עבור לתוכן

עזרה בקניית מחשב! במיידית! 3600-3700

Featured Replies

פורסם

כמו שאמרתי אם יש אפשרות להוסיף ל-PRO תוסיף, אם השדרוג לא מתאפשר תתחדש

פורסם
  • מחבר

כמו שאמרתי אם יש אפשרות להוסיף ל-PRO תוסיף, אם השדרוג לא מתאפשר תתחדש

תודה רבה אני כנראה יוסיף ויקח X1950PRO.

יש לי כמה שאלות קטנות:

שאני לוקח כרטיס DX9(X1950 אני יוכל להריץ את הAERO בויסטה? ולהשתמש בכל הדברים החדשים והמיוחדים שם?

ואיך ההארד דיסק של ווסטרן? כדאי לרדת ל250 ג'יגה ולקחת כונן של סיגייט?

פורסם

1. לא תיהיה שום בעיה להריץ את ויסטה גם עם כרטיס חלש יותר.

2. ממש לא

פורסם

הציעו לך מפרט עם X1950XT שיריץ משחקים ללא קושי מיוחד לעומת זאת אתה מתעקש על אינטל ולא מבין שאתה מתפשר על חלקים שיהיו חיוניים יותר למשחקים מאשר המעבד.

כמו שאומרים, כן, אבל. זה נכון שהXT חזק משמעותית מה GT ומה Pro ויחזיק יותר זמן, אבל זה גורר מעבד יותר חלש ולוח אם שמקשה על

על שידרוג המעבד בעתיד. ועוד פעם, נכון שהמעבד פחות חשוב כשמדברים על משחקים, אבל בגלל שהוא בכל מקרה מתכנן

לשדרג כרטיס מסך בעוד שנה וחצי, ואם הוא ישחק ברזולציות נמוכות יחסית של 1280X1024 אז גם ה Pro יספק לו את השנה וחצי

האלה, ואז הוא יוכל לשדרג כרטיס מסך שיחזיק אותו עוד שנה-שנתיים והוא ידע שהמעבד שלו עדיין חזק למדי ואין באמת צורך לשדרג, מה שסביר להניח

לא יהיה נכון עם הAMD, וגם אם לא, הוא יכול בקלות לשדרג כי ה P35 יתמוך בשידרוג בניגוד ללוח AMD שהמעבדים העתידיים שלהם יצטרכו סלוט AM3

שאולי אפשר יהיה לשים על AM2 אבל המעבד יהיה מסורס.

ולכן, אני מסכים עם מי שהתחיל את הדיון. עכשיו שהסברתי את חוט המחשבה, אם אתה חושב שאני טועה איפשהו, אז בבקשה תסביר,

שגם אני אדע ולא אטעה אנשים בעתיד :)

בקשר לVista , אני לא חושב שתהיה לך בעיה, דרישות מינימום עבור Vista זה משהו כמו 9500, באמת שאין לך למה לדאוג.

למרות שאני לא יודע למה אתה כל כך להוט לשדרג, אישית, אני לא אשדרג עד שלא תיהיה לי שום ברירה.

פורסם

בקשר לVista , אני לא חושב שתהיה לך בעיה, דרישות מינימום עבור Vista זה משהו כמו 9500, באמת שאין לך למה לדאוג.

למרות שאני לא יודע למה אתה כל כך להוט לשדרג, אישית, אני לא אשדרג עד שלא תיהיה לי שום ברירה.

היה לי ויסטה ובסוף כבר לא יכלתי והחזרתי לXP הוא פשוט בלתי נסבל בנתיים, מלא בעיות בלי פתרונות.

פורסם

הפנרין לא מביא איתו שיפור ביצועים כל כך גדול מה גם שמספר האנשים שאני מכיר ששדרגו מעבד הוא כל כך קטן שאני יכול לספור אותם על יד אחת.

שוב זה נתון לשיקולו של פותח הת'ראד אם משחקים הם בראש סדר העדיפויות אין שום מקום להתפשר בכרטיס אך אם הרזולוציות נמוכות ומשחקים הם לא בראש סדר העדיפויות אפשר להתפשר בכרטיס לטובת מערכת כוללת חזקה יותר.

פורסם

הפנרין לא מביא איתו שיפור ביצועים כל כך גדול מה גם שמספר האנשים שאני מכיר ששדרגו מעבד הוא כל כך קטן שאני יכול לספור אותם על יד אחת.

שוב זה נתון לשיקולו של פותח הת'ראד אם משחקים הם בראש סדר העדיפויות אין שום מקום להתפשר בכרטיס אך אם הרזולוציות נמוכות ומשחקים הם לא בראש סדר העדיפויות אפשר להתפשר בכרטיס לטובת מערכת כוללת חזקה יותר.

מחזק, הרוב משדרגים כרטיס מסך.

אם תיקח את ה4800X2 ותשדרג כ.מ עוד שנה, לא נראה לי שה4800 יגביל אותך, תקנו אותי אם אני טועה.

פורסם
  • מחבר

הבנתי את הרעיון אבל החלטתי שאני אקח בכל זאת את הE6550.

אני רק צריך אישור למפרט ובמיוחד לכרטיס מסך שהבנתי שהוא הרבה יותר טוב מה8600GT...

תודה רבה לכם.

מעבד:

INTEL CORE 2 DUO S775 2.3GHz(E6550) 1333MHz/FSB 4MB - BOX

אחריות: ללא הגבלת זמן. אסטרוניקס/חיון מקורי.

מחיר: ¤938

לוח אם:

GIGABYTE GA-P35-DS3L

אחריות: שלוש שנים.

מחיר: ¤602

כרטיס מסך:

SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950GT 256MB DDR3 256 BIT DVI TV/O - RETAIL

מחיר: ¤701

דיסק קשיח:

WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS

מחיר: ¤415

צורב DVD:

LG DVDRW GSA-H62N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA

אחריות: שנתיים.

מחיר: ¤192

זיכרון:

KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 667 CL5

אחריות: ללא הגבלת זמן.

מחיר: ¤420

מארז:

COMPUCASE CI-6A19B-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN

אחריות: שנה.

מחיר: ¤394

הרכבת מחשב:

הרכבה ובדיקה במעבדת החברה

מחיר: ¤77

מחיר סופי: ¤3739

פורסם

שוב ובפעם האחרונה אם אתה מתעקש על אינטל ומוכן לוותר על כרטיס שיהיה עדיף במשחקים כרצונך.

תתחדש.

פורסם

הבנתי את הרעיון אבל החלטתי שאני אקח בכל זאת את הE6550.

אני רק צריך אישור למפרט ובמיוחד לכרטיס מסך שהבנתי שהוא הרבה יותר טוב מה8600GT...

תודה רבה לכם

די לפרסם את אותו המפרט כל הודעה שנייה. כן, הכרטיס הזה יותר טוב מה 8600GT.

אני עדיין ממליץ לך לקחת את ה PRO. בסטוק יש משהו כמו 15%-20% הבדל ביכולת ביניהם,

ולא כל GT שתעשה לו OC יהיה שווה ל PRO, אולי במקרים נדירים הוא יתקרב,

אבל אני לא הייתי סומך על זה.

אם הוא לא היה ברעיון של שדרוג רציני בעוד שנה וחצי, ומאוד חשוב היה לו משחקים הייתי מסכים איתך שמחשב AMD יותר מתאים,

(חוץ מאם הוא היה גם מוכן לעשות OC ) אבל בגלל שהוא כן מתכנן, וזה בגדול מחשב שאמור להיות בינוני+ ל 3 שנים

הבאות אני בעד המפרט של אינטל.

פורסם
  • מחבר

אני לא מתכנן שדרוג רציני אני רק יחליף את הכרטיס מסך לכרטיס mid range אחר כשזה לא יהיה שווה כלום :P

פורסם

טוב, בהיותי סטודנט עני, עבורי קניית כ. מסך בבערך 1200 שקל זה שידרוג רציני.

פורסם
  • מחבר

חח אולי בשבילך 1200 ש"ח אני לא מתכוון להשקיע יותר מ750 שקל על כרטיס מסך זה הכי הרבה שאני מסכים לעצמי להוציא על רכיב כזה.

בכל אופן תודה לכל מי שעזר אני יזמין את המחשב בקרוב מאוד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים