עבור לתוכן

מחפש מפרט AMD, עד 3500 ללא ציוד היקפי ומסך

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, אני מאד לא מבין בכל הקטע של המחשבים ואיך להרכיב מחשב חדש...אני רק מבין פה ושם.

אז ככה. אני רוצה לקנות מחשב חדש, אני שמעתי שAMD יותר זולים מאינטל לדברים שאני צריך אני צריל כעקרון מחשב למשחקים פשוטים יחסית...

( אני הסתדרתי מצויין עד עכשיו עם מעבד 2.8 של אינטל ( לא D לא CELERON ולא DUAL CORE הפשוט הרגיל ) וכרטיס מסך של RADEON 9250

והפעלתי עליו משחקים שאני אוהב...ואם יש משחק שאני ממש רוצה אז אני משחק לרוב בקונוסולה הביתית שלי בכל מקרה. אז אני לא מחפש מחשב לגיימרים רצניים אלא משהו שאפשר לומר מחשב גיימרים LITE :lol: אני לרוב משחק במשחקי MMO ואסטרטגיה, ושאר העבודה שלי על המחשב מסתכמת במוזיקה וצפיית סרטים והורדה. בכל מקרה אז הבנתי שAMD איכשהו מתאימים לתקציב שיש לי עכשיו יש לי שאלה. יש לי מחשב ישן עם 3X512 DDR1 400 ראם...האם כדי לי למכור או שאפשר להשתמש בראם הזה בגלל שהדרישות שלי למפרט לא גבוהות כאלו... עכשיו יש לי גם HDD של 80GB X2 שהיה בעיה מאד מוזרה שאני לא יכלתי לחבר את 2 הדיסקים ולחבר גם את הצורב DVD כלומר או שהוא זיהה 2 כוננים קשיחים או שהוא זיהה כונן וצורב...מוזר.. אז אני חושב שבילבלתי לכם את השכל יותר מדי חשוב לציין שיש לי ציוד היקפי דיי מרשים ( עכבר,מקלדת,מצלמה מיקרופון,רמקולים,מסך ) ועוד משהו שחשוב לציין שאני ממש אוהב נוחיות כלומר מארזים שאין בהם צורך לברגים זה המארזים הכי טובים לדעתי...וגם אם יהיה אפשר לעשות אוורקלוקינג למחשב אז מה כי טוב בכל מקרה. תעזרו לי בבקשה.

נ.ב שחכתי לציין שאני כמובן צריך גם צורב חדש ( הישן נשבר לאחרונה וזו היתה אולי הסיבה העיקרית לHeads up שלי בנוגע ללרכוש מחשב חדש )

פורסם

אם מתוכנן OC לפחות "סביר" מערכת מבוססת על ה-E2160 תיתן לך קפיצת ביצועים מרשימה ב-OC.

פורסם
  • מחבר

אתה מדבר איתי סינית :-X

פורסם

מתוכנן OC? יש לך מושג כלשהו בביצוע שלו?

פורסם
  • מחבר

וואלה לא. כלומר אני לא מתכנן על OC, ציינתי OC מחוסר ידיעה.

פורסם

אם אתה לא ממש מבין איך לבצע OC על המערכת,

במהלך הקנייה תציין שאתה מהפורומים והחנות יבצעו OC בחינם בשבילך.

מעבדים Intel Pentium E (C2D Technology) E2160 1.8Ghz 1MB FSB800 OEM ¤ 464 1

לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 603 1

מארזים NZXT Apollo No PSU Black ¤ 393 1

קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro ¤ 127 1

ספקי כוח Compucase HEC ATX VER 2.0 400TRT 24PINS ¤ 249 1

זיכרונות Digma 1GB DDR2-667Mhz D21G667DI ¤ 210 2

קשיחים למחשבים שולחניים WD 250GB SATA II 16MB WD2500AAKS ¤ 390 1

כרטיסי מסך Sapphire Radeon X1950Pro 512Mb DualDVI Retail SX195P512 ¤ 964 1

הרכבת מערכת הרכבה ובדיקות, מחשב חדש 3000שח ומעלה ¤ 5 1

משלוחים לכל הארץ שליחת מחשב עד 5000שח שליח עד הבית כולל ביטוח ¤ 48 1

מחיר לתשלום בכרטיס אשראי עד 2 תשלומים ללא ריבית, תשלום מזומן שטרות או העברה בנקאית 2% הנחה : ¤ 3663

המפרט הורכב ב TMS.

פורסם

מעבד:

AMD ATHLON 64 4800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.5GHz 1MB CACHE - ADO4800DDBOX- BOX ¤618

לוח אם:

GIGABYTE GA-M55S-S3 ¤443

כרטיס מסך:

GIGABYTE PCI-EX GeForce 8600GT 256MB GDDR3 128 BIT TV/O DVI - DX10 - GV-NX86T256D - HEATSINK - RETAIL ¤778

דיסק קשיח:

WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ¤362

צורב DVD:

LG DVDRW GSA-H62N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA ¤190

זיכרון:

TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 ¤466

מארז:

COMPUCASE CI-6A19-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN ¤401

הרכבת מחשב:

הרכבה ובדיקה במעבדת החברה ¤76

מחיר סופי: ¤3334

המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il

פורסם
  • מחבר

שאלה, ככל שיש יותר זכרון במחשב ככה אני יכול להעמיס עליו בתוכנות כלומר אני רוצה להפעיל משחק,לשמוע מוזיקה ולהוריד משהו בנתיים מהאינטרנט האם RAM יותר גדול משפיע על זה בצורה ניכרת אם בכלל ? או שזה קשור למעבד יותר?

פורסם

כן זה קשור לזיכרון, המעבד קשור יותר למהירות התקנת תוכנות, WINRAR, ומן הסתם עיבוד נתונים מכל סוג שהוא.

big_guy7-לא הכנסת צורב, ותרד בגירסת כ. מסך ל 256MB.

פורסם
  • מחבר

וואו תודה,שאלה נוספת הלוח אם שהבחור שהביא את המפרט עם המעבד אינטל תומך ב4 DIMM של RAM ? או 2 ? =O

פורסם
  • מחבר

אוקי אז אני נראה לי סגור על מפרט, עכשיו השאלה היחידה מה אני אעשה עם הראם והדיסקים הקשיחים שיש לי וכמו כן האם הגרסה של הכ.מסך של ה256MB עולה פחות מה512MB כי הבנתי בסקירה קצרה על המדריכים בפורום וכל זה. שלמפרטים בתקציב שלי והייעוד לא ממש משנה ולא ממש אני ארגיש את ההבדל..

פורסם

כן זה קשור לזיכרון, המעבד קשור יותר למהירות התקנת תוכנות, WINRAR, ומן הסתם עיבוד נתונים מכל סוג שהוא.

big_guy7-לא הכנסת צורב, ותרד בגירסת כ. מסך ל 256MB.

שכחתי להכניס צורב..

בקשר לכ.המסך - כבר אמרתי לך שגירסת ה 512MB עולה פחות מגירסת ה 256MB. שיבדוק את העניין לעומק, אם יתברר שגירסת ה 512MB באמת יותר זולה,

אין שום סיבה למה לא לקחת אותה.

פורסם

1.הראם שיש לך לא יתאים ללוח החדש.

2.את הדיסקים תוכל לחבר.

3.קח בחשבון שגירסת האינטל שהוצעה עדיפה רק במידה ויבוצע OC.

4.בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

Big_Guy7 אמר שעושים OC חינם בחנות מסויימת אם אניו מציין שהגעתי מהפורומים? זה נכון ? את הדיסקים אני בטוח יכול לחבר ? :o כי אז זה יחסוך לי טיפה כסף...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים