עבור לתוכן

עזרה בהתקנת מחשב חדש (חלקים)

Featured Replies

פורסם

קניתי כמה חלקים למחשב חדש (מעבד, כרטיס מסך ולוח אם). מעבד: intel core 2 duo e6700 כרטיס מסך: sapphire radeon x1900GT 256 mb לוח אם: ASUS P5LD2. מה אני צריך לקנות כדי שהמחשב החדש ירוץ (ספק כוח אולי מאוורר וכ'ו) פשוט אני לא ממש מתמצא בדברים האלה.

פורסם

אין לי מושג לאן זה קשור אבל למפרטים זה לא.

אם אינך יודע להתקין חלקים לא היית צריך לקנות אותם ולנסות להתקין אותם.

פורסם
  • מחבר

לא נסיתי להתקין אותם בגלל זה אני שואל פה

פורסם

מארז,ספק כוח(אם לא מגיע עם המארז),זכרונות,הארדיסק וצורב DVD ;D

פורסם

קניתי כמה חלקים למחשב חדש (מעבד, כרטיס מסך ולוח אם). מעבד: intel core 2 duo e6700 כרטיס מסך: sapphire radeon x1900GT 256 mb לוח אם: ASUS P5LD2. מה אני צריך לקנות כדי שהמחשב החדש ירוץ (ספק כוח אולי מאוורר וכ'ו) פשוט אני לא ממש מתמצא בדברים האלה.

וואו הזוי, אתה קונה חלקי מחשב בלי להבין במחשבים? זה כמו שאני אלך ואקנה מנוע, מיכל דלק ובמפר ואנסה להרכיב לי מכונית...

פורסם

זכרון כאילו?

מארז ספק דיסק קשיח וכונן אופטי אולי?

זה בערך מה שמרכיב מחשב. המהדרין יוסיפו קירור נפרד למעבד.

אני משאיר את זה במפרטים, אבל תכתוב את הרכיבים הדרושים שציינתי בכותרת "דרושים XYZ להשלמת מפרט מחשב - בתקציב XYZ" - אחרת התרד ינעל.

פורסם
  • מחבר

תודה לכל העוזרים ;D אבל חשבתי שאולי יביאו פירוט בקשר למה שאני צריך לדוגמה איזה ספק מומלץ למערכת כזו.

ולבחור שכתב לפני זה שאני לא מבין, אני מבין במה שקניתי אבל אני לא מומחה בתחום לכן ביקשתי עזרה.

פורסם

אנחנו לא יכולים להגיד לך מה לקנות לפני שתגיד לנו כמה כסף אתה רוצה להשקיע ביתר החלקים.

בשביל זה אני מבקש ממך שוב - ערוך את הכותרת כמו שביקשתי, כך שתכיל את החלקים הדרושים והתקציב, או שאני נועל את התרד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים