עבור לתוכן

פורנו והשפעותיו

Featured Replies

פורסם

בוא ידידי, קח לך כוס מים ותרגע.

עכשיו לתגובתך: תגיד לי איפה אתה חי?! מה גורם לך לחשוב שהבעתי פה דעה שכל ילד רק *צריך* לחשוב על סקס וכיבושים? ציינתי עובדה פשוטה, ושאחד פה ינסה להוכיח שזה לא ככה! אפילו על עצמו.

כמו שציינתי וכמו שהגמל המעופף המשיך והסביר, כולנו יצורים חיים ולכולנו יש צרכים בסיסיים. וכן אפשר להשוות אורגניזם מסובך ומורכב כמו האדם לעכבר פשוט בהקשר לצרכים הללו - גם אתה אוכל ישן ומתרבה. אתה (בתור אדם בכלל) עושה זאת בצורה הרבה יותר מורכבת וצבעונית, אבל בסוף עושה את אותו הדבר בדיוק. ולך תוכיח שעכברים לא מתאהבים :silly:

אני בהחלט לא מגבה התנהגות מינית בוטה ופוגענית כלפי נשים, אתה לא מכיר אותי בכלל! אני אדם שמכבד נשים ומבין את רגשותיהן והצורך באיזון העדין בינינו. אה נכון, אני גם יודע דבר או שניים על אהבה, ואני נהנה ממנה מאוד כרגע, תודה רבה.

ניסיתי להציג את הנושא בצורה צינית ופשוטה, מפה ההשוואה לעכברים.

ולכל המצטדקים למיניהם: ניצול צער וכאב ימשיכו להתקיים בעולם הזה עם ובלי תעשיית הפורנו, you know. תצפו קצת בחדשות ותקראו עיתונים.

טוב טוב

אני חוזר בי מתגובתי ואם העלבתי אני מתנצל :hi: לא התכוונתי לפגוע או משהו חס וחלילה.

פשוט אני רואה את ההתייחסות של העולם המודרני לאישה ולראות אותה כאובייקט (למרות שהרבה בנות רוצות שיראו אותן ככה וחבל ) מסכים איתך לגבי ניצול

וכאב אבל לי קשה לזהות ציניות בטקסט - יותר קל לי בדיבור ;D

כמוך כמוני אני רואה חדשות לכן יש לי רגישות יתר לנשים ולכאב שלהן.

• תגובות 92
  • צפיות 16.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לדעתי רוב הנשים שעושות את זה, הם סטייל הקטינה שניצלו אותה מינית בבסיס חיל האוויר לפני כמה זמן, עם בעיות נפשיות. ובגלל זה הן עושות את זה, יש כאלה שנהנות מההשפלה, מכיוון שכך הן התרגלו "לאהבה" מהסוג הזה מאז שהן היו קטנות(שאבא שלהן או אח שלהן התעלל בהן, או חברים ), וכולי וכולי..

פורסם

הצפיה פתטית לדעתך כי את לא גבר. לנשים וגברים צרכים שונים. גברים יצורים שקשורים יותר ל"תחושה" ונשים ל"הרגשה".

בקשר ללא אינטיליגנטים יש לי 3 חברים שמסיימים כיום תואר שלישי בטכניון והם צופים בפורנו. אולי תודי שאת טועה או סתם מתנשאת (כשאת יכולה?)

מסכנים... תתפלא, אני מכירה גברים שחושבים שפורנו זה פטאתי. והיכן בדיוק ה"תחושה" בפורנו? אתה בוהה באנשים מזדיינים במקום ללכת ולהזדיין בעצמך. :lol:

פורסם

מסכנים... תתפלא, אני מכירה גברים שחושבים שפורנו זה פטאתי. והיכן בדיוק ה"תחושה" בפורנו? אתה בוהה באנשים מזדיינים במקום ללכת ולהזדיין בעצמך. :lol:

וואוו יקירתי מתי תביני שיש לכל אחד ואחת את ההנאות שלו\שלה.לא כולם חושבים\ות כמוך.בעינייך זה פאאאאאאאאאאא-טת.אבל בעיני האחר זה נעים.

את אוהבת לעקוץ להיות סרקסטית ואחרים לא.כל היופי שבני האדם שונים (שונים תרתי משמע).ואת יודעת לפעמים אפשר לבטא מילים יותר יפה במקום "להזדיין"

אפשר לומר "להזדווג" שזה שפה יותר יפה ונעימה."זיווג" זה מושג שבא גם מזוגיות.זה על אותו שורש.

אני חושב אם תעדני את השפה שלך ואת הטון שלך יהיה יותר נעים בדיונים.שפת רחוב לא ממש נעימה לעין ובטוח לא לאוזן...

שתיהיה לך שנה טובה ומתוקה ;)

פורסם

אישה חושבת על כסף אחר כך זיונים בכל הכיונים=גבר חןשב על זיונים בכל הכיונים ואחר כך כסף.

יש גברים שיש להם את הכסך וגם הזיונים,להבדיל מהאישה שיש לה את הכסף,ואין זיונים.

בהקשר פורנו ,זה אינפרמציה מעניינת.

פורסם

התחושה היא מהיד שעוטפת את הזין. הגברים האלה סתם שיקרו לך כדי להראות לך כמה הם מיוחדים. ואם הם לא, הם חסרי ליבידו. תסלחי לי, אבל לשפוט אנשים שהם לא מזדיינים אלא רואים פורנו? אה, כן, לנהל דיונים באינטרנט כאילו עתיד העולם מוטל על הכף - מאוד מכובד, ראוי להערצה. הפוסל במומו פוסל חומד, תהרהרי בזה לעומק.

פורסם

הם כמעט חסרי ליבידו. ראיית העולם שלהם בנושא אהבה, מין, מיניות ורומנטיקה היא כמו של ילדה בת 12 שחולמת על אבירים וחדי קרן. אני מעדיפה אותם כאלו. חלק מכם יעדיפו בחורה שרוצה מהתחת לפה ובחזרה. כל אחד והטעם שלו.

פורסם

זה בסדר לא להנות מפורנו אבל לבטל את מי שנהנה מזה ולפטור אותו בפטאתי?

רוב הגברים צורכים ונהנים מפורנו חלקם במינון יותר גבוה וחלקם פחות. ובסופו של יום רובנו גדלים להיות אנשים נורמליים, מצליחים לבנות מערכות יחסים תקינות, מתחתנים מקימים משפחה ומשתעבדים למשכנתא- חיים נורמליים.

השאלה היא מתי זה בסדר שנער/ה יחשפו לזה והתשובה משתנה מאדם לאדם. בעוד שישנם נערים שמבוגרים נפשית כבר בגיל 15 ויודעים לעמוד על ההבדל בין הסרט למציאות ישנם כאלה שגם בגיל 19 הייתי ממליץ להם לחכות עוד קצת.

דרך אגב, בקשר להמלצה שלך - לצפות בפורנו ולשכב עם חברה שלך הם שני דברים שונים ולא בהכרח אחד על חשבון השני.

זה בערך כמו לצפות בכדורגל ולשחק כדורגל שתי חוויות שונות שאפשר להנות מכל אחת מהן.

פורסם

הם כמעט חסרי ליבידו. ראיית העולם שלהם בנושא אהבה, מין, מיניות ורומנטיקה היא כמו של ילדה בת 12 שחולמת על אבירים וחדי קרן. אני מעדיפה אותם כאלו. חלק מכם יעדיפו בחורה שרוצה מהתחת לפה ובחזרה. כל אחד והטעם שלו.

אז את זאת שפאטתית שאת מאמינה שיש גבר שלא עומד

לו כשהוא רואה ציצי בחוץ.

או שאת נאיבית...לא יודע, אחד מהשניים.

את קולטת מה את אומרת? לא אוהב פורנו?

אם אנחנו נלך לשיא הפעילות עצמה, שהיא סקס...אם כרגע סקס

לא נגיש, אתה הולך לדבר הטוב הבא, צר לי להגיד לך, כי מדובר

במה אם לא, פורנו.

ובחיים שלך אל תלכלכי יותר על ass to mouth!

פורסם

אני פטאתית כי אני מאמינה שיש גבר שלא ישר עומד לו כשהוא רואה ציצים? הצחקת אותי. פטאתי מי שמספיק לו לראות זוג ציצים והוא כולו hot and bothered כאילו לא ראה כאלו מימיו. תבוא לאירופה, יש שם חופי נודיסטים ובסקנדינביה יש גם סאונות משותפות ויש שם גברים ונשים עירומים ואף אחד לא מתרגש מלאות האחד את רעיהו בעירום. מאד מקובל שם שבחוף הים בחורה תוריד את הטופ ותשזף את הציצים ואני מבטיחה לך שאף אחד לא יבהה, לאף אחד לא יעמוד ואף אחד לא יבוא אליה כאילו היא מחלקת סקס חינם. כאן אם בחורה תפשוט את הטופ, מהר מאד יתקהלו סביבה המון חרמנים כאילו הם בטוחים שהיא נותנת במקום שבו היא שוכבת.

תראה. קח ערבי מאפגניסטן, שים אותו על חוף הים כאן בת"א, הוא ישתגע. שים אותו בסאונה משותפת בשוודיה והוא ימות מהתקף לב (רגע... נראה לי שעליתי על משהו...).

פורסם

מבחוץ לא, אבל בפנים זה oh yeah baby!!!

אם את חושבת אחרת, את פשוט נאיבית.

חוץ מזה, שמדובר באירופאים לבנבנים וpasty כאלה,

ברור שלא יעמוד שם לאף אחד על אף אחד.

אבל אם תכנס איזה בלונדה שזופה עם 2 עופרים בגודל

של הראש שלי, אני בטוח שכל הפעמונים יצלצלו(המבין יבין).

פורסם

יש שם מספיק כוסיות, שזופות, תאמין לי. הן משתזפות כאן בארץ/סיני. :lol:

אני זוכרת שהלכתי לשחות באגם בגרמניה והיו שם מלא בנות משתזפות בלי חלק עליון - לאף אחד לא אכפת. כן, בשוודיה יש סאונות משותפות ואף אחד שם לא מתרגש מכלום. ולי יש מכרה עם כל בז'אז' כמו הראש שלך, וזה לא נראה סקסי, זה נראה כמו גידולים מפחידים כאלו ואני אומרת את זה בתור בחורה שאוהבת גם בנות. זה ממש מזעזע!!!

פורסם

תראה. קח ערבי מאפגניסטן, שים אותו על חוף הים כאן בת"א, הוא ישתגע. שים אותו בסאונה משותפת בשוודיה והוא ימות מהתקף לב (רגע... נראה לי שעליתי על משהו...).

כמו החוליית מתאבדים בבריאן, רק עם שוודיות ענקיות ערומות בעלות נטייה חזקה לשפיכה נשית. :o:smile1::o

Monty Python's "Life of Brian" ->

"Ve are the Judean People's Front. Crack suicide squad. Suicide squad! Attack!" ->

"suicide boobs squad! Cummmmme."? :silly:

פורסם

למה מדברים רק על פורנו והשפעותיו ?

למה כל סרט שיש בו קטעי סקס , הוא לילדים מגיל 18 ?

אבל אלימות ורצח יש בלי סוף בסרטים ובטלוויזיה , ובשביל זה לא צריך להיות בן 18 !

כאילו סקס שזה דבר טיבעי ואסור לראות , אבל רצח זה נורמלי

בתור אחד שרואה סרטים וטלוויזיה אני יכול להתרשם שרצח זה טבעי וסקס זה מין סטייה

פורסם

גם שאלה טובה, אבל כנראה שאנחנו מאמינים שלחשיפה לחומר פורנוגראפי יש השפעה הרסנית יותר על נפש של נער/ה צעירים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים