר

טוב, אני אתחיל עם מאוררי סטוק גם למעבד וגם למארז, ונראה אם הרעש מציק לי בתנאים של הסלון.

אם הוא יפריע לי אני אחפש קירור חזק יותר.

פורסם

טוב, אני אתחיל עם מאוררי סטוק גם למעבד וגם למארז, ונראה אם הרעש מציק לי בתנאים של הסלון.

אם הוא יפריע לי אני אחפש קירור חזק יותר.

אם אתה מסוג האנשים שיודע להתעסק עם המחשב אז זה פיתרון מצויין, אחרת לקחת את המחשב למעבדה שיחליפו קירור זה מבאס!!! טרטור לא נורמלי

אבל נשמע פיתרון סבבה

פורסם
  • מחבר

להחליף קירור למעבד עשיתי מספר פעמים.

להחליף קירור למארז הזה ספציפית זה בעיה? צריך לפרק עוד חלקים כדי להגיע אליהם או שזה משהו שאפשר להתמודד איתו לבד?

ככה הוא נראה בפנים

[attachment deleted by admin]

פורסם

אני לא חושב שזה כזה מעולה.

הקירור הזה רועש. זאת אומרת, יותר שקט מסטוק, אבל רועש.

לHTPC מאוד מומלץ קירור יעודי ובמיוחד במארז כל כך דחוס כמו הדואט (היפהפה). CNPS8000 היקר (220 שקל) או TT GOLDEN ORB הזול יחסית (170).

הכרטיס מסך הזה - יכול להיות שאני לא מודע אבל יש סיבה לא להוסיף 100 שקל ל8600GT מקורר פאסיבית?

http://tms.co.il/product_info.php?products_id=3872

HDMI זה לא סיבה, שניהם תומכים בהאצת HD וכבל שמחבר DVI לHDMI עולה כמו כבל HDMI.

בכל אופן, כרטיס טלויזיה זה כסף קטן (360 שקל ל150MCE של HAUPPAUGE), אבל אם אתה מתכוון לחבר את המחשב לרסיבר בחיבור דיגיטלי (מומלץ מאוד), אין שום טעם לקנות כרטיס קול, אין שום יתרון מעבר למובנה.

פורסם

8600GT פסיבי זה דבר נהדר ל-HTPC

פורסם
  • מחבר

אני לא חושב שזה כזה מעולה.

הקירור הזה רועש. זאת אומרת, יותר שקט מסטוק, אבל רועש.

לHTPC מאוד מומלץ קירור יעודי ובמיוחד במארז כל כך דחוס כמו הדואט (היפהפה). CNPS8000 היקר (220 שקל) או TT GOLDEN ORB הזול יחסית (170).

הכרטיס מסך הזה - יכול להיות שאני לא מודע אבל יש סיבה לא להוסיף 100 שקל ל8600GT מקורר פאסיבית?

http://tms.co.il/product_info.php?products_id=3872

HDMI זה לא סיבה, שניהם תומכים בהאצת HD וכבל שמחבר DVI לHDMI עולה כמו כבל HDMI.

בכל אופן, כרטיס טלויזיה זה כסף קטן (360 שקל ל150MCE של HAUPPAUGE), אבל אם אתה מתכוון לחבר את המחשב לרסיבר בחיבור דיגיטלי (מומלץ מאוד), אין שום טעם לקנות כרטיס קול, אין שום יתרון מעבר למובנה.

לגבי הכרטיס מסך, בלי שום קשר להאצה בחומרה שכל אחד תומך, מקריאה בפורומים הבנתי שבתכני מדיה ה- ATI פשוט מוציא תמונה יפה יותר מה-NVIDIA.

ל- NVIDIA כך טוענים, יש יתרון בביצועי משחקים, אבל זה פחות חשוב לי.

בגלל זה אני די נוטה ל 2600xt

תודה על ההצעה לקירור למעבד.

איזה קירור הייתה ממליץ לקחת למארז?

בקישור הזה - http://tms.co.il/product_info.php?cPath=25_377&products_id=3562

אפשר לראות שהמארז מגיע אם 2 מאוררים של 80 מ"מ, ושיש אופציה לעוד 2 מאווררים של 120 ועוד אחד של 80?

א. האם הם נחוצים?

ב. כל כך צפוף שם, איפה בכלל יש מקום לדחוף אותם?

פורסם

בכל מקום שבו אפשר להכניס מאורר 120mm תעשה לעצמך טובה ותדחוף. מאוררים כאלו חזקים ושקטים הרבה הרבה יותרץ

פורסם

לו הייתי רוטשילד, להלהלהלהלהלהלהלהלהלהלהלהלהלהלה... אין ספק, HTPC אידאלי = 8600GT מקורר פאסיבית, HAUPPAUGE MCE 150, DUET, LIBERTY 400, DS3, E4400 עם GOLDEN ORB II, 2GB DDR2 800MHZ, ואוברקלוק מאסיבי.

כמובן 2 דיסקים קשיחים, נפחיים כמה שאפשר, אחד למערכת ואחד לתוכן, או אולי אפילו מערך RAID 0.

לפותח התרד - חשבת להמיר את הדיסק הקשיח שלך של 500GB לשניים של 250GB ולהפעיל מערך RAID?

כמובן שתצטרך להחליף את הלוח ל-DS3 כי DS3L לא תומך RAID.

המארז הזה ידוע בבעיתיות שבזרימת האויר בו. אם אתה רוצה להפעיל אוברקלוק נורמלי - תוסיף מאווררי 120ממ. בהתחשב בזה שהרכבה עולה 5 שקל, אני לא רואה סיבה שתטריח את עצמך בלחשוב לאן הם נכנסים.

דרך אגב, אני הייתי לוקח את ה8600GT רק בגלל הקירור הפאסיבי אני בספק אם על מסך 720P (אלא אם כן יש לך 1080P) בכלל תשים לב להבדל באיכות התמונה, + העובדה שהוא מאיץ תלת מימד יותר טוב + העובדה שבאופן כללי המעבד של כ. המסך זה בדרך כלל הדבר הכי רועש במארז.

פורסם
  • מחבר

אני לא מתכנן OC ולמה שהמחשב הולך לעשות, אני לא חושב שאני אצטרך גם בעוד כמה שנים.

אני קונה דיסק של 500 מתוך מחשבה שבעתיד הלא הרחוק אני אוכל להוסיף עוד אחד או שניים כאלו (סה"כ יש מקום ל-3)

יש לי מסך 42 אינץ 720p, ואני רואה שאם חשבתי שאני יכול ללכת להזמין, אז טעיתי כי יש עוד רכיבים שאני לא סגור עליהם- לדוגמא כרטיס מסך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים