פורסם 2007 בספטמבר 518 שנים אחרי C++ JAVA, הגיע הזמן להתמקד וללמוד C#.אני מחפש אתר שמכיל את הפרוט של כל הספריות, המחלקות והפונקציות של C#, משהו דומה ל API של JAVA שיש באתר של SUN למי שמכיר.מצאתי כמה אתרים דומים, אבל לא כל כך מספקים. בבקשה לא להפנות ל MSDN, הוא שימושי אבל לא במקרה הזה.האם יש דבר כזה? אם כן אפשר לינק?
פורסם 2007 בספטמבר 518 שנים מה רע בMSDN ? ולמה אתה צריך ללמוד את כול הAPI של שפה כולשהיא, לומדים מה שצריכים וזהו.עריכה: דקה אחריך שניצל.
פורסם 2007 בספטמבר 518 שנים מחבר אין שום דבר רע ב MSDN. עכשיו אני בדיוק שם. אבל זה לא מה שאני צריך.ואני לא רוצה ללמוד את כל ה API, אני פשוט רוצה/צריך אינדקס של מה שיש ומה שקיים + פונקציות ומאפינים של זה.ככה שכאשר אני צריך משהו, אני יכול לבדוק מה זה, איזה מאפינייים יש לזה, לבחור את מה שיותר מתאים וכו'....
פורסם 2007 בספטמבר 518 שנים אבל msdn מכיל בדיוק את זה...http://msdn2.microsoft.com/en-us/library/aa388745.aspx
פורסם 2007 בספטמבר 818 שנים תודה פספסתי את זה, חפרתי בחלקים אחרים לגמרי וזה, רבותי, בדיוק מה שרע ב-MSDN. אף פעם אי אפשר למצוא שם את מה שאתה מחפש.
פורסם 2007 בספטמבר 918 שנים בגלל זה אני מחפש בגוגל. נניח, אני רוצה איך להשתמש ב-threadים? אני מחפש msdn thread. עובד מצוין
פורסם 2007 בספטמבר 918 שנים עוד לא נתקלתי במשהו שהייתי צריך בC# ולא מצאתי בmsdn ישירות מVC#2005 (בעזרה) , לפעמים חסר שם קצת דוגמאות טובות אבל יש מספיק בגוגל.
פורסם 2007 בספטמבר 918 שנים System.Threading זה השם של ה-namespace.יש שם את Thread, אשר בגדול מאתחלים אותו עם delegate של הפונקציה אותה ה-thread מריץ. למרבה השמחה היא אפילו לא חייבת להיות פונקציה סטטית.אחרי זה תעשה Start.על מנת להמתין לסיום ה-thread יש את Join.זה מספיק בשביל להתחיל, לדעתי.
פורסם 2007 בספטמבר 1018 שנים המממ... ענית לי על שאלה כלשהי? כי לא זכור לי ששאלתי... יתרון משמעותי של msdn הוא שכמעט לכל קלאס שימושי שם יש דוגמאות. אם יש קלאס שאני לא מכיר בכלל - אני מתחיל משם.
פורסם 2007 בספטמבר 1018 שנים אממ.... מאז שאני משתמש בו.לדוגמה:http://msdn2.microsoft.com/en-us/library/system.threading.thread.aspx(דוגמאות ב-VB, C#, C++/CLR, J#)
פורסם 2007 בספטמבר 1018 שנים ב MSDN יש דוגמאות להמון מחלקות/פונקציות. יש גם פרוייקטים שלמים שמדגימים נושאים מסויימים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.