פורסם 2007 בספטמבר 418 שנים שלום, רכשתי זוג זיכרונות של Corsair DDR2 1024MB 800MHz 6400 CL4. בלוח אם יש מקום ל - 4 זיכרונות, ורציתי לדעת מה זה אומר שהזיכרונות עובדים ב - Dual Channel. האם אני צריך להרכיב אותם פיזית על הלוח אם בצורה מסויימת או שאני לא עושה כלום ומערכת ההפעלה מבצעת את מה שנדרש. בנוסף ארבעת הסלוטים שעל לוח האם מורכבים בזוגות, האם אני צריך להתקין את הזיכרונות בכל זוג בנפרד על מנת לקבל Dual Channel, או שאני יכול להתקין כל זיכרון היכן שבא לי. תודה,
פורסם 2007 בספטמבר 418 שנים אותם צבעים בדר"כ אלו סלוטים 1,3 או 2,4.להסבר מפורט הרבה יותר קרא את ה-MANUAL.
פורסם 2007 בספטמבר 418 שנים זה משתנהבחלק מהלוחות צריך לשים באותו צבע, בחלק אחר על צבעים שוניםהדרך הטובה ביותר היא לבדוק בחוברת של הלוח כמו שהציע יותםבדיקה נוספת אפשר לעשות בCPU-Z תחת הלשונית המתאימה
פורסם 2007 בספטמבר 518 שנים מחבר תודה על התגובה. אבל מה זה אומר שהזיכרונות עובדים ב - Dual Channel? האם זה אומר שהם עובדים בצורה שונה והאם אני יכול להחליט האם לעבוד בצורה רגילה (לא Dual Channel) או ב - Dual Channel. תודה למגיבים שמסבירים.
פורסם 2007 בספטמבר 518 שנים DC= רוחב פס כפול לזכרונות, אם האופציה קיימת והסטיקים שווים בגודלם אין צורך לוותר על התצורה הזאת היא יכולה להביא רק שיפור ביצועים ולא לגריעתם.
פורסם 2007 בספטמבר 518 שנים מחבר תודה. ואם בעתיד אני מוסיף עוד 2 זיכרונות, זה אומר שיהיו לי 4 זיכרונות שיעבוד ב - DC? מה זה אומר מבחינת ביצועי המחשב, במה זה מתבטא פס כפול לזיכרונות?
פורסם 2007 בספטמבר 518 שנים http://en.wikipedia.org/wiki/Dual_channelהסבר מפורט.אתה יכול לעבוד עם 4 סטיקים ב-DC כל עוד הסטיקים שמסודרים במערך הראשון או השני שווים בגודלם.דוגמא: 512X2 + 1GBX2 או 256X2+512X2 וכו'.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.