פורסם 2007 בספטמבר 318 שנים יש לי רשת אלחוטית בבית וכאשר אני מעביר קבצים בין מחשב למחשב אני מקבל מהירות של 2MB במקום( 6MB (54mb/8 ויש לי אות במצב מצוין מדוע זה קורה ?
פורסם 2007 בספטמבר 318 שנים זה קורה לפעמים כאשר האות לא טוב מספיק אבל אתה אומר שאצלך האות מצוין אז תנסה אולי להוריד עידכון שכרטיס רשתבעיקרון זה קורה לפעמים וזה בגדר הנורמה גם אם קליטת האות מצוינת
פורסם 2007 בספטמבר 318 שנים כנ"ל אותה הבעיהוהאות מצוין.מעביר במהירות של 3MB\S לערך במקום במהירות אופטימאלית.
פורסם 2007 בספטמבר 318 שנים מנסיון, נדיר שהעברת נתונים ברשת אלחוטית תעבור את ה-4MB/S.3MB/S זה בסדר גמור ו-2MB/S גם סביר.
פורסם 2007 בספטמבר 318 שנים ב 802.11g ה-54Mbps זה קצב הביטים בערוץ הפיזי, לא ניתן בשום אופן להגיע לקצב נתונים (Data) כזה.על הערוץ יש תקורה (Overhead) רצינית של הפרוטוקול בנוסף לתקורה של TCP שיש בהעברת נתונים. הקשר הוא גם לא חוטי - רדיו מה שחושף אותו פוטנציאלית להפרעות (קירות/טלפונים/רשתות אחרות וכדומה) ושידורים חוזרים או הורדת קצב.בכל מקרה החישובים מראים כי גם תיאורטית הקצב האמיתי של הנתונים (throughput) אמור להגיע עד 24.7Mbps שזה קצת יותר מ 3MBs.לכן הקצבים שלכם 2-3MBs הם אכן טובים ומקובלים.
פורסם 2007 בספטמבר 418 שנים אם האות היה עובר בצורה חוטית אז האות לא היה תקין והיה ברור שיש בעייה כלשהיאך כאשר האות עובר בצורה אלחוטית ישנם הרבה דברים שיכולים לגרום להפרעות ושיבושים, כמו כן צריך לבדוק האם ה Router וכרטיס הרשת נמצאים באותו תקן802.11g כלומר 54Mbps
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.