פורסם 2007 בספטמבר 318 שנים המפרט של אבא של חברה שלי...PD 925 3.0GHZ1GB DDR2 667MHZ כרטיס מסך מובנה לוח של ASROCK הדגם שיש בו DVIדיסק קשיח 250GB3 מאווררים וקירור של המעבד מקורי של אינטל...הספק שאני רוצה להחליף לו מהג'נרי המעאפן שיש לו זה לספק הזה: FSP 350W NOISE KILLER - PASSIVE PFC : FSP350-60PNיחזיק בצורה טובה ויעילה? מה הכוונה PASSIVE PFC ??או שעדיף כבר להלחליף לו למארז הזה: JSP-TECH M-100A - MICRO ATX - BLACK + EZCOOL 400W PSU הוא בא עם ספק אני יודע שהחברה הזאת לא משהו כלל אבל התקציב שלו הכי נמוך שאפשר..משהו כמו גג 250 שקל וזה ניכנס ב200 שקל עם הספק...שווה?נ.בעוד שאלה- איך אני פורק את עצמי ואת הלוח מחשמל סטטי בשביל לבצע החלפת מארזים??
פורסם 2007 בספטמבר 318 שנים מחבר אוקיי ומה בקשר לאיך לפרוק את עצמי ואת הלוח מחשמל סטטי? יש למישהו טיפ?
פורסם 2007 בספטמבר 318 שנים אם בלוח שלך יש חשמל סטטי אז אתה כבר יכול לזרוק אותו לפח הדרך הכי פשוטה לפרוק את עצמך זה לגעת בספק כוח שמחובר לשקע חשמל (עם הארקה, מן הסתם).
פורסם 2007 בספטמבר 318 שנים מחבר אוקיי צודק טעות שלי ;Dרק שניה שאני אבין....לכבות את המחשב ולגעת בספק כוח כשהוא מחובר (כבוי) לחשמל?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.