פורסם 2003 במרץ 522 שנים שלום לכולם! אני מחפש תוכנה לדואר אלקטרוני שתקרא לי את האימילים שלי בקול שאשמע דרך הרמקולים בעברית ! :smoke: עד עכשיו לא מצאתי ??? יש תוכנה שמקריאה באנגלית! :-\ אם מישהו מכיר אז שישלח לי לינק! תודה רבה מכל הלב!
פורסם 2003 במרץ 522 שנים Outlook Express? ??? Microsoft Outlook? ??? כל תוכנת אי-מייל נורמלית יכולה לקרוא אי-מיילים בעברית... : או שאולי לא הבנתי בדיוק למה אתה מתכוון.......
פורסם 2003 במרץ 522 שנים אכן השאלה לא ברורה. אולי התכוונת לתוכנה שממש "קוראת" (ז"א אתה שומע ברמקול) את המכתב בעברית? אם כן - לא נראה לי שיש כזה דבר. אם אתה מתכוון לסתם תוכנת דואר תומכת עברית יש הרבה. אחת מהן - Incredimail
פורסם 2006 באפריל 419 שנים מחבר היי מצטער על אי ההבנה התכוונתי לתוכנה שאתה שומע את הדואר שלך ברמקולאני ראיתי תוכנה כזו באנגלית שמקריאה גם אתר וגם כל כיתוב אבל הבעיה שזה באנגלית ולא תומך בכיתוב בעברית התוכנה מבינה רק אותיות באנגלית תודה בכל אופן
פורסם 2006 באפריל 419 שנים תחשוב בהגיון במקום להיות כלבלב של תקנון (וד"א אתה לא עושה את זה נכון), אם הוא לא קיבל תשובה (והוא חיכה 3 שנים אז מגיע לו לקבל) והת'רד לא מדרדר לספאם או משהו אז אין סיבה או שומדבר שימנע ממנו לעשות זאת.
פורסם 2006 באפריל 419 שנים וזאת בכל מקרה לא תהיה הקפצה, גם אם עברה רק דקה.הודעת הספאם הזאת (כן, eXploZion, אני מדבר על ההודעה שלך) תגרור אזהרה בפעם הבאה.
פורסם 2006 באפריל 519 שנים אם כבר תוכנות, האם יש תוכנה שבעזרתה אתה יכול לדבר למיקרופון ואז המילים יכתבו באיזשהו תוכנה שהיא, למשל word?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.