פורסם 2007 בספטמבר 218 שנים שלום אנשים,אני הרכבתי מחשב חדשעם הלוח אם הנ"ל : http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=332&l4=0&model=1312&modelmenu=1בכל מקרה,אני לוחץ על הכפתור וכלום,בדקתי את החיבורים של הפאנלוהכל תקין, ועדיין לא עובד.עשיתי בדיקה עם כפתור אחרושוב לא עובד.הנורה שעל הלוח עובדתומראה עי הלוח אם אכן מקבל זרם.מישהו יודע מה הבעיה?תודה על העזרה..
פורסם 2007 בספטמבר 218 שנים חיברת את החוטים של הכפתור ללוח אם?? כתוב עליהם led power אתה צריך לחבר אותם למין פלסטיק כזה והוא מתחבר ללוח אם (יש לי אותו לוח אם)
פורסם 2007 בספטמבר 218 שנים מחבר רשמתי כבר,החוטים של הפאנלמחוברים ללוח בצורה תקינהלפי דעתי הבעיה לא בכפתורניסיתי כמה נסיונות גם עם כפתוריםאחרים ולא נדלק.
פורסם 2007 בספטמבר 218 שנים חחח קרה לי לפני כמה ימים .. שכחתי להדליק את הכפתור חשמל של הספק ... תנסה ..
פורסם 2007 בספטמבר 218 שנים אם הוא היה שוכח להדליק את הכפתור של הספק הוא לא היה רואה נורה דלוקה על הלוח...דבר שני תנסה לקצר בעזרת מברג בין 2 הפינים של ה Power(אולי כפתור ההדלקה לא תקין)
פורסם 2007 בספטמבר 318 שנים כשאתה אומר שהמחשב לא עובד אתה מתכוון ש..1. אתה לוחץ על הכפתור והוא לא מפעיל שום דבר ? בדקת שחיברת את כל חיבורי החשמל? *תבדוק אם חיברת את הכבל 4פינים מהספק ללוח - בשביל חשמל למעבד ?2. אתה לוחץ על הכפתור והמחשב עצמו, כל החלקים עובדים, אבל אתה לא רואה כלום על המסך ?*אם כן, אז גם לי הייתה הבעיה הזאת עם לוח של אסוס, ולקחתי אותו בחזרה לחנות לבדיקה ואמרו שזה הלוח ושזה קורה די הרבה לאחרונה ..
פורסם 2007 בספטמבר 318 שנים מחבר כל החיבורים מחוברים,כל הרכיבים בפניםהספק נכנס למצב של מתנהולכן הנורה דולקת.וכשאני לוחץ על הכפתור אז כלום!היום אני הולך ליבואן לבדוק אוולי יש בעיהבלוח..
פורסם 2007 בספטמבר 318 שנים שיהיה לך בהצלחה עם זה ..יבואן ? לא התכוונת חנות ? (אתה במקרה מקושר? גם אני רוצה!!! *DROOLS*)אגב אחרי הפשלה שהייתה עם הלוח אם שלי יצא לי החשק להרכיב מחשבים, פעם הבאה אני אשלם לחנות את ה79 ש"ח ושהם ישברו את הראש וידאגו להרכיב ובמידה ומשהו פגום הם ישר יחליפו ואני לא אצטרך לנסוע הלוך ושוב אליהם ..אז שוב, בהצלחה ושבוע טוב!
פורסם 2007 בספטמבר 318 שנים מחבר כן אני קונה מהיבואןבגלל זה אני גם מרכיבעד היום לא הייתה לי בעיהאיתם..נראה מה יהיה..תודה על העזרה!יום טוב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.