פורסם 2007 בספטמבר 218 שנים צריך את עזרתכם בקניית צורב DVD מעוניין בצורב SATA ו- LIGHT SCRIBE בחבילה אחת, ידוע לי שלא קיימים הרבה כאלה בשוקאני כבר ימים מחפש ולא מוצא :'( חוץ מהדגם של ASUS שבו אני לא מעונייןאשמח אם תעזרו לי
פורסם 2007 בספטמבר 418 שנים אכן כן,ASUS 1814BLTשהוא לא ממומלץ.וה-LITH-ON 20A1Lשהוא דווקא צורב לא רע בכלל, יותר מהיר (X20) כביכול מהסמסונג.בכל זאת,המלצתי היא על ה-Samsung SH-S183L.פיטר.
פורסם 2007 בספטמבר 418 שנים מחבר אוקי עכשיו יש לנו כבר שני דגמים בארץ לפי מה שאתה אומראבל אני לא מוצא את הדגם שרשמת לי LITH-ON 20A1L באתרים בארץ כולל בגוגלאשמח אם תוכל לתת לי לינק לאתר שמוכר את הדגם של LITH-ON
פורסם 2007 בספטמבר 718 שנים Samsung SH-S183L SATA DVD Burnerתתחדש,פיטר =]רציתי לחבר לקנות LG,לא היה להם והיה את זה,חיברתי ועובד.הוא צורב טוב?איך הוא?אני מקווה שהוא יכול לצרוב ללא בעיות ולקרוא כמו כמה LG'ים שיש לי.
פורסם 2007 בספטמבר 818 שנים לפי דעתי, צורב מצויין.רוצה דעה יותר מקצועית כנס לפה -->http://www.cdfreaks.com/reviews/Samsung-SH-S182D-DVD-Writer-Reviewזה הדגם המקביל, רק ללא הLS.פיטר.
פורסם 2007 בספטמבר 818 שנים ללא ספק: NEC DVD-RW AD-7173S SATA ולמה האסוס לא מומלץ ?לא מנסיון, אבל מקריאה של ביקורות ודעות של אנשים.קראתי הרבה באינטרנט לפני שהחלטתי לרכוש את הסמסונג בעצמי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.